Göğüslerimi küçük ve yetersiz hissediyorum. 75 beden bile bazen dolmuyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce ideal beden kaç. Estetik ile büyütmeli miyim?
O bedenlerin de desteklisi var. Destekli değilse yine biraz büyük. Benim kuzenim var destekli 75 giyiyor o bile çok büyük geliyor. O durumda değilsin galiba. Ama başkası için güzelleşmeye çabalama. Seni güzelliğin için seçen gerçekte sana değer vermez ve bi süre sonra başka güzelliği için tercih edecek biri bulup seni bırakır gider
İdeal beden diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama bu durumdan gerçekten rahatsızsan ve seni üzüyorsa operasyon geçirebilirsin fakat başkaları beğensin diyeyse eğer hiç gerekli değil bence
Her göyüsün güzel görünüşü ve verdiyi zevk ayrıdır o yüzden kafana takma küçükse, ha naparsın Fitness yap göyüs şeklin deyişir daha sexy görünür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
85 üstü sıkıntı sarkmalar çatlaklar oluşuyor. Ve bel ağrıları sıkıntı oluyor. Fiziklerinde sırıtabiliyor. 85 altı dik ve diri gözüküyor her daim idealdir 75 i doldurması ne olacak gayet iyi boşver.
Ben sana benden biraz verebilirim 😉 şaka bir yana eğer seni cjddi boyutta rahatsız ediyorsa amelyatla büyütebilirsin ama değmez be kardeşim o sıkıntıları çekmeye.
Bence Bayaa Bayaaa iyisin Büyük Olunca Aşırı derecede Rahatsız ediyor Sonra Küçültme Ameliyatı Olmak istersin Zaten Evlenince Büyür Okşamasını Bilen Biri Çıkarsa 😅😍🥰