Güzellik & Bakım Her gün duş alır mısınız? NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hergün yıkanıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Her gün duş alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Ayip ettin.Mevsim gecislerinde mutlaka yikanirim.😄 Bu arada boyle bir soruya nasil bu kadar yorum geliyor.🙂 1 6 Yorumla halilim123 +1 yıl Tm. d Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Kıskanma😄 Yorumla halilim123 +1 yıl Bizim evde de sular akiyor. Neyi kiskanayim ki.😁 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Soruyu😊 Yorumla halilim123 +1 yıl Pardon öyleyse.😁Bende soracagim boyle abudik gubudik sorular.. d Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Bak şimdi🥺 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Iki güne bir. Her gün duş almak saçları fazla hırpalıyor. 1 0 Yorumla
kazanova1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Dışarı cikacaksam muhakkak alırım. Evdeysem 2 güne 1 muhakkak. Ama yazın çok sıcak olduğu için her gün dus alırım 0 0 Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl her sabah kesınlıkle ve hergun tum camasırlarım kesınlıkle degısır 0 0 Yorumla
Kayaların_Oğlu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Meburen yoksa yorgunluğu başka nasıl atacağız üstümüzden gerekiyor her insan yapmalı bence. 0 0 Yorumla
Hayat-İzmir Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl gereksız soru tabıkıde ama emınım bızım ülkede bunu yapan cok az ınsan var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstesem de yikanamam cildim ve saçlarım çok kuru anca kendine gelir 0 0 Yorumla
EvasioN Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Normal şartlarda günlük düş aliyorumda görevde olduğum için 4 günde bir falan alabiliyorum 0 0 Yorumla
Wenomx61 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 3 günde bir birde kendimi bazen kotu hisedince bu arada kararlarımı duş alırken veririm sakin ortam düşünmene yardımcı oluyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yazın her gün kışın iki günde bir 1 0 Yorumla
metehanıntorunu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senede 1 kere yıkanan bne✌️🤭 0 8 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Geldi yine mor donlu 😂 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Mor donlu? Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Dün yazdınya onsuz güvende hissetmiyormuşsunuz😄 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl O manyak soruyu siz mi sormuştunuz? Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Hep duş sorularınızdasınız ama😊 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Ben sadece saçma sapan sorulara görüş atarım 😌 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Seviyorsun 😌 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Eğleniyorum 😌 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı. Duş dediğimiz şey her gün olmalı. 0 0 Yorumla
Herbokolog-A Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bir post atmıştım. O aklıma geldi😀😀😀 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin_KSde Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ben hergün duş almaktan da nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
kasiyereyavsayanfis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yağmur yağarsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Ayda bir hijyanik mendille temizleniyorum 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Yazın hergun duş alırım ama kışın almam 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet. akşam eve döndüğümde duş alırım. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ewwt her gece 1 4 Yorumla noyansgt +1 yıl Ve her sabah... Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl @noyansgt nooluyo burda Yorumla noyansgt +1 yıl Birşey olmuyor yorum yazdım sadece. Yorumla noyansgt +1 yıl Yani bende her sabah ve akşam duş alırım demek istedim ama yanlış ifade ettim. Kusura bakmayın Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Genelde sabahları 0 3 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Artık ezersin kiylotu Yorumla Kominikeysinn +1 yıl On yıkamali artık Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Saçları ayağınla karıştırıp duvara atmayı es geçme Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. O kadar da değil 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. 2-3 günde bir 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. evet alırım 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Almam 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemen hemen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ayip ettin.
Mevsim gecislerinde mutlaka yikanirim.😄
Bu arada boyle bir soruya nasil bu kadar yorum geliyor.🙂
Tm. d
Kıskanma😄
Bizim evde de sular akiyor. Neyi kiskanayim ki.😁
Soruyu😊
Pardon öyleyse.😁
Bende soracagim boyle abudik gubudik sorular.. d
Bak şimdi🥺
Iki güne bir. Her gün duş almak saçları fazla hırpalıyor.
Dışarı cikacaksam muhakkak alırım. Evdeysem 2 güne 1 muhakkak. Ama yazın çok sıcak olduğu için her gün dus alırım
her sabah kesınlıkle ve hergun tum camasırlarım kesınlıkle degısır
Meburen yoksa yorgunluğu başka nasıl atacağız üstümüzden gerekiyor her insan yapmalı bence.
gereksız soru tabıkıde ama emınım bızım ülkede bunu yapan cok az ınsan var
İstesem de yikanamam cildim ve saçlarım çok kuru anca kendine gelir
Normal şartlarda günlük düş aliyorumda görevde olduğum için 4 günde bir falan alabiliyorum
Yazın evet kışın iki günde bir
3 günde bir birde kendimi bazen kotu hisedince bu arada kararlarımı duş alırken veririm sakin ortam düşünmene yardımcı oluyor tavsiye ederim
Bazısı sanki hiç almıyor..😒
Yazın her gün kışın iki günde bir
Depresyon dönemleri hariç evet
çoğu zaman günde iki defa..
Senede 1 kere yıkanan bne✌️🤭
Geldi yine mor donlu 😂
Mor donlu?
Dün yazdınya onsuz güvende hissetmiyormuşsunuz😄
O manyak soruyu siz mi sormuştunuz?
Hep duş sorularınızdasınız ama😊
Ben sadece saçma sapan sorulara görüş atarım 😌
Seviyorsun 😌
Eğleniyorum 😌
En son dogarken yıkandım galiba
duş almadan sokağa çıkmam
Duş dediğimiz şey her gün olmalı.
Evet alırım almazsam rahat edemem
Her gün değil ama 3-4 günde bir
Bir post atmıştım. O aklıma geldi😀😀😀
Ben hergün duş almaktan da nefret ediyorum.
Yağmur yağarsa neden olmasın
Ayda bir hijyanik mendille temizleniyorum
Duj ya da banyo nerdeyse her gün
Yazın hergun duş alırım ama kışın almam
Kış olduğu için 3-4 günde 1
Selam, evet alıyorum.
İstisnasız hergün alırım
evet. akşam eve döndüğümde duş alırım.
hayır haftada 1-2 kışın :Dddd
Ewwt her gece
Ve her sabah...
@noyansgt nooluyo burda
Birşey olmuyor yorum yazdım sadece.
Yani bende her sabah ve akşam duş alırım demek istedim ama yanlış ifade ettim. Kusura bakmayın
Genelde sabahları
Artık ezersin kiylotu
On yıkamali artık
Saçları ayağınla karıştırıp duvara atmayı es geçme
2 günde bir bazen her gün nadiren 3 günde bir
Hafta da 1 2 alırım
Nayır
Hayır
hayır
bu havadamı
3 günde bir alırım..
o kadar yapamam ya