Güzellik & Bakım Kaşlarımı kapatacak gözlük var mıdır 😅? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaşlarım ile aramızda ki ilişkiye lütfen kötü yorum yapmayınız! 🙄#Skopje1 Kaşlarımı kapatacak gözlük var mıdır 😅? Cevapla İlişki Soruları Yorum Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kaşların güzeldi senin öyle hatırlıyorum gerçi profil aynı evet kötü değil niye kapatıyorsun ki? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kötü duruyor gibi hissediyorum 😔 Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Değil bence de sen bilirsin yine de Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye kapatmak istiyosun anlamadim bence yüzüne gayet yakismis tipin dehset diyebilirim 😏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar kötü mü tipim ya 😔 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl henüz öyle bi gözlük icat edilmedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Profiline baktım ve beni bu cevapla hiç şaşırtmadın.Görüşün için teşekkür ederim. Yorumla meyvelisedaaaa +1 yıl yalnız gizli profilin neyine baktın ve şaşırmadın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaşların güzeldi senin öyle hatırlıyorum gerçi profil aynı evet kötü değil niye kapatıyorsun ki?
Kötü duruyor gibi hissediyorum 😔
Değil bence de sen bilirsin yine de
Hola💙🎈
Bence düzgün duruyor bendede kapatacak kaş yok😂
Niye kapatmak istiyosun anlamadim bence yüzüne gayet yakismis tipin dehset diyebilirim 😏
O kadar kötü mü tipim ya 😔
henüz öyle bi gözlük icat edilmedi
Profiline baktım ve beni bu cevapla hiç şaşırtmadın.
Görüşün için teşekkür ederim.
yalnız gizli profilin neyine baktın ve şaşırmadın
Bence kötü durmuyor.