Güzellik&Bakım konu etiketinin rehberleri olarak @Asuca ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Çalışmalarımız sonucunda aramıza iki tane dünyalar tatlısı yeni fenomenimiz katıldı :) Çok mu çok eğlenceli eğitimler sonrasında birbirinden tatlı iki üyemiz içlerindeki tutkuyu kanıtlayıp, fenomen olmaya hak kazandılar :)
Tebrikler <3 Güzellik&Bakım etiketinde fenomen olmak için benimle ya da @Asuca ile iletişime geçebilirsiniz :) Ne duruyorsun haydi aramıza sende katıl <3
Güzellik&Bakım konu etiketinin güzeller güzeli yeni fenomenlerini tebrik etmek ister misiniz?
Amanda aman bildirimi görünce hemencecik damlayıverdim buraya. :D
Tebrik ederim pıtırcıklar başarılarınızın her daim devamını diliyorum. Böyle tebrik bildirimleri almak beni oldukça mutlu ediyor , unutmayın başarmanın tek sırrı çok çalışmaktan geçiyor
Yeni fenomenleri kutladık madem kutlanmayanlarda üzülmesin onları da tebrik ediyorum. <3
Ahhh burda adımın yazmasına çok az kalmıştı ama sizi moda stil kategorisinden izliyorum 🥺 Liliaaa hanım aynı paylaşımı alışveriş&hediyeler kategorisi içinde mı paylaşsak 🤭🤭🥰