Evcil Hayvanlar Aron piper neden bu kadar bakımsız ve garip bir tip neyini beğeniyorsunuz? 😂? hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu arada eşcinsel bu arkadaş ben şahsen çok beğenmiyorum... Güncellemeler+1 yıl Sorum kızlara arkadaşlar erkekler sizde yanıt verebilirsiniz... Aron piper neden bu kadar bakımsız ve garip bir tip neyini beğeniyorsunuz? 😂? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sılasemay76 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Elite dizinsinden beri beğeniyorum farkli bi alımı var çocuğun 😉🤭 4 3 Yorumla hasandldl +1 yıl Ben orda exteri beğendim carla 😊 Yorumla sılasemay76 +1 yıl O kadın fenaa zaten ya Yorumla hasandldl +1 yıl Off aynen 🙈 Yorumla
bi_soran Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Noraml sıradan birisi işte insanlar her zaman ki gibi abartıyor. 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Aynen öyle Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Senin eşcinsellere ilgin nereden geliyor. Benim ilgimi çekmedi tanımıyorum da. Belki özgündür 1 7 Yorumla hasandldl +1 yıl İlgim filan yok sadece öyle biliyorum Yorumla þórtaclausa +1 yıl Sorularını kastettim. Yorumla hasandldl +1 yıl Yoo öylesine soruyorum Yorumla hasandldl +1 yıl Beni aldatan kadın eçcinseldi 😔 Yorumla þórtaclausa +1 yıl Anladım Yorumla zeique +1 yıl ahbeabi Yorumla hasandldl +1 yıl 🥹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şakamısın adam çok yakışıklı, hem gerçek hayatta gay değil biseksüel 5 5 Yorumla hasandldl +1 yıl Biseksüel olduğunu düşünmüyorum ne erkekler var gözleriniz görmüyor Yorumla zeique +1 yıl evet zaten dizide " erkeklerden hoşlanıyorum evet ama kızlardan da hoşlanıyorum dostum :D " diyor , yani biseksüel. Yorumla hasandldl +1 yıl Ahahah her türlüsünü tatıyor :) Yorumla zeique +1 yıl bence ' hayatta insan için en doğru karar biseksüel olmak, dediğin gibi her türlüsünü tatmak. Yorumla hasandldl +1 yıl Bende biseksüelim:) Yorumla
fraudexq Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl manyak mısııııııın deli oluyorum buna abiii çok aşığım ve çok karizmatik ağzının mandalinasını kemirdiğim 2 2 Yorumla hasandldl +1 yıl Her yerini yersin sen bunun ksksl Yorumla fraudexq +1 yıl funny Yorumla
Kedigünlüğü Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Iyy bu tip ne 🤮 Adını ilk kez duyuyorum ama beğenmedim kekoo resmenn 1 7 Yorumla hasandldl +1 yıl Evet öyleeeee türk erkekleri candır 😎 Yorumla Kedigünlüğü +1 yıl Yani 🤣 Yorumla Kedigünlüğü +1 yıl Ha sen bir de yorumların da Türk kızlarını gömüp duruyorsun sonra da Türk erkeği candır dememizi bekiyosun 😜 Yorumla hasandldl +1 yıl Yoo ben türk kızlarını hiç gömmedim ki Yorumla hasandldl +1 yıl Türk ve rus kızlarını seviyorum Yorumla hasandldl +1 yıl 😉 Yorumla Kedigünlüğü +1 yıl Oda güzel 😅🙏 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 309 cevap paylaştı. Bizim en tipsizimiz şu dallamayı gömer sjjsjs 2 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Öyle kanka zaten Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tanımıyorum bu kim ki? 1 2 Yorumla hasandldl +1 yıl Tanıma daha iyi elite dizizi oyuncusu Yorumla hasandldl +1 yıl Dizisi Yorumla
svdaa23 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tipe bak ya midem bulandı 😝😝 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Dimi 😅😂 Yorumla
Pianoblack2 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl bu eleman mı bakımsız? 1 8 Yorumla hasandldl +1 yıl Koltuk altına bak ya Yorumla Pianoblack2 +1 yıl Avrupalı tayfa kesmez kızlar dahil Yorumla hasandldl +1 yıl O zaman bakımsızdır Yorumla Pianoblack2 +1 yıl bence değildir Yorumla hasandldl +1 yıl Öyle bence Yorumla Pianoblack2 +1 yıl bakımdan ne anladığına göre değişir Yorumla hasandldl +1 yıl Kardeşim kılların alınması güzel kokular sıkılması düzenli cilt bakımı yapılması temiz olmak Yorumla Üye122674752 +1 yıl Knk koltu altı onlarda alınmıyor. Bazı aktörlere falan bak (yabancı) almıyorlar. Chai romruen, manu rios. Bu oyuncular da almıyor. Yani bizlerle onların bakım anlayışı ayrı. Hatta bazı kadın oyuncularda da var. Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 407 cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum valla 1 5 Yorumla hasandldl +1 yıl Helal kız en iyi türk erkekleri 😎 Yorumla LadyHeard +1 yıl Bir çok Türk erkeği bundan daha karizmatik valla, bu apaçi gibi çekici bulamadım 😅 Yorumla hasandldl +1 yıl Öyle zaten Yorumla hasandldl +1 yıl 😊 Yorumla hasandldl +1 yıl Beni italyanlara benzetiyorlar mesela Yorumla
