Yuzunde ki tuylerle basi dert de olan biriyim. Biyik kas elbette aliyorum. Fualden felan bahsediyorum ve anlimdan. Bazilari demiski, lazer diye bir sey icat edildi. Evet bunu hepimiz biliyoruz, ama herkesin bunu ödeyecek parasi yok malesef. Kuaföre gidecek param da yok. Kendim evde agda yapmaya calistim yuzumde yaralar olustu. Tuy dökucu kremi denedim, jilet gibi cikardi. Sararticiyi denedim saclar siyah onlar sari asiri belli oldu. Acikcasi bende bilmiyorum ne yapicagimi. Yargilamadan once bir kere daha dusunun derim..
Koafore gidemeyen ne yapsın ya da parası olmayan hadi onu da geçtim Zaman bulamayan kadın ne yapsın elinde değil ne zor şartlarda çalışıyor kendine ayıracak zamanı yok diyen yok hemen itici bilmem ne gerçi sende haklısın nerden bileceksin bilemesin ama yargılamanda bana göre yanlış
Evet bence öyle bir rahatsızlığı yoksa kesinlikle alınmalı aklıma direk şu soru geliyor: Yüzü böyleyse görünmeyen yerleri nasıldır? Ben iğreniyorum şahsen, bakımlı biriyim karşımdakinden de isterim bakımlı olmasını
Kesinlikle hayır kaldı ki tuaf olsada görünmeden bu metobolik sistem hormonal denge ya da alta yatan bir olgu oluşumlu olabilir önce bu pencereden bakmalı Öbür açıdan bakmak çok incitici kırıcı hoş insanı ahlaki değil
Kişinin tüyleri sariysa sorun yok , kaş bıyık yeterli kimisinin kaşını bile aldirmasina gerek yok ama eğer benimkiler gibi koyu renkse aldırmak şart yoksa bakımsız bir goruntu olusuyor
Herkesin lazere gidicek parası var mı hadi onu da geçtim bazılarımız acıya dayanamıyoruz. Kaş bıyığa eyvallah da yüz deki tüyler bakımsızlık göstergesi değildir. Ona bakılırsa vücudumuzdaki her hücrede tüy vardır gidin onları da alıştırın her ay onlarla uğraşın. Kişisel bakımdaki özel yerlerden ve bıyıktan bahsetmiyorum. Ama bütün tüyleri almak sizi bakımlı biri yapmıyor gerekli yerleri almanızı öneririm.