Güzellik & Bakım BEL SİMİDİ VEYA KALÇA YANI BOŞLUKLARINIZ VAR MI? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl kaybedebiliriz? Veya memnun musunuz? Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç BEL SİMİDİ VEYA KALÇA YANI BOŞLUKLARINIZ VAR MI? Cevapla Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yigit465 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Var bende ama bu aralar çalışmıyorum hiç. Evde egzersiz yapabilirsin tavsiyem (: 1 0 Yorumla
enbuyuqkucuq Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 80% +1 yıl Orantılı büyüt sadece squat yapma 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Spor yapmıyorum doğuştan squatlı gibi kalçam var ama o boşlukları nasıl gidereceğini bilmiyorum Yorumla enbuyuqkucuq +1 yıl Resim senin mi bilmiyorum önyargı lı olup fikir de vermek istemem ama dış bacak calış biraz derim squat yap sıkılaştır Yorumla Soran +1 yıl Benim değil resim Yorumla enbuyuqkucuq +1 yıl Bu sekılde mı senın daha mı fazla geniş Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf ekleyeceğim Yorumla enbuyuqkucuq +1 yıl Tkp et istersen Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Yok spor yapıyorum öncesin de vardı biraz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi hareketlerle kayboldu Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Vücut geliştirme yaptin komple çalıştım mekik çekerken sağ tarafa sol tarafa doğru doğrularak çektim Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Sadece diyet ile gitmez o yüzden spor da yapman gerekli Yorumla
estetisyendoktoremre Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Gorseldeki senle aynimi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Benziyp Yorumla estetisyendoktoremre +1 yıl Sana bir kür verebilirim. deri rengini aynı yapacak buda çatlakları tamamen değil. ama. rahatsiz etmicek seviyeye getiricek Yorumla Soran +1 yıl Versene Yorumla estetisyendoktoremre +1 yıl İstek yap Yorumla Soran +1 yıl Nolur burdan yazın yalvarırım Yorumla estetisyendoktoremre +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Ya yalvardım ya Yorumla estetisyendoktoremre +1 yıl Ekke Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Simidim yok şekerparem var 😃 1 0 Yorumla
byshock07 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Poponu büyüt biraz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeterince büyük ama oralarda boşluk var Yorumla byshock07 +1 yıl Olsun ne olacak ki popon güzelse yeter Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Var bende ama bu aralar çalışmıyorum hiç. Evde egzersiz yapabilirsin tavsiyem (:
Orantılı büyüt sadece squat yapma
Spor yapmıyorum doğuştan squatlı gibi kalçam var ama o boşlukları nasıl gidereceğini bilmiyorum
Resim senin mi bilmiyorum önyargı lı olup fikir de vermek istemem ama dış bacak calış biraz derim squat yap sıkılaştır
Benim değil resim
Bu sekılde mı senın daha mı fazla geniş
Fotoğraf ekleyeceğim
Tkp et istersen
Yok spor yapıyorum öncesin de vardı biraz
Hangi hareketlerle kayboldu
Vücut geliştirme yaptin komple çalıştım mekik çekerken sağ tarafa sol tarafa doğru doğrularak çektim
Anladım
Sadece diyet ile gitmez o yüzden spor da yapman gerekli
Basen degilmi orası kalçamı oluyor
Gorseldeki senle aynimi
Benziyp
Sana bir kür verebilirim. deri rengini aynı yapacak buda çatlakları tamamen değil. ama. rahatsiz etmicek seviyeye getiricek
Versene
İstek yap
Nolur burdan yazın yalvarırım
Hayir
Ya yalvardım ya
Ekke
Simidim yok şekerparem var 😃
Bence foto gayet seksi
Poponu büyüt biraz
Yeterince büyük ama oralarda boşluk var
Olsun ne olacak ki popon güzelse yeter
fındık gibi.. var :)