Anketi atlamayalım...
Sizce balık etli kadınlar mı çekici yoksa zayıf kadınlar mı?
Anketi atlamayalım...
Kilo olayını 1 den 10 a rakamlara ifade edecek olsak 1 aşırı zayıf 10 ise obez olsa benim tercihim sıralamam 4, 5, 3, 2, 6, 1, 7, 8, 9 ve 10 şeklinde olurdu. Tercihim normalden biraz zayıf hatun kilolu hatun bana itici geliyor çünkü kilosu ve boyu boyuma, kiloma , huyu huyuma uygun olsun diyorum :)
Balık etli kadınlar her zaman en dir. Bir çok erkek zayıf kız seçer zayıf kız iyidir derler ben bunu erkeğin kendine özgüven eksikliği olduğunu ve kadınını yanında taşıyamadığı için böyle bir düşünce de olduğunu görüyorum. Çünkü zayıf sevgilisi olan erkekler ne hikmet ise genelde dolgun yapılı kadınlara bakıp yorum yapıyor.
Bence balık etli kadınlar sebebi de daha güzel olmaları olabilir :)
Erkek olsam balık etli tercihim olurdu. 😅
Vücut hatları belli olan fizikleri beğeniyorum ben. Zayıf olunca kıyafetler bile yakışmıyor bence ya. 😅
Mucks. ❤️
Cevap
82Cevap
hafif balık etli daha çekici balina etliler üzerine alınmasın.
Balık etli kadınlar daha hoş görünüyor erkeklerin gözünde gadası
Arz talep durumu bırde kımısıne kılo gıder kımısıne zayıflık gıder. Mısal bır arkadasım vardı balık etınden hallıce kız baya kılo vermıs yolda denk geldım zayıflık hıc durmamıstı yuzu falan düşmüş resmen 10 yaş yaşlı durdu yanı kısıye gore degısken bır durum. Kım nasıl mutluysa öyle yapmalı
Tarih boyunca balık etli kadınların kalçaları da geniş olduğundan dolayı daha doğurgan olduğu düşünülmektedir. Erkekler de ataerkil olarak doğurgan kadını tercih edeceğinden, balık etli kadını seçecektir :)
Bence zayıf kadınlar daha çekici, tabi leylek gibi uzun ve çok zayıf olanlar değil. birde normal olanlar çekici, balık etli kadınlar bana hiç çekici ve cazip gelmemiştir, birde balık etliler kilo almaya daha elverişlidir...
Manken tarzı vücutları kadınlarda daha çok beğeniyorum yani zayıf bana daha zarif ve çekici geliyor.
Monoaware ne demek
Sanirim film ismiydi
Japonca bir sözcük. Geçici olan şeylerin farkında olma ve bunun verdiği üzüntü.
Çok teşekkür ederim❤
Bu arada çok güzelsin
@the_vampire_diaries rica ederim ve ben de çok teşekkür ederim, teveccühünüz. 🥰
Aslında benim sevdiğim 55-70 kg arası bu hangi gruba girer bilemedim
Erkeklwr genellikle balik etli kadin enn birinci derler ama zayif incecik kizlarla evlenirler.
Balkk etli kizlari genelliklw o an ele avuca geldiği için seviyorlar.
Aslında mesele o kadının duruşu ile ilgili. Kenidine güvenen , dişiliğini hissettiren bir kadının fiziksel özellikleri ne olursa olsun onu çekici yapmaya yeter.
Resimdeki cok zayıf baliketli kızda cok iri değil balık etli kadınlar kilosunu koruyamiyor sismanliyor
Her iki grubun da kendine ait bir çekiciliği var.
Kimisi en zayıf hatları ile bunu başarırken, kimisi dolgun duruşu ile cezbedici oluyor.
Her insan kendine göre güzelliği vardır. Evlilik olacaksa balık etli veya sadece sevgili olunacaksa zayıf.
Balık etli anlayışı çok farklı. Bariz kilolu olanda kendine balık eti diyor. Bence ideal kiloda olup hatları belirgin olana denir. Öbür türlüsü kilolu bence. Ama ben bahsettiğim şekildekileri çekici buluyorum. Özellikle minyonsa. Ufak tefek olan kadınlar daha çekici geliyor bana uzunlardan. Ben 188 im.
Erkeğin hayalinde ki balık etli ile kadınların gördüğü balık etli çok farklı. Aslında çok zayıf olmayan ama göbeği de olmayan kadınlar hep istenilendir.
