Hadise'nin oynadığı reklam filmine "Makyajlı da makyajsız da çirkin. Güzel değil yani, bu fotoğraf güzel değil. Allah aşkına güzel mi bu? Tabii ki makyajsız değil, ona rağmen güzel değil" demesi beni epey bir sinirlendirdi. Yüzünde on binlerce estetik olan ve yürüyen bir filli boyanın, Hadise'nin yüzüyle makyajsız haliyle dalga geçmesi gerçekten ay gözüm dedirtