Güzellik & Bakım Siz hangi ten rengine sahipsiniz? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Hangi ten rengine sahipsiniz? Memnun musunuz ten renginizden?#Justelviraa Güncellemeler+1 yıl Siz* Güncellemeler+1 yıl Esmerlerin nesli tükenmeye mi başladı :d Siz hangi ten rengine sahipsiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Buğday tenliyim. Avrupa standartlarında esmer sayılıyorum sanırım 🤔 1 11 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmersin sanki 🧐 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Saç sakal siyah ama ten anlamında Türkiye'de ne esmerler var bir bilsen 😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Bildiğim kadarıyla çok esmer var orda 😯 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Hepsinden çok var , ülke taştı :/ Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Sarışınların sayı az mış ama 😕 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Bizim evde 2 tane sarı var bize fazla valla 😂 , aşırı esmer olmadığı sürece esmerin güzeli daha dikkat çekici bence Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl öyle tabi 😏 ama bizi Hintlilere benzeten de var 😯 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Bizi beğenmeyene şey olsun 🤨 ne olsun , olsun bişi Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Evet bişey olsun, kalmasın öyle 🤨 Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Güzelden anlamıyorlar bari Arap olsunlar Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Güzel fikir sdsfsdhs Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Ya inan bilmiyorum ve deminden beri bunu düşünüyorum, bir abim beyaz diyor diğeri kumral sfkdjsk 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Ortaya karışık o zaman xdd Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bundan 👇🏻 2 1 Yorumla cannas_ +1 yıl Çikulata 😂 Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Buğday tenliyimdirEsmer severim ama fazla esmer olmasınEsmer tenli kızlar daha çekici ve tatlı olurlar 1 0 Yorumla
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Buğday gibi ama beyaza yakın. Açık buğday galiba dkdjdjjd 2 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl İkizcanim aynıyız😂😂😂 Yorumla kanya +1 yıl Ten rengimiz bile sjdjskd Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Eveeet 😘 Yorumla
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Beyaz mı buğday mı bilmem de baya açık ten peynir gibi 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beyaz bugday arasi biseyim, hayir bronz esmer ciklat olmak isterdim🙄 1 0 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, buğdayım sanırım beyaz tenli olmak isterdim. 1 0 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl buğday ten memnunum ama birazcık açmak istiyorum ten rengimi 1 0 Yorumla
KaptanJecks1 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl tenimin rengi yok. kumral desen değil , buğday desen değil , Esmer hiç değil , beyaza çok hafif benziyor , ama sanırım esmerin açık tonu olabilir 1 0 Yorumla
neydia Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl esmerim memnunum bedenimi bu renkte görmek hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Huluskâr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Beyaz ten diyorlar ama ben koyu buluyorum 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Ten rengimden memnunum. 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. Esmer oluyor herhalde :D 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum valla 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Safkan sarışınım. 2 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Behlülüm benim😘😘😜😜😂 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Beyazım 1 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl O zaman mayonezsin Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Buğday beyaz karisik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Buğday tenliyim. Avrupa standartlarında esmer sayılıyorum sanırım 🤔
Esmersin sanki 🧐
Saç sakal siyah ama ten anlamında Türkiye'de ne esmerler var bir bilsen 😂
Bildiğim kadarıyla çok esmer var orda 😯
Hepsinden çok var , ülke taştı :/
Sarışınların sayı az mış ama 😕
Bizim evde 2 tane sarı var bize fazla valla 😂 , aşırı esmer olmadığı sürece esmerin güzeli daha dikkat çekici bence
öyle tabi 😏 ama bizi Hintlilere benzeten de var 😯
Bizi beğenmeyene şey olsun 🤨 ne olsun , olsun bişi
Evet bişey olsun, kalmasın öyle 🤨
Güzelden anlamıyorlar bari Arap olsunlar
Güzel fikir sdsfsdhs
Ya inan bilmiyorum ve deminden beri bunu düşünüyorum, bir abim beyaz diyor diğeri kumral sfkdjsk
Ortaya karışık o zaman xdd
Bundan 👇🏻
Çikulata 😂
Buğday tenliyimdir
Esmer severim ama fazla esmer olmasın
Esmer tenli kızlar daha çekici ve tatlı olurlar
Buğday gibi ama beyaza yakın. Açık buğday galiba dkdjdjjd
İkizcanim aynıyız😂😂😂
Ten rengimiz bile sjdjskd
Eveeet 😘
Beyaz mı buğday mı bilmem de baya açık ten peynir gibi
Beyaz bugday arasi biseyim, hayir bronz esmer ciklat olmak isterdim🙄
Selam, buğdayım sanırım beyaz tenli olmak isterdim.
buğday ten memnunum ama birazcık açmak istiyorum ten rengimi
tenimin rengi yok. kumral desen değil , buğday desen değil , Esmer hiç değil , beyaza çok hafif benziyor , ama sanırım esmerin açık tonu olabilir
esmerim memnunum bedenimi bu renkte görmek hoşuma gidiyor
Beyaz ten diyorlar ama ben koyu buluyorum
Ten rengimden memnunum.
Beyaz ten rengine sahibim
Beyaz. Ama bronz ten seviyoruuum.
Esmer oluyor herhalde :D
buğday esmere çalan ama
Esmerim ve ten rengimden memnunum
Açık buğday gayet memnunum
Buğday pembeye çalan yeğenim
Buğdaydan beyaza dönük
Bende bilmiyorum valla