Fiziği guzel olcak bakimli olmali beli ince olmali esnek olcak yani
Balık etli bence ama balıklarında çeşidi var şimdi oda önemli
Zayıf kadın bende itici duruyor balık etli hatta kilolu daha çekici geliyor.
Balık etli kesinlikle ama balina etli değil , insan gibi balık etli.
Balık etli iyidir ya. orta karar. Ne iskelet gibi ne fil gibi.
Ideal kilo candır. Öyle kara kuru kadında pek cazip gelmiyor.
Balık etli kadınlar diyorum. Çünkü kilo verip zayıflayamıyorum.😀
Balık etli kadın daha çekici fizik hatları daha bekirgindir çünkü
Kadınları etine buduna göre çekici ya da değil diye ayırmayı bırakalı çok oldu kıvrımlar hatlarda değilde kafanın içinde olunca bana daha çekici geliyor.😊
Abi fit olacak zayıf olacak çıtı pıtı ne öyle et yigini kızmı olur.165 boyunda taş çatlasa 50 55 kilo üstü tipim degil. memeler küçük ideal boyda olacak.
Balık etli kadınlar.
Daha kadınsı ve çekici, belirgin hatlarından dolayı.
Kivrimli kadinlar... zayif olup iri goguslu ince belli poposu sekilli ve buyuk kadinlar da var
Aşırıya kaçılmadıkça ikisininde ortsası. Minyon kadın olsunda her daim güzel olur.
İkisinin ortası diyorum ben ne çok zayıf ne çok şişman
90-60-90 a yakın kemik olmayan hafif ele gelen kadın candır
34 bedenli sıfır basenli incecik bacakli küçücük fındık ısırmalık kalçali Yasemin Özilhan tadinda garı ariyom ben
Zayıf kadın candır. Daha zarif ve kibar görünür yatakta ve normal hayatta daha kıvarktır aktiftir. Sarıldınmı vücudunun zarfiliği ayrı bir içine işler
Zayıfın biraz üstü bence balık etli ile zayıfın ortası gibi
Sadece fiziksel olarak soruyorsan balık etliler daha çekici geliyor bana. Çünkü okşayıp sıkmayı, mıncırıp ısırmayı seviyorum 😈
Cok zayıf kadında kivrim yok kıvrımlı olmalı kadın resimdekilere gore ikisinin ortası olsa daha iyi olur.
BALIK ETLİ KADIN CANDIR. BINGIL BINGIL :) VAR MI ÖYLE KIZ BULSUN BENİ
Bence kadın belli bir yaştan sonra zayıflarsa daha genç gözükür
Cinsel anlamda balık etliler çok zevk veriyor. Balık etli tercihimdir.
Bağzısı et ete değmesinden , bağzısıda kemik kemiğe değmesinden.
kadınsı hatları olan zayıf kadınları tercih ederim... balıketli demek kilolu demektir...
Bir dirhem et, bin kusuru örter. vurdunmu ses gelicek.(dayak anlamında değil🙄)
Burada yazamam ama sadece ipucu verebilirim. Deniz dalgası.
Eğer çok zayıf değilse bi deri kemik ve 3xl falan giymiyosa herkes olur
Fizikden once zeka ve karekter ilgılendırır, pozıtıf bayanlar ekserı balıketlı olanlar bence..
kesinlikle balık etli. zayıf bana çekici gelmez.
Kadın dediğin ele avuca gelmelidir efenim 🤗
Bence zayıf kadınlar.
Yani kadın dediğin balık etli olur zayıf kadın benim gözümde handikaplı geride ben kadınımın yanaklarını avucumun içine almak isterim kemiğine temas etmek istemem kadın dediğin ele avuca sığacak agaa 😅👍
Kadın dediğin ele avuca gelmeli. Bir dirhem et bin ayıp ortermis
Daha çekici , daha dolgun , ve bakınca fiziği etkiliyor insanı , o yüzden.
Bence hafif balık etli kadınlar daha çekici kişiden kişiye değişiyor çoğunlukla
Ne çok zayif ne de balik etli
Balik dolgun hatun guzel hatundur ses cikarir 😂😂
Zayıf kadın tercihim dir diyorsanız da nedenini belirtirseniz sevinirim
Ne zayıf ne kilolu. En iyisi ortası bence
Şu resimdeki gibi balık etli diyorsan evet balık etli tercihim olur, çünkü s*kerken daha fazla zevk veriyorlar
Ne çok zayıf ne de çok kilolu
Normali her zaman en iyisidir
Tartışmasız balık etli
Balık etliler daha bir ilgi çekici bana göre
Zayıf ve sportif atletik6kadın seksi dir. Yüz güzelliği sıfır önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?