Genelde biz kadınlar kendimize çok özen gösteririz bakımlı olmamız bizi masraflı olarak mı gösterir
#Afraa

Bakım malzemeleri doğal ve evde bulunanlardan değilse evet biraz masraflı olabilir.
Tek kullanımlık maskenin en ucuzu bile olmuş 7-8 lira. E haftada iki kere kullanalım desek kafadan 15 lira gitti zaten. Daha bunun peelingi toniği nemlendiricisi de var
Hatta bakım dediğimiz sadece evde yapılanlar değil. Güzellik merkezlerinde yapılan özel bakımlar var.
Her kadının en azından ayda bir falan yaptırması lazım.
Hal böyle olursa bakımlı kadın tabii masraflı olur. Aslında yapılan masrafa da değer ama çoğu erkek tüm bu bakımları ve masrafları gereksiz görebiliyor.
#Cassie
Ülkemizde enflasyon çok yüksek olduğu için haliyle malzelerimiz de masraflı. Cömert bir beyefendi bulmak şart 😂
Bakım lı olmanız sizi güzel gösteriyor. 😍
Sanki başka masraf yokta sadece sizin güzellik masrafınız var.
Boş versene salla gitsin hep güzel ol, güzel kal daim olsun. 😍🥰😘
"Kızlar"
Maskeyi de düzgün sürmemiş şapşal nerden buldun bu görseli 😂
O sen olma da, çok beceriksiz duruyor 😜
🤜🤛
Ayakkabilik da ve giysi dolabında yer kalmayacak kadar kıyafet alırsa masraflidir onun disinda bakim icin helali hoş olsun ☺
Cevap
48Cevap
Senin makyaj malzemelerinin fiyatlarından haberin yok herhalde. Bize ingiliz bir misafir geldi, sanki kadın filim setinin makyözü bir çanta dolusu makyaj ve bakım malzemesi binlerce lira tutar.
Para senden çıktıktan sonra sorun yok. İstediğin kadar masraf yapılabilir lakin sevgilinden veya eşinden alacaksan parayı, biraz masraflı evet.
Süslenmeyi, güzellik veya gençleşme çabalarını ve makyajı bakım sayarsanız evet masraflı. Ama bizim bildiğimiz bakımın gerçek anlamı vücudu ve kıyafetleri temiz tut, mevsimine göre giyin, yediğine içtiğine dikkat et... Bitti bakım bu. Gerisi süs
Minumum masraf yapmaya çalıştığım halde çok para harcıyorum. Kadınlar detaycı erkekler gibi rahat degil o yüzden masraflıdır diyebilirim
Bakım var bakım var. Kimi var nerdeyse servet öder abartır kimi de imkanlar ölçüsünde işi abartmadan halleder ki olması gereken de bu. Tüm maaşı bakıma yatırmak akıl karı değil...
Bu tamamen devletin yüzünden masraflı oluyor. 4-5 senede kişisel bakım ürünlerine %200 gibi zam normal midir Allah aşkına? 😬 kadınların bir suçu yok
Tr şartlarında nefes almakta dahil artık her şey masraf. Çok masraf annecim.
Hey biz Türkiyede yaşıyoruz nefes almamız para tabiki de masraf 😊
Genellikle masraflıdır. Güzellik için eğer Allah vergisi çook güzel genlere sahip değilseniz bakım gereklidir. Bakım ise masraflıdır.
Bakım demek masraf demek ama bu bakımı yaparken de elinden geldiğince tasarruflu yapabilen kadın da candır.
Bakımlar her zaman masraflıdır bence ama kadınlar bakımlı olmak icin en azından gerekli seylere masraf yapıyorlar
Masraf önemli değil bakımlı olsun güzel olsun servetim onun 👍😊
Evet sonuna kadar arkasındayım 😊👍
Maalesef günümüzde böyle..
Bakım yapmak keşke bu kadar maliyetli olmasa.
Hayır, fakat herkesin bütçesi aynı değil. Sadece bütçenin çoğunu harcamayacak şekilde bakım herkes tarafından yapılmalıdır !
Öyle malesef ama bakımlı olmak dünyanın en güzel şeyi 😊
Hayır , bakımlı olmak her insanın yspmasi gereken şey,
Abartılmadığı müddetçe olması gerekli bir şeydir masraf saymam. Erkek de yapmalı ama.
Tabikide masrafli. Ama bu bahane degil. Dus almaktan aciz insanlar goruyorum.
Evet ama umrumda mı hiçbir şey bakımımdan süsümden önemli değil :D
👍👍
Rutin bakımlı olması kâfi. Fazlası zarar.. Madden de mânen de..
Sıgara alkol zevke geldi mı masraf göze gelmiyor bakım daha önemli bakım için de masraf göze gelmemeli.
Masraf edilen bakım ürünlerine bağlı bu durum bence
Öyle gösterebilir ve öyledirde zaten çünkü her şey zamlanıyor her şey😭
evet biz yeyecek ıkkmaaa muhtaçkana o der rujum bitmiş al ketçapı sür dimi ama :S
Evet aynen öyle maaşımı eşim güzelleşsin diye harcayamam
Elbette hayır. Bakımdan ne anladığınıza da bağlı tabi. Ben gidip botoks vs yaptıracağım dersen o ayrı
Evet masraf oluyor ama fazlasına gerek var mı bilmiyorum
hayir, özen göstermeyen masrafı bahane eder:)
Napicak camur mu surucek o fransiz kremleri ne kadar bilmiyisunuz galiba.. tabiki masrafli ama deger
Masraflı gösteriyo valla💅
Bazen evet bazende hayır
Abartıya kaçmamak gerek. Çünkü bakım şart 😁
Ekmek parasıyla gratise gider
Masraflı olsada her erkek bakımlı ve seksi bir kadın ister bu yüzden masrafınız göze batmaz
Gösterse ne değişir ki daha çok masraf edersiniz
Hayır, herkez sever bunu.
Hayır benim için değil
İlla ki masraf oluyor
Hayır ne ilgisi var ki
maaşlarını oraya yatırıyorlar
Sadece masraflı değil çok masrafli
evet çünkü hiç bir şey bedava değil :)
Olabilir masrafını bize yansıtmasın da
Öyledir 😀
Evet her kız doğal haliyle daha guzel
Fazlasıyla masraflıdır kendimden biliyorum