evaa__ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl farklı bi aurası var ben beğeniyorum 4 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Yani normal Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok havalı biri, ben çok seviyorum 😂😍 3 7 Yorumla hasandldl +1 yıl Bence sıradan biri Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Sitede buna benzer birini gösterebilir misin knk 😂 Yorumla hasandldl +1 yıl Bu tip yok ama erkeksi durmuyor Yorumla hasandldl +1 yıl Çocuksu Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Ben beğeniyorum ya, zevk meselesi. 😂😯 Yorumla hasandldl +1 yıl Yani olabilir Yorumla hasandldl +1 yıl Dizisi güzeldi ama elite Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 497 cevap paylaştı. Tanımıyorum kendisini. 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Tanıma daha iui Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Son foto konya da çekilmiş 3 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Bilemem 🤣 Yorumla
Alexa0890 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bu hali çok da yakışıkli değil ama sessizlik diye bir mini dizi var onu izlersen anlarsın neden bu kadar çok beğendiğimizi 2 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yo sıradan biri 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Bencede Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Bu ne ya iğrenç😋 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Ahahaha Yorumla
Hukukcu_Adayi Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Normal biri 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Bencede Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlk fotosu güzel ama 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Yani evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elite dizinsinden beri beğeniyorum farkli bi alımı var çocuğun 😉🤭
Ben orda exteri beğendim carla 😊
O kadın fenaa zaten ya
Off aynen 🙈
Noraml sıradan birisi işte insanlar her zaman ki gibi abartıyor.
Aynen öyle
Senin eşcinsellere ilgin nereden geliyor. Benim ilgimi çekmedi tanımıyorum da. Belki özgündür
İlgim filan yok sadece öyle biliyorum
Sorularını kastettim.
Yoo öylesine soruyorum
Beni aldatan kadın eçcinseldi 😔
Anladım
ahbeabi
🥹
şakamısın adam çok yakışıklı, hem gerçek hayatta gay değil biseksüel
Biseksüel olduğunu düşünmüyorum ne erkekler var gözleriniz görmüyor
evet zaten dizide " erkeklerden hoşlanıyorum evet ama kızlardan da hoşlanıyorum dostum :D " diyor , yani biseksüel.
Ahahah her türlüsünü tatıyor :)
bence ' hayatta insan için en doğru karar biseksüel olmak, dediğin gibi her türlüsünü tatmak.
Bende biseksüelim:)
manyak mısııııııın deli oluyorum buna
abiii çok aşığım ve çok karizmatik ağzının mandalinasını kemirdiğim
Her yerini yersin sen bunun ksksl
funny
Iyy bu tip ne 🤮 Adını ilk kez duyuyorum ama beğenmedim kekoo resmenn
Evet öyleeeee türk erkekleri candır 😎
Yani 🤣
Ha sen bir de yorumların da Türk kızlarını gömüp duruyorsun sonra da Türk erkeği candır dememizi bekiyosun 😜
Yoo ben türk kızlarını hiç gömmedim ki
Türk ve rus kızlarını seviyorum
😉
Oda güzel 😅🙏
Bizim en tipsizimiz şu dallamayı gömer sjjsjs
Öyle kanka zaten
Tanımıyorum bu kim ki?
Tanıma daha iyi elite dizizi oyuncusu
Dizisi
Tipe bak ya midem bulandı 😝😝
Dimi 😅😂
bu eleman mı bakımsız?
Koltuk altına bak ya
Avrupalı tayfa kesmez kızlar dahil
O zaman bakımsızdır
bence değildir
Öyle bence
bakımdan ne anladığına göre değişir
Kardeşim kılların alınması güzel kokular sıkılması düzenli cilt bakımı yapılması temiz olmak
Knk koltu altı onlarda alınmıyor. Bazı aktörlere falan bak (yabancı) almıyorlar. Chai romruen, manu rios. Bu oyuncular da almıyor. Yani bizlerle onların bakım anlayışı ayrı. Hatta bazı kadın oyuncularda da var.
Ben beğenmiyorum valla
Helal kız en iyi türk erkekleri 😎
Bir çok Türk erkeği bundan daha karizmatik valla, bu apaçi gibi çekici bulamadım 😅
Öyle zaten
😊
Beni italyanlara benzetiyorlar mesela
farklı bi aurası var ben beğeniyorum
Yani normal
Çok havalı biri, ben çok seviyorum 😂😍
Bence sıradan biri
Sitede buna benzer birini gösterebilir misin knk 😂
Bu tip yok ama erkeksi durmuyor
Çocuksu
Ben beğeniyorum ya, zevk meselesi. 😂😯
Yani olabilir
Dizisi güzeldi ama elite
Tanımıyorum kendisini.
Tanıma daha iui
Son foto konya da çekilmiş
Bilemem 🤣
Bu hali çok da yakışıkli değil ama sessizlik diye bir mini dizi var onu izlersen anlarsın neden bu kadar çok beğendiğimizi
Yo sıradan biri
Bencede
Bu ne ya iğrenç😋
Ahahaha
Normal biri
Bencede
Bu bakımsız mı :d
Bana göre evet
İlk fotosu güzel ama
Yani evet
elitedeki çocuk
Aynen