Güzellik & Bakım Buz lazer yaptırdınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor daha önce buz lazer yaptırdınız mı? İstanbul'da memnun kaldığınız bir yer varsa yazarsanız sevinirim. Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl İstanbul yazıyor detayda. Buz lazer yaptırdınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yaptırdım canım memnunum istanbula yeni geldim este cool diye bi yer var ben ora baslicam kurtköy subesine 0 4 Yorumla Soran +1 yıl başlamadan iyi olduğunu nereden biliyırsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştırdım baya bi o yüzden internetten bakarsan anlarsın zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buz lazeri başka bi memlekette yaptırdım buz lazerden memnunum yani anladinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım kaldı ondan burda devam edicem Yorumla
Egoist-Pati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Yaptırdım ama İstanbul da degil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl peki işe yaradı mı? Ve kaç seansta sonuç aldın? Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cıks 0 0 Yorumla
S84S84 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl kadınlarmı yapar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hayır, erkekler de yapıyor. Yorumla S84S84 +1 yıl erkek kadına lazer yapar mı Yorumla Soran +1 yıl evet ama erkekler için de hemcinsinizin yaptığı yerler var. Yorumla S84S84 +1 yıl kıza bikini bölgesi lazeri erkek ni yapar Yorumla Soran +1 yıl seninkini de anan yapar Allahın puşşt abazası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yaptırdım canım memnunum istanbula yeni geldim este cool diye bi yer var ben ora baslicam kurtköy subesine
başlamadan iyi olduğunu nereden biliyırsun?
Araştırdım baya bi o yüzden internetten bakarsan anlarsın zaten
Buz lazeri başka bi memlekette yaptırdım buz lazerden memnunum yani anladinmi
Yarım kaldı ondan burda devam edicem
Yaptırdım ama İstanbul da degil
peki işe yaradı mı? Ve kaç seansta sonuç aldın?
Samsunda yaptırdım
Cıks
kadınlarmı yapar
hayır, erkekler de yapıyor.
erkek kadına lazer yapar mı
evet ama erkekler için de hemcinsinizin yaptığı yerler var.
kıza bikini bölgesi
lazeri erkek ni yapar
seninkini de anan yapar Allahın puşşt abazası