Saç Bakım Elseve aldım saçım kepeklendi, şimdi gliss mi alsam kepek şampuanı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Glissten memnundum ama saçım kepeklendi, kepek şampuanı mı alayım? (Head and shoulders gibi?) A) Gliss B) Herhangi bir kepek şampuanı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sakın elseve almayın çok kötü 👎 (saçımı yara yaptı kepeklendi, çok da kaşıntı yaptı) Güncellemeler+1 yıl Hayatımda böyle kötü bi şampuan kullanmamıştım Elseve aldım saçım kepeklendi, şimdi gliss mi alsam kepek şampuanı mı? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MehmetAydınalp33 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Natüralis keçi sütlü şampuan öneririm yüzde yuz doğal bitkisel harika kokuyor kepek ve saç dökülmesine karşı etkili saça parlaklık kazandırıyor ve saç köklerini güçlendiriyor eğer almak istersen satış linki atim burdan 0 0 Yorumla
Kadriye5434 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bence glis al ben hep onu kullanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya elseve sağolsun kepek yaptı, mecbur kepek şampuanı mı kullansam acaba bi süre? (Glissi ben de severim de) Yorumla Kadriye5434 +1 yıl Hm Yorumla
Boredo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl 3 numara kestir kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl No 👎 Yorumla Boredo +1 yıl Kepek mepek kopek kalmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Natüralis keçi sütlü şampuan öneririm yüzde yuz doğal bitkisel harika kokuyor kepek ve saç dökülmesine karşı etkili saça parlaklık kazandırıyor ve saç köklerini güçlendiriyor eğer almak istersen satış linki atim burdan
Bence glis al ben hep onu kullanırım
Ya elseve sağolsun kepek yaptı, mecbur kepek şampuanı mı kullansam acaba bi süre? (Glissi ben de severim de)
Hm
3 numara kestir kanka
No 👎
Kepek mepek kopek kalmaz
Farmasinin sarımsakli olan şampuanı öneririm
Hacı şakirin kepek şampuanını al 😄