Rimel dahil olsa her kadın makyaj yapmıştır.
Hiç makyaj yapmayan kadın var mıdır?

#gadasından sevgilerle 🤗
Hiç makyaj yapmayan kadın var mıdır?

Ben yakınım bu dediğine makyaj yapmıyorum nerdeyse hiç illaki yüzümle ilgilenirim ama ruj vb. Sürmüyorum doğal güzelliğimi seviyorum yüzümde leke yok sivilcede çıkınca krem vb. Hallediyorum yüzüm pürüzün onun içinde makyaja gerek duymuyorum ama ilerde eşim istediği takdirde yapabilirim.
Tabii ki var annelerimizin çoğu makyaj yapmıyor mesela.
Ama ben soruyu başka sekilde anladım sanırım. Sonuç olarak eski kadınlar da olsa hayatında bir kez olsun ruj sürmüşlerdir.
O yüzden cevabı değiştirip hayır yoktur diyorum.🌸
#Cassie
Son 1-2 yıla kadar ben yapmazdım. Sonra düştük bu bataklığa... Birkaç arkadaşım var ama hiç makyaj yapmayan
Var tabi mesela ben
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Gerek meraktan gerek kendini daha güzel hissetmek acısından gerek özellikten hiç makyaj yapmayan kadın yoktur diye düşünüyorum.
Makyaj yapmayı sevmeyen ben bile yapmak zorunda kalıyorum 🙁
Ben küçükken filan eğlencesine yapardım ama dışarıya çıkarken veya süslenmek amaçlı hiç yapmadım. Ruju sürdüğümde dudağımı yalayasım geliyo. Fondoten veya rimel çok rahatsız edici. Doğal halimde güzel şükür. Gerek yok 😂
Aylarca hiç yapmadığım oluyor ilk makyajimi 16 yaşında yapmıştım mecburen o da bu kere taa ki 20 yaşıma kadar yapmadım yapınca da fondöten bile kullanmam zaten rimel ruj tm.
Selam gadası💫
Hiç makyaj yapmayan kadın elbette vardır. Ben özel günlerin dışında pek makyaj yapmıyorum. 😊
Merhaba tabi ki makyaj yapanlar kadar yapmayanlar da var
Ben pek yapmıyorum ama gözüme kaşıma ne sürdüğüm çok soruluyor bende bir şey sürmedim diyorum inanmıyorlar..
Ben yaklaşık 1 yıldır hiçbir şey yapmadım evden çıkmadığım için
Bazı kadınlarin yüz yapısı makyajı hiç taşıyamıyor. Tanıdığım sıfır makyajlı kadınlar var
Göz kalemi ve dudak bakım kremi dışında makyaj malzemesi kullanmıyorum
Hiç yapmadım yapmayı da istemem sahteymisim hisi veriyor
ben düğünlerde zorla kuaföre götürülen birisiyim😅😅
Ben dışarıya çıkınca göz kalemi ve rimel sürerim dudaklarıma nemlendirici sürerim evdeyken makyaj yapmıyorum
İllaki vardır kimisi de doğallıktan yanadır.
Ben değilim ama var çevremde.
var eskiler
gratis watsons kapanırsa belki yapmayan çıkar 😊
Yoktur yapmayan herkes yapıyor yani
Genelde pek yapmam. Çok özel günler varsa belki.
Ben sıfırım
evimde hiç bi şey yok
Benn🤣
var evet en ufak makyaj yapmamış olan
Ben ben ben 🙋♀️
Vardır
Görüyorum azda olsa
Vardır tabiki
Evet ben
Vardir
Genellikle yapmıyorum ahah
Vardır mutlaka