Güzellik & Bakım Pendik sütyenler? eli_syaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar pentiden sütyen alacağım da sizce en rahat ve en iyi gösteren penti sütyen modelleri neler lotus harici :) ? Güncellemeler+1 yıl Penti yazmak isterken Pendik yazmışım... Allahım 🤦🏻♀️ Pendik sütyenler? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl süper push up al knk çok dik gösteriyo 3 6 Yorumla eli_syaa +1 yıl Rahat mi peki? Sağ ol bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz sıkar ama rahat bence. göğsü kaldırıyo. Yorumla eli_syaa +1 yıl Kalkık zaten benim ki yani fazladan kaldirlmaya ihtiyaçları yok kanki ya rahat ve güzel bir model ariyore sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen beni dinle push up al göğsü daha gösteren sütyen yok. Yorumla seyda10yildirim +1 yıl Linki var mı o sütyenin canım benim öyle birşeye ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @seyda10yildirim h&m'in sitesinde push up ve süper push up kategorileri var orda iyi parçalar oluyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanks penti'nin askıları çabuk gevşiyor 2 3 Yorumla eli_syaa +1 yıl Evet bir de kopçası... o zaman önerdigin bir marka var mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir penti kullanayım dedim. O pişmanlığı yaşadığım günden beri marka kullanmıyorum. İç çamaşırcıya gidip bedenimi alıp çıkıyorum. 😂 Yorumla eli_syaa +1 yıl Ahahahaha iyiymiş Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Valla pendik sütyen ne bilmiyom. 0 2 Yorumla eli_syaa +1 yıl Pendik değil yaa penti demek istemiştim 😅 Yorumla babyface06 +1 yıl Orda pendik yazıyorda :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Penti bilmiyorum ama spor sütyenleri/braletleri artık tr de ne deniyorsa onlar BANA GÖRE çok rahat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
süper push up al knk çok dik gösteriyo
Rahat mi peki? Sağ ol bu arada
biraz sıkar ama rahat bence. göğsü kaldırıyo.
Kalkık zaten benim ki yani fazladan kaldirlmaya ihtiyaçları yok kanki ya rahat ve güzel bir model ariyore sadece
sen beni dinle push up al göğsü daha gösteren sütyen yok.
Linki var mı o sütyenin canım benim öyle birşeye ihtiyacım var
@seyda10yildirim h&m'in sitesinde push up ve süper push up kategorileri var orda iyi parçalar oluyo
Kanks penti'nin askıları çabuk gevşiyor
Evet bir de kopçası... o zaman önerdigin bir marka var mi?
Bir penti kullanayım dedim. O pişmanlığı yaşadığım günden beri marka kullanmıyorum. İç çamaşırcıya gidip bedenimi alıp çıkıyorum. 😂
Ahahahaha iyiymiş
Valla pendik sütyen ne bilmiyom.
Pendik değil yaa penti demek istemiştim 😅
Orda pendik yazıyorda :)
Penti bilmiyorum ama spor sütyenleri/braletleri artık tr de ne deniyorsa onlar BANA GÖRE çok rahat
Penti sütyen mi alacaksın
wowbra serisi