Merhabalar fotoğraflarda güzel kızların çirkin çıkma ihtimali var mıdır? Fotojenik olan her kız fotoğraflarda güzel mi çıkar?Fotoğraf çekinmeyi bilmeyen daha doğrusu Fotojenik olmayan bana da tavsiye verirseniz sevinirim ❣️
Gerçekte o kadar güzel olmayan fotoda aşırı güzel olabilir. Normalde çok güzel olanın fotoları çirkin olabilir. Ya bence asıl mesele fotojenik olmak ama değil biraz kendini geliştirmek gerek foto düzenleme olsun gerek çekme...
Efectle bağlantılı iyi kullanıyorlar. Bi gün WhatsApp grubunda dolanıyorum bi kış gördüm. Lan dedim alla alla 2 yıldır bu sınıftayım böyle birini görmedim :// Sonra bi gün bu kızla karşılastım sınıfta yani.. Fotoğrafla kızın tek ortak noktası cinsiyeti csfsfgav Göz rengi bile sahte çıktı :d
Heheheh yok yaw be defa kanmadim :d Öyle gördüm merak ettim sadece Allah'dan yazma huyum yok yoksa gitmiştim cfsfsfs Baya bi etkisinde kaldım ama unatmasam ondan efect dersi alırdım csfafav
Fotoğraflarda her insan güzel çıkabilir. burada fotoğrafı çeken kişi ardından retouch işlemini yapan kişilerin ustalığı fotoğrafın konusundan yani senden daha önemli :) (ki kötü de çıkmamışsın güzel olduğun belli oluyor en azından bu fotoğrafta)
Fotojenik olmakla alakası var bence. Ama beni fotoğrafta gören gerçek hayatta tanıyamadı o kadar mı çirkinim dedim yok fotoğraflarda daha çirkin daha kilolu çıkıyorsun sen gerçekte çok narınmışsin dedi 😅 Yani ben fotojenik değilim evet
Fotojeniklik aslında doğru açıda fotoğraf çekmektir. Mesela selfielerde dirsek yüz teması önemli telefonu karşıdan tutunca yansıma güzle durmuyor ama telefonu tepeden tutunca fark basbaya ortaya çıkıyor
Fotoğraf işi fotojenik olmakla alakalı ya misal ben de güzelim ama fotograflarda pek güzel cıkmam. En güzel fotoyu bulabilmem için binbesyüz poz cekmem gerekiyor.😀
Kız erkek diye ayırmayalım aslında, fotojenik olan insan daha iyi çıkar hep. Mesela ben kaç kızla buluştuysam hepsi dedi ki fotodakinden çok daha iyisin, şaşırdım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu şekle şemale boya bosa (pos diilmis ögrendim😎) ışıgın miktarına açısına topun gelişine yok yok karıştı kameranın objektif camına çekenin ustalığına çekilenin psikolojisine yani bilimum her tür kritere bağlıdır ayy içim şişti sormayin böyle sorular cınım ayh şekerim çıktı yine 🤗🤗
Yüz simetrisi değil simetrik hatları ikisi farklı şeyler. Örneğin dudağın burna simetrisinden bahsetmiyorum dudağın kendi simetrisi vardır. Fotojenik diyip duruyosunuzda nedir bu fotojenik sorusunu cevaplayın bakalım
Onların etkisi zaten bunun üzerinden var şimdi düşün dudağın tam karşısından vuran ışık ile çarparızndan vuran ışık kendi hatlarını ışık boyunca ortaya çıkarabilir derinlik yoksa belirginleşen hatta olmaz eğer simetrik bozukluk varsa bunu ışık açısını ayarlayıp çözersin aynı şeyi diyoz MK ben sana nedenini belirtiyorum ldkdkddöfmd