Güzellik & Bakım Burun estetiğinde burunlar neden hep kaydırak gibi oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şöyle doğal gözüken burun estetiği olsa insanlar daha iyi Burun estetiğinde burunlar neden hep kaydırak gibi oluyor? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
okyanuslarca Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bu burun kaydırak gibi olmamış ki?😬Ayrıca insanlar burunları kaydırak gibi olsun diye bıçak altına yatıyor sırf, normal o yüzden. 😁 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu burun için söylemedim Yorumla
buipekkacmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl bu estetik iyi olmamış bence. Kaydırak gibi olunca güzel görünüyor karşıdan sadece burnunun ucu varmış gibi görünüyor anime gibi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence çok yapay duruyor öyle küçük minik olunca kaydırak gibi olunca direk estetikli gibi duruyor Yorumla
yıldızkenparla Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl düz gayet hoş, benimki kaydırak gibi biçimsiz inanın pişmanım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim burnunu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya kaydırak gibi oluyor ya da mandalla sıkılmış gibi. Doğal gözükmüyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bencede böyle düz gelmesi daha hoş duruyor, sadece bu burun birazcık uzun 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu burun kaydırak gibi olmamış ki?😬
Ayrıca insanlar burunları kaydırak gibi olsun diye bıçak altına yatıyor sırf, normal o yüzden. 😁
Bu burun için söylemedim
bu estetik iyi olmamış bence. Kaydırak gibi olunca güzel görünüyor karşıdan sadece burnunun ucu varmış gibi görünüyor anime gibi
Bence çok yapay duruyor öyle küçük minik olunca kaydırak gibi olunca direk estetikli gibi duruyor
düz gayet hoş, benimki kaydırak gibi biçimsiz inanın pişmanım
Merak ettim burnunu
Ya kaydırak gibi oluyor ya da mandalla sıkılmış gibi. Doğal gözükmüyor
Bencede böyle düz gelmesi daha hoş duruyor, sadece bu burun birazcık uzun
Gelde evlen genetik bozuk
Yapay duruyor beğenmiyorum