Neden erkekler kızıl saçlı bir kadın görünce dipleri düşüyor, ne var bu kadar abartılacak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sen herhalde iskandinav kızlarının güzelliklerini duymadın, sadece renk değil, kızıl dediğinde aklına direk iskandinav kızları gelir o yüzden dibi düşer, göz yanılması olur, onun gözünde iskandinav kızı vardır ama gerçekte neyse devam edemiyeceğim yazmaya :D
52 Yorumla
Soran+1 yılYok canım daha neler kddkkdd
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılHer kızıl saçlıyı beğenmiyor erkekler ama genel itibariyle beyaz tenli ve kızıl saç yapısına sahip kişiler aynı zamanda güzel oluyorlar ve haliyle erkeklerin dikkatini çekebiliyor ama tek kriter karşıdakinin kızıl saçlı olması değil orası net.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
123Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi çekici olmaları gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakın öncelikle şu kızıl, sarışın veya esmer kadınlara merakımız falan yok ;) bunu iyice sokun kafanıza. Güzellik görecelidir ve bana göre siyah saçlı, beyaz tenli, zayıf veya normal (balıketli olmayan) karakaş gözlerin elmas dedirtecek hatunlar güzeldir. Bir başkası için sarışınlar bir diğeri esmer veya kumral sever kapiş? Senin sevdiğin erkek kızıl sevip seni tınlamıyor ve senin erkekten bahsettiğin sadece sevdiğinse vizyonun dar. Olaya at gözlüğü ile bakıyorsun ;) şimdi dağılın..
34 Yorumla- +1 yıl
Ne kaba bir uslubunuz var.
- +1 yıl
@Manifalitikko Kimseye dibimin düştüğü yok bu birincisi ikincisi kimseyi hedef alarak bir şey söylemiyorum mantığını eleştiriyorum ki zaten soran gizli kullanıcı ;) oysa siz direk bana (ince ince) kaba diyorsunuz. Nezaketinize hayran kaldım!
- +1 yıl
Uslub kibar olsaydı şayet bu kadar dislike almazdınız:)
- +1 yıl
@Manifalitikko İyide ben kibar olduğumu iddia etmedim ki zaten ;)
Kızıl ten ve saç rengi, fotoğrafın bütününe baktığımızda insanın; bağışıklık sisteminin güçlü olduğuna ve metabolizmasının gayet sağlıklı çalıştığına işaret ettiğine inanılır. Gerek erkek, gerekse dişi; gelecek nesile sağlıklı bireyler aktarmak istediğinden, bilinç altımız kızıl tona yakın bireylere daha sempatik bakmayı dürtüler.
Bir araştırmaya göre renkli gözlere sahip bireylerin; siyah ve kahverengi rekteki bireylere göre daha fazla alerjik reaksiyon gösterdiği tespit edilmiş. Kızıl saçlı rekli bireyler genellikle kahverengi tonlarına yakın renkli gözlere sahiptirler.
Bunun bir başka nedeni de şu olabilir; kırmızı renk güneş ışığının en güçlü dalga boyuna sahip rengidir. Dolayısıyla kızıl renginde güneşe duyulan hayranlığın bir yansıması olarak, bilincimizde yer etmiş olabilir.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç kızıl olsun diye bir derdim yok öyle ekstra çekmez ama ilgi çekicidir biraz fazla bakar erkekler de, kızlar da. İçlerinde güzelleri varsa belki dibimi de düşürecepi tutabilir her renkte var bu. Sayıca az olan avantajlıdır Rusya Kızıl Ajan Anna Chapman ile koskoca İngiltere ve ABD'yi yıllarca kekledi senin sorduğun soruya bak.
00 Yorumla
+1 yılSıradan olmayan her şey hoşumuza gidiyor.
Kızların ilgisini nasıl Kaslı Sarışın Mavi Gözlü Kıvanç Tatlıtuğ çekiyorsa ;
Ya da nasıl toplumdaki erkeklerden çok daha yakışıklı olan adamlar ilginizi nasıl çekiyorsa ;
Bize de öyle değişik geliyor Kızıllar. Yakışına çok yakışır , yakışmayanı da oyuncak gibi gösterir yanlız Kızıl saç...00 YorumlaSelam canım,
nadir olan güzeldir derler duymadın mı hiç daha önce 😂 Kızıl kadınların hatta doğal kızıl kadınların sayısı aşırı az olduğu için dünya üzerinde farklı bir güzellik gören insanın hoşuna gidiyor. Bunu bir tek erkekle de sınırlamamak gerekir. Kızıl birini görünce ben de dönüp bakıyorum şahsen hahaha
Sağlıcakla kaldığın günler dilerim<3300 Yorumla
+1 yılBu konuda onlara hak veriyorum, kızıl kadınlar gerçekten güzel oluyorlar.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında sadece kızıl değil, kumrallar , sarışısınlarda çok beğeniliyor. Bunun sebebi azınlık olmaları. Mesela siyah saça karşı bir sempati yok çünkü herkeste siyah saç var, herkestede durabilen bir saç. Mesela bakır/kızıl beyazlara gidiyor , sarışınlık ten rengi göz rengi ile alakalı. Kumrallık en çok açık buğdaylara gidiyor.. Siyah saç hemen hemen herkese gider yakışır. O yüzden bahsettiğin renk zor yakıştığı için ve zor bulunduğu için çok beğeniliyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılFarklı olduğu ve pek denk gelmediği içindir. Beyaz ten, kızıl saç kombinasyonuna ben bile düşüyorum erkekler ne yapsın
60 Yorumla Asıl mesele herkesin kızıla boyaması kızıl saç sadece beyaz tene gider
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılBir kız olarak bana bile çekici geliyor. Benim saç rengim de insanlara çekici geliyor. Bunu çok duyuyorum. Yakışacağından emin olabilsem farklılık yaparak ben de boyardım o renge ama cesaret edemiyorum.
211 Yorumla- +1 yıl
@Pluster beyaz tenliyim de cesaretsizim. Söylediğim gibi yakışmazsa hazır saç rengimden de olacağım.
- +1 yıl
@Pluster akıyor boyası, boyatma diyorlar sürekli. Saçını yıkarken boya olduğuna havluya akıyor diyordu bir arkadaşım. Senin saç rengin güzel, hiç bozma demişti.
- +1 yıl
@Pluster Doğal rengi açık kumral. Sarıya dönük.
- +1 yıl
@Pluster Böyle de herkesin dikkatini çekiyorum. Sürekli turist sanıyorlar beni. 😃Yabancılara benzetiyorlar.
- +1 yıl
Güneş
Sacin guzelmis drgistirme
Nerelisin?
+1 yılya bi kaybol şuradan kızıl görünce içinden ''ALLAHIM BENİ NOLURDU ERKEK YARATAYDIN ŞUNA YÜRÜYEYDİM AHHHHH KARIYA BAK BEEE'' diyorsun gelmişsin burada irkiklirin kiziy miyaki sibini niii
14 Yorumla
Soran+1 yılAşko ne diyorsun sen dkdkxkdkxkdkd Kendine gel yaa
- +1 yıl
Yalan mı yavrum
Soran+1 yılben de kızıl saçlıyım :( ayıp ettin çok fena dkdkd
- +1 yıl
hee öyle mi diyorsun :) boyun kaç ki acabaaa dsafds
Yok öyle bir şey, bir kız kızıl saçlı diye dibim düşmez. Kim o erkekler çok merak ettim, hayatımda öyle bir tip görmedim.
Bir kıza dibim düşecekse kızıl saçlı olsa da düşer, kel olsa da düşer...00 Yorumla
+1 yılAçıkcası benim şahsen böyle bir merakım yok. Yeter ki insan olsun.
10 YorumlaGenelde seksi olduğu düşünülür. Kızıl saç beyaz ten
10 Yorumlabende hiç anlamam. üstelik kızılların çoğu çilli oluyo :/
10 YorumlaBöyle genelleme yapmak yanlış. Ben kızıl saçlılara duymuyorum. Hatta kızıl bir arkadaşım bile var.
Ama "düşmeleri" çok görmedikleri için olabilir. Sarışınlıkta vaktinde öyleydi şimdi herkes oldu.
Fakat aslında orijinal halleri iyiydi neden öyle yaptılar anlayamadım. Hem siyah saç kadınları sarışınlara nazaran genç gösteriyor.00 Yorumla
+1 yılBi sarisin bi kizil bi esmer bi beyaz bi kumral bi yesil bi mor bi bitin ulan
30 Yorumla
+1 yılDüşünsene bütün dünya kızıl saçlı çok az sayda siyah saçlı insanlar var. O zamanda siyah saç egzotik gelirdi göze büyük ihtimalle
10 YorumlaKızıllardan Karen gillanı çok beğenirim bence çekici olurlar ama esmer ve kumralları daha çok beğenirim
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela Monica belluci o kadar güzel bir kadın ki esmer beyaz tenli olmasına rağmen kızıl saçta çok yakışıyor https://images.app.goo.gl/nuvfGshEcfm7GL6p7
+1 yılBen hiç sevmiyorum. Yakışana yakışıyor, yine de sevmiyorum. Bence kırmızının çağrıştırdığı şey yuzunden çekici geliyo
00 Yorumla
+1 yılKızıl, sarı gibi saclar kolay kolay bulunmuyor. Altin gibi dirler.. ama fizik te güzel olmalı ki. 1 bütün olsun vücutla.
00 Yorumlahic oyle bi merakim yok ne kizil ne sarisin ne esmer... ne dikkqtimi ne sehvetimi cekmiyolar..
beyaz tenli siyah sacli olsun bana yeter00 Yorumla
+1 yılKadına çok ayrı bir hava katıyor farklı bir çok çekici oluyor görsel açıdan çok zengin cool görünüyor, kırmızı zerafeti artırıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece kızıl olmasıda yetmiyor tabi😄
+1 yılAzlar😅
Doğal sarışınlar da azdı😅
Az olanı seviyorlar.
Alışılmışın dışı sanki..
Neyse anlamak zor😅00 YorumlaÇünkü genelde çok güzel ve tatlı oluyorlar Hele bi de Yüzüne karşı esen rüzgarda o kızıl saçları uçuşunca o kadar tatlı oluyorlar kii ☺️☺️
00 Yorumlamesele saç değil
aslında
o renk boyatan kadınlar daha vahşi
senin gibi kezban değil:D01 Yorumla
Soran+1 yılAşko ben kızıl saçlıyım :(
+1 yılPavyon kızılı değil de havuçtan 1-2 tık koyusu beyaz tenlilere yakışıyor. Saçlar kıvırcıksa bir de minyonsa yakarsa dünyayı garipler yakar :d
02 Yorumla- +1 yıl
Pavyon kırmızısı ne ya? Siz şu önyargılarınızdan çıkın önce
- +1 yıl
Bu cümle de iyi sakız oldu herkesin ağzına. Senin benim düşüncemi beğenmediğin gibi bende seninkini beğenmiyor olabilirim dimi? Sanki gelip saçını tutup bu nasıl renk dedik. Heralde yeni boyattın içine sinmedi, neden bu kadar üzerine alındın (:
+1 yılAz bulunan şeyler değerli ve ilgi çekicidir:) Tek sebep bu.
10 Yorumla
+1 yılbende hiç sarışın kızıl isteği yok... esmer candır ♥
10 Yorumla
+1 yılPeki bunun aras bulut iynemli ve tolga sarıtaşla ne alakası var?
10 Yorumlamont giyip kapşon takıyoruz yine ilgileniyorlar anlamak zor onları
11 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya snddsnshhdhe
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkese yakışmıyor çok beyaz kadınlara yakışıyor Candan Erçetin gibi
10 YorumlaKendi adıma konuşuyum, öyle bi merakımda yok ilgimde yok.
00 Yorumla
+1 yılKimin düşüyor dibi? Dur alıyım şunu da yerden öyle konuşalım..
00 YorumlaDurum kişiden kişiye değişir ablamm ben kumral, koyu kahve beğenirim
00 YorumlaBenim özel olarak fazla ilgimi çekmez ana çekenler var doğru
01 Yorumla23 yıllık yaşantimda bir kez bile özel olarak kızıl sacli kadınlara ilgi duymadım :D
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin öyle bir ayrım yaptığını sanmıyorum, tek kriterleri nefes alsın yeter. 😂
010 Yorumla- +1 yıl
Yav he
- +1 yıl
Ağlayacaksanız oynamayalım beyler. 🤓
- +1 yıl
Her erkek aynı değil onu geçtim her insan aynı değil ayrıca bu yorumun hiç komik değil ;d
- +1 yıl
3 4 tane abaza sana yazdı diye ne bu havalar sokakta görsem yuzune bakmam xjskx
- +1 yıl
Demi
- +1 yıl
Minik kız yandaşını da al yorumumdan uzaklaş.
- +1 yıl
@VincentAboubakar5 Ben de sübyancı değilim zaten ufaklık.😉
- +1 yıl
Ya sabır büyük olan reislik tasliyor neyse saygılı olup kelimelerimi yutayim yine..😒
- +1 yıl
Off merakli değilim yorumuna gidiyorum bb
O kadar farketmez ki kumral da olabilir sarışında olur hatta zencide olur kişinin tercihine bağlı
00 YorumlaKızıl saç beyaz ten dolgun kalça en fazla 54 kilo minyon tipli dişi tırnağı cildi temiz parmakları kırmızı ojeli çok hoşuma gidiyor
10 YorumlaKırmızının çekiciliği var. Erkekleri cinsel olarak çeker
01 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle muhtar.
+1 yılKızıl kadın, beyaz ten, yeşil göz. Tam masalsı bir şey, nadir, ulaşılması güç, ütopya...
00 YorumlaDoğal kızıllar genelde beyaz tenli oluyor, ve ikisinin uyumu perfecto 👌
00 YorumlaCekici oluyor ama ben pek sevmiyorum kizil filan...
00 YorumlaBenim tek zaafım var sarışın kıvırcık saçlı ve yeşil gözlüyse aşık oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız resimdeki kız bakır, havuç tarçın ama asla kızıl değil
30 YorumlaBence bu sadece erkeklerin görüşü değil ben de kadınlarda kızılı çok beğeniyorum bana da güzel geliyorlar. O ülke bu ülke fark etmeden algı ile alakalı herkesin hoşuna giden bir tipleme vardır. Demek ki çoğunluğun hoşuna gidiyor kızıllık
10 YorumlaGenelde Tv'de falan vamp rolleri oynuyorlsr onun etkisi olabilir ve beyaz tenli renkli gözlü oluyorlar klasik erkek şeyine uyuyor yani
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılKızıl severler, sarışın severler. Kara kaşlı kara gözlü sevmezler. Renkler ve zevkler değil mi? Demekki ondan hoşlanıyorlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızıl görünce iskandinav , sarışın görünce rus zanneden biz erkeklerin asıl hayallerini dip siyahınızı gösterdiğinizde yıkan sizlersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü güzel oluyorlar, kızıl ve sarı saçtan güzeli var mı? Tabi asıl mesele beyaz tenli olmalarından da geçiyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca neden bilmiyorum ama açık renk saç ve ten kadınsı, koyu renk ise erkeksi geliyor.
+1 yılDoğal kızıl olmak evet ilgi çekici olabilir benimde hoşuma gidiyor. Ama erkekler yapay kızıllara bile düşüyor? Bir boyaya da ağız suyu akıtmazsınız yani
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. doğal kızıl saçlı kadınların bazıları çok daha güzel... her kızıl güzel değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılFazla abartılıyor. Ama farklı bir auraları olduğu doğru
00 Yorumla
+1 yılErkekler genelde kız görünce düşüyor. Kızıl mızıl farketmez. Ama genelde sarışınlara daha fazla ilgi oluyor rus merakı da ondan zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle jdjfkddk
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızıl saçlılar Seksi oluyo Seksi olanlarla bedenlerimizi sevdiklerimizle de ömrümüzü yaşlandırırız
00 Yorumla
+1 yılher kadında değil ama özellikle beyaz tenli be renkli gözlü kızlarda kızıl gerçekten can alıcı oluyor ama hepsinde değil tabi sadece kızının yakıştığı kızlar
00 YorumlaTürk kızı kadını diyet ülkeler den daha güzel daha iyi bu ülkenin kızı da kadını da Namusuyla , Şerefiyle , Haysiyetiyle , Vatan sevgisiyle , İmanıyla güzel bukadar basit.
00 Yorumla
+1 yılKızıl saç gerçekten kadınlara çok yakışıyor... Mükemmel bir ahenk katıyor...
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt