İnce bel sevmeyen erkek tanımıyorum sanırım. Ama bazı için bu adeta bir tutku. Peki neden bu kadar çok seviliyor? Görsel olarak hoş durduğu, zerafet kattığı için mi? Yoksa ince bel de bir güzellik algısına mı dönüştü?
Çünkü kadınlarda zayıflık eşittir güzellik algısı var. Mesela Moritanya gibi birkaç Afrika ülkesinde de tam tersi; şişmanlık eşittir güzellik. Hatta oralarda belli bir kiloya ulaşamayan kadınlar evlenemiyor bile. Kadınlar naif ve zarif olarak telakki edildiklerinden bedenen de öyle olmaları bekleniyor. Tek elle kavranabilen bel de iyidir bence o kadar haksız sayılmazlar 😂
Ben kilolu olmayıp da sağlığı için kilo vermek isteyen bir kadına hiç denk gelmedim. Genelde yaza doğru kilolar sorun edilir. Çoğu estetik açıdan yaklaştığı için biz de aynı açıdan yaklaşmak zorunda kalıyoruz doğal olarak 😁😁
Yani hocamız ince belli geniş kalçalı kadınların daha rahat doğum yaptığı için tercih edildiğini. Aslında bunun atalarımızdan bize iç güdü olarak geldiğini söylemişti. Aynı şekilde kadınların uzun boylu , iri yarı erkek sevmesi de aynı. Ama bana göre yalan mk tamamen nefis için çekici geliyor
1905-1982 yılları arasında yaşayan Granger, kocasının ince bel takıntısı nedeniyle, geceleri dahi korseyle uyuduktan sonra 61 santimetre olan belini, 33 santimetreye düşürmeyi başardı. Ethel ile tanıştığında o da 20lerin modasına uygun bol elbiseler giyen, kısa saçları olan, küçük küpeler takan naif bir kadın. Birbirlerine aşık olup evlendiklerinde William karısına korseleri ne kadar sevdiğini, ona bir korse takmışken sarılmayı ne çok istediğini söylüyor. Kadınların eskiden daracık korseler ve iri mücevherlerle ne kadar da hoş olduğundan dem vuruyor, ve işte o an Ethel'in "dünyanın en ince bel"ine giden yolculuğu başlıyor… ... Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye!.. . Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR…”
Kilolu kadınlar balıketliyim diye güzel olduklarını iddia edip ilgi istediği için erkeklerde ince belli hatun kartını oynadı. Şimdide kadınlar, yuvarlak yüze nasıl kontür uygulayıp ince gösteririmin peşinde ;) ama o öyle olmuyor maalesef... Sağlıklı bir kadın fit olur, atik, tetik ve çevik olur, kalın belli kütük gibi bir kadın öyle değil yani. Sağlam (kütük) olması gereken erkekte bile omuz bel kalça ölçüsünde bel önemli 👍
Efendim şimdi erkeklerin geneli göbekli falan olduğu için güzel bir görünüme sahip olamıyorlar. Hal böyle olunca “Yanıma estetik açıdan eksiğimi kapatacak biri lazım.” düşüncesine giriyorlar. Sonra yok ince belli yok uzun saçlı yok 90-60-90 biri olsun istiyorlar. Ama sadece istiyorlar, sahip olamıyorlar😄
Karın bölgesinde olan yağ oranı kadında libidoyu düşürdüğü söylenir. Bunun ne kadar geçerli yanı var bilmem. Estetik açısından kıvrımları belirgin olması daha hoş göründüğü için benim nazarımda.
Hayır hayır🤭 kadında da aynı x sıkıntıları yaşatıyor maalesef diyorlar. Erkekte genelde kalp ve damar hastalıkları o rahatsızlığa sebep oluyor. Fazla kilo ancak hareketi neyse susayım🙈
İnce bel olunca daha kıvrımlı ve estetik görünüyor bence ondan. Ama bence çok ince bedensel bedenine göre kıvrımlı ortaya çıkaracak kadar bir incelik yeterli gibi. Yoksa vücudu dümdüz gelip, ince olup çok zayıf olmak estetiksel durmuyor pek O yüzden bence kıvrımlı gösterdiği için beğeniyorlar.
şöyle izah etmek istiyorum, genelde orta kilolu kadınlar daha çok hoşuma gider. 60-65-70 de olabilir. genelde dış görünüşe bakmam ben iç güzelliği iyi ise o yeterlidir. bana göre. benim düşüncem bu yönde
herkesin içindeki farklıdır. bazen evliya şeytan oluyor o zman dediğin gibi. ama herkes aynı şekilde düşünmüyor sanırım. benim düşüncem, seviyorsan eğer sonuna kadar seversin. daima o insana bağlı olursun
İnce bel, ince bilekler falan bunlar çok zarif detaylar. Görsel olarak çok hoş duruyorlar. Bu arada senin profildeki efekt de çok iyiymiş catwoman haha 😅
İnce bel her zaman estetik, zarif bir güzellik ölçütüydü en azından benim için böyleydi. Göze çok hoş ve kadınsı geliyor bu yüzden benim içinde abartıya kaçmadan bir tutkuya dönüşmüş durumda
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denen bişey vardır... Erkeğin ince bel takıntısı tutkusu varsa bunu aklına sokan yine kadındır. şu an erkekte sakal modası var neden? Çoğu kadın sakal seviyor diye. Her iki cinsinde tarzını davranışını vs. belirleyen kadındır. Erkek sadece uygular.
Ince bel büyük kalca Domaltinca lezzetli gözüküyor Onun dışında bir numarası yok Hatta tam tersine Sıfır basenli küçücük fındık kalcali incecik bacaklı düz kadin vücudunu daha hoş buluyorum ben
Hoş ve zarafet kattığı için. Zaten kadın ve erkek vücudunu ayıran, ayırt edici özelliklerden birisi de ince beldir. Daha feminen bir görünüm verir. Belin ön plana çıkmasını sağlayan kemerle kombine edildiğinde çok hoş oluyor.
Bir kadında fiziğe bakmam boy kg orantılı veya az fazla olabilir sorun değil. İç güzellik ön planda benim için, görsel, kişilik, kafa yapısı uyumuna ve bana olan duyguları verdiği değer önemlidir.
Her erkek ince bel sevmez sana hep öyleleri denk gelmiş. Bende de durum tam tersi ince belliler pek çekici gelmez bana. Kiloluları daha çok severim ben. Dediğim gibi sana öyleleri denk gelmiş hep.
Estetik çünkü, ben zaten ukraynalılarla takıldığım için fizikleri çok iyi oluyo, sütun gibi bacaklar, ince bel, muazzam selülitsiz kalçalar, bi tek çoğunun göğüsleri ufak, tek eksileri o diyebilirim
Estetizme önem veren insan kendini yüksekte görüp mükemmel sanan aciz ruhlu kimsedir..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evrimleştik. Çookk eskiden iri bedenli, büyük memeli kadınlar bereket sembolü olduğundun onları seviyorlarmış. Evrim Psikologları yanıtlayın ablacım bu soruyu. :D
İnce belli bardaktan Çay içmeyi seviyoruz ondandır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İçini düşünemeyen enayiler dışına bakıyor işte... O ince belliler kimbilir kaç kucakta gezdiler diye düşünen yok tabi... Yalnızlık işte bundan candır...
kalca daha on pilanda oldugu icin daha estetik oldugu icin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnce bel popoyu ve göğsü ortaya çıkardığı için daha estetik kıvrımlı bir görüntü ortaya çıkıyor, ayrıca doggy pozisyonunda ince belden tutmak ayrı bir haz verdiği için.
Çünkü erkekler kadınlar üzerinde hakimiyet kurmak ister. Sevişirken de bu geçerlidir. İnce belinden kavrayıp kendi vücuduna çekmek isterler. Budur çekici gelen..