Güzellik & Bakım Ayak manikür pedikür yaptıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu kadar iyi yapabiliyorlar mi yoksa daha kötü mü oluyor french istiyorum Güncellemeler+1 yıl Güncelle Ayak manikür pedikür yaptıran var mı? Cevapla Manikür Soruları Pedikür Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence tırnak şekliyle alakalı birşey aynısı olacağını düşünmüyorum. Fotoğrafda kadının tırnakları çıktığı noktadan da çok simetrik gözüküyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tırnağa şekil verilebilir bunu biliyorsun değil mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim ayak parmaklarım sandım 😃 3 2 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla Gizlikaplan +1 yıl Nerede yaşıyorsunuz🙃🙃 Yorumla
Bgmmms3 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kendim yapıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaptırmayı düşünüyorum bu şekilde yapabilirler mi Yorumla Bgmmms3 +1 yıl Yaparlar kolay zaten pedikür yapmak aynısını yaparlar Yorumla Soran +1 yıl Pek güvenmiyorum saçlarım ve makyaj konusunda hep hayal kırıklığı yaşadım Yorumla Bgmmms3 +1 yıl Kuaföre bağlı biraz da iyi kuaförler işini iyi yapar ama sıradan bir kuaförse istediğin sonucu alamayabilirsin sen araştır öyle git manikür pedikür kim iyi yapıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben çok iyi yapıyorum bu arada öğretmenim :) 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Ya bende ilk defa yaptıracagim bu kadar güzel yaparlar mı sizce Cevap sahibi +1 yıl Sen nerede yaşıyorsun? Soran +1 yıl Antep Cevap sahibi +1 yıl bende nizipteyim Cevap sahibi +1 yıl istersen benim yaptıklarıma bir bak ben yapayım sana Soran +1 yıl Sayfanız felan var mı bu işi yaptığıniza dair varsa bakabilirim tabiki Cevap sahibi +1 yıl Ben bu işi yapmıyorum coğrafya öğretmeniyim normalde ama bakmak istersen gönderirim :) Soran +1 yıl Tamm gönder ama giZlisin Cevap sahibi +1 yıl çıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence tırnak şekliyle alakalı birşey aynısı olacağını düşünmüyorum. Fotoğrafda kadının tırnakları çıktığı noktadan da çok simetrik gözüküyor.
Tırnağa şekil verilebilir bunu biliyorsun değil mi
Benim ayak parmaklarım sandım 😃
tamam
Nerede yaşıyorsunuz🙃🙃
Kendim yapıyorum
Bende yaptırmayı düşünüyorum bu şekilde yapabilirler mi
Yaparlar kolay zaten pedikür yapmak aynısını yaparlar
Pek güvenmiyorum saçlarım ve makyaj konusunda hep hayal kırıklığı yaşadım
Kuaföre bağlı biraz da iyi kuaförler işini iyi yapar ama sıradan bir kuaförse istediğin sonucu alamayabilirsin sen araştır öyle git manikür pedikür kim iyi yapıyor
Ben😒
ben çok iyi yapıyorum bu arada öğretmenim :)
Ya bende ilk defa yaptıracagim bu kadar güzel yaparlar mı sizce
Sen nerede yaşıyorsun?
Antep
bende nizipteyim
istersen benim yaptıklarıma bir bak ben yapayım sana
Sayfanız felan var mı bu işi yaptığıniza dair varsa bakabilirim tabiki
Ben bu işi yapmıyorum coğrafya öğretmeniyim normalde ama bakmak istersen gönderirim :)
Tamm gönder ama giZlisin
çıktım
Hayır
Yok.