Erkeklere bakıyorum da yine tipleri fena değil , kızların hepsi makyajla güzel zannediyo kendini ama çoğu sivilceli vasat kızlar. Neden güzel kız yok Türkiye'de?
Öncelikle kızların HEPSİ demek doğru değil genelleme yapabilirsin ama asla HEPSİ diye bir yargıya varamazsın kullanacağın kelimelere dikkat etmeni tavsiye ediyorum. “Erkeklere bakıyorum da yine tipleri fena değil” demişsin erkeklere yönelimin küçük bir ihtimal olabilir. Hani hepsi demişsin ya sen makyaj yapan kızlara denk gelmişsindir ama her ne olursa olsun sen karşı cinsin veya hemcinsine vasat diyemezsin ne hakla diyorsun? Kendinde bu hakkı nerde görüyorsun? Bu gereksiz özgüvende nerden geliyor? O kız makyaj yapıyorsa yapıyor sana ne? Seni ne ilgilendirir başkalarına olmadıkları konuma sokmak eğlendiriyor mu seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
erkeklerin tipleri mi fena değill? kızlar vasat ha?
lan ortalık çomardan, abazadan geçilmiyor ne saçmalıyorsun
böyle cümleler kuran birinden ne beklersin ki zaten
abazlıkla ne alakası var ben tiplerden bahsediyorum
tamam iste bu yorumu yapanın da 1 ülkedeki tüm kızları genelleyen bir türk erkeği olması?
genelleme yapman yanlış
Hayır yapabilirim tabiki çünkü genel bir sonuç
tamam
çok şanssızız bu yüzden
tüh. sana layık olamadık
aynen bu ülkede yaşamak zor bu kızlarla idare etmek zorunda kalıyoruz
defol git o zaman ülkede seni zorla tutan mı var
terbiyesizlik yapma kendine gel.
affet hazretlerim
embesil
yallah
Kezban seni :D
mk abazasına bak
hahahaa abazalık yapacak kız olsa keşke :D
aynen. kimse suratina tukurmedigindendir knk
hahahah yazık ya kıza çok mu koydu sana bu hala uzatıyosun
Ben de aynı şeyi akıllı erkekler için düşünüyordum. Yurt dışındaki erkekler daha mantıklı konuşuyor, bizim ülkedekiler neden bu kadar canım diye.
Erkekler daha çok hoşuna gidiyorsa onlara yönelebilirsin..
hahha o işimi görmez malesef
Vasatın üstüne çıkmaya ihtiyaçları yok ki, nefes alan herkese atlayan bir erkek kitlesinin arasında niye uğraşsınlar?
Ortalığı karıştırmak amaçlı sorduğun bir soru anladığım kadarıyla.
Öncelikle kızların HEPSİ demek doğru değil genelleme yapabilirsin ama asla HEPSİ diye bir yargıya varamazsın kullanacağın kelimelere dikkat etmeni tavsiye ediyorum.
“Erkeklere bakıyorum da yine tipleri fena değil” demişsin erkeklere yönelimin küçük bir ihtimal olabilir.
Hani hepsi demişsin ya sen makyaj yapan kızlara denk gelmişsindir ama her ne olursa olsun sen karşı cinsin veya hemcinsine vasat diyemezsin ne hakla diyorsun? Kendinde bu hakkı nerde görüyorsun? Bu gereksiz özgüvende nerden geliyor? O kız makyaj yapıyorsa yapıyor sana ne? Seni ne ilgilendirir başkalarına olmadıkları konuma sokmak eğlendiriyor mu seni
Türk kızlarını beğenmiyorsan vasat buluyorsan farklı bir ülkeden kız bakabilirsin tabi o da sana bakarsa :)
Bred pittlemi görüşüyorum
O zaman başka ülkeye git bu kadar basit jsjajajs
Türk kızlarını gömme çabanızdan gına geldi
anana bakarak bu kanıya mı vardın?
sana bakarak vardım :D
Nedir bu Türk kızlarıyla alıp veremediğiniz