Sevgili arkadaşlar, minik yamyamlar, süslü avratlar ve dalavereci kızlar hepinize yeniden merhabalar. .. Filtreler ve photoshop ile resimde güzel gözüküp, reelde hayal kırıklığı yaratan kızların amacı nedir? Bunlar sahtekar mı? .. Bir de fotoları değişik açılarla, yarım yüzlerle vesaire aldatıcı şekilde kadraja alanlar var. Bunlar başa bela.Vay vay yandım bacaklar, kızlar güzel kucaklar.#FotodaSahtecilik #Düzenbazlık
Filtreler ve photoshop ile resimde güzel gözüküp, reelde hayal kırıklığı yaratan kızların amacı nedir? Bunlar sahtekar mı?
Siz erkekler yüzünden oluyor hep başımıza siz çıkardınız güzellik algımiz değişti şişmiş dudak dolgun göğüs toto desen o biçim burun ole makyaj saç sabah bir uyanıyorsun fotoğraftaki baska evdeki başka hem sizler büyütüyorsunuz bölelerini hemde hortumla yıkamadan alma diyen yine sizlersiniz sonuçlarına katlanirsiniz😆 hem doğallıktan yanayim dersiniz hemde takip ettiği kızlara bakim dersin estetiksiz kız yok ya parasi olmayan filtre ya phostoshop olan da estetik yapcak birsey yok
öyle oldu ünlülere baksana hepsi birinirine benzedi gozler hafif Çekik dudaklar siş kalçalar yuvalarlak hat göğüs ler öyle adam ınstragmda görüyor evdeki hanimina diyorki bunlari görünce sana ekmek veresim gelmiyor 😒 al buyur burdan bak sosyal medyalar yıktı hep aile duzenini güzellik algısını
Kendine güvenleri yok olmadığı biri gibi görününce ellerine ne geçiyor anlamıyorum hayır yani onları seven beğenen kişi onları değil başka birini beğenmiş oluyor saçma ben asla filtreli shoplu foto atmam en doğal halimi atarım.
Kendini doğal olarak beğenmeyen biri, kendini beğenmiycek makyajı yaptıkça mutlu oluyorsa sorun olmaz kendi de biliyordur zaten durumu isteyerek yapıyor sonuçta
Sarışın, renkli göz, güzel burun, uzun bacaklar, zayıflık, ince bel, dolgun dudak, badem göz, mükemmel fizik insanlar kusursuz olmaya dayatılıyor kusurlar güzelliği gölgeleyen şeyler oluyor bu durumda. Sonra da gelsin efektler, gelsin estetik operasyonlar, dönsün bu sektörde paralar...
Ama sonuçta kişi sev olduysa gerçekte görmüştür herhalde yani sadece sanala bakarak sev niye olsunki böyle olmazsa terk etmesine gerek kalmaz ya da aldatılmaz
Sana şöyle bir örnek veriyim konu daha iyi anlaşır. Bir arkadaşıma bir kız tavsiye etmişler gel gör evlenmelik diye. Oğlan çok güzel görmüş resimde kalkıp 15 saatlik yol gitmiş sonunda ne görsün? Resimdekinden bambaşka biri. Photoshopli resimlerle kandırmış. kiz. bu sence oroşkoluk değil mi?
Ow 15 saat mi bu acıttı. Yani böyle durumlar için tabiki baya sahtekarlık ama o kadar da aşırı photoshopta yapmazsın be yani birkaç şey düzeltebilirsin ya da filtre degistirirsin ama yeni bir surat yapmak mı hiç etik değil.
Bende tam tersi bu yüzden fotoğraf çekilmiyorum😅 photoshop kullanmayı zaten bilmiyorum sıkıntı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Takmışsın kafayı kadınlara hep kötülemeye çalışıyorsun yok kadınlar niye böyle niye şöyle kuyruk acın var belliki acisini baska kadinlardan cikariyorsun
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Filtreler ve photoshop ile resimde güzel gözüküp, reelde hayal kırıklığı yaratan kızların amacı nedir? Bunlar sahtekar mı?