Bilmiyorum kendimi çok beğeniyor ve çok seviyorum. Sanırım kendimi güzel ve iyi hissebilmek için bir başkasına ihtiyacım yok. Kendime bakmayı seviyorum , kendimle ilgilenmeyi seviyorum , kendimi şımartmayı seviyorum. Resmen kendime aşığım. Kendim için yaptığım kahveyi bile içerken keyif alıyorum. Oturup kendime vakit ayırmak , bir yüz maskesi bile yapmam , yüz yogası yapmak ya da kendim için bir şarap açmak bunlar beni çok mutlu ediyor. Hiçbir konuda kendimi kötüleyemiyorum çünkü kötülenmeye değer bir şey bulmuyorum. Kusursuz değilim elbette ama kendime yeterim. Neden böyle hissediyor olabilirim? Düşünceleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Güçlü olucam derken pehlivan oldum sanırım :)))))))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kişisel gelişimin zirvesinin de zirvesi uuheeyy yani
Allah askina altlarda bi tane sinir bozucu yorum var okusana onu engellemis beni cevapta veremiyorum dedikodusunu yapalim bari
Gordum ya, şu mavili mi. Ne takıyorsun ki, gelen geçen konuşuyor zaten
Onların yorumunu takmana değecek kadar değerleri yok boşveerr
Bende oyleyim. Evdeki herkese batiyor bu durum🥰👸
Senin adınada çok sevindim güzelim. Sahiden neden birilerine batıyor bu durum? Anlam veremiyorum. Onların yerinde olsam mutlu olurdum. Şahsen başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayan insanların kendi hayatlarında da gerçek mutluluğu elde edebileceklerini sanmıyorum..
Ya ben. yemek yapmam evde pek marifetli degilim. Benden kucuk dokturuyor onla kiyasliyorlar. Ben temizlik ve baska isler yapiyorum guzelce ama yemek yapmayinca eksik oluyorum herhalde
Aynı durum bende de vardı :))) sanki herkes her konuda başaralı olmak zorundaymış gibi baskılarlardı ya da laf çarpıtırlardı. Ağızları sussun diye pratik yapa yapa , düşe kalka geliştirdim kendimi.. İşin komik kısmı yemek yapmaktanda büyük bir keyif alır oldum. Bu seferde bulaşık çıkarıyorsun demeye başladılar ahahah yani anlayacağın birtanem , insanların ağzı torba değil büzemiyorsun. Her koşulda bir şekilde takılıcak bir kulp buluyorlar yeter ki açığını aramak istesinler.. O yüzden kimseyi ama kimseyi kafana takma daima kendinin kraliçesi ol. Goooo girlllll ! I like youu ♥️
Ben takmiyorum zaten Merve neden evlensin kerizmi diyorlar herseyim hazirmis😅
Çok güzel. bir şey. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim güzel düşüncen için :)))
Şu kadın ırkının egosuna gülesim geliyo ya
Eğer egolu bir insan olsaydım kendimi kusursuz görürdüm ve kusurluyum demezdim. Farkındaysan tabikide kusurlarım var ama bu şekilde de mutlu olabiliyorum dedim. Ayrıca sence egoistlik taslayacak olsam bu konuyu burdaki insanların fikrine açar mıydım? Hiiiiç sanmam. Unutma ki gerçek egoistler başkalarının kendileri hakkındaki fikirlerini sormayı bırak bu konuda tek bir kelime bile duymaya tahammül edemezler.. Bir çok konuda doğru bildiğin yanlışlar olduğunu varsayıyorum umarım bir gün gerçekten bazı konularda sadece yorum yapmak ve xper kazanmak için değilde gerçekten bilgi sahibi olduğun ve gerçek fikrin olduğu için yorum yaparsın.. Mutlu kalmayı dene :) İyi akşamlar..
Yav kes demagojiyi amma tatava yaptın
Çok özür diliyorum kuyruk acın var belli :))) kim bastıysa bu kadar kuyruğuna kuracak cümlen yok hakaret ile kabalık ile iki kelimeyi bir araya getirmeye çalışıyorsun. Üzüldüm senin adına. Bu arada demagoji ne demek keşke onunda anlamını bilsen ama bu değerli ve kıymetli vaktimi sana bir şeyler öğretmek ile ziyan edemem.
Ne güzel bende nefret ediyorum
Neden nefret ediyorsun kendinden? Senden sadece bir tane var dünyada bunu düşünmek bile çok güzel değil mi?
Benim yaşadıklarını sen yaşa ozaman görürsün
Allah yasatmasin sana
Belkide yaşamışımdır ama her şeye inat gülüyorumdur.. Sidik yarıştırmıyoruz sonuçta kim ne yaşadı bilemezsiniz :) Umarım içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan refaha çıkar ve gün yüzü görürsünüz sağlıcakla kalın
Tessekkür ederim herşey sizin içinde güzel olsun sağlıcakla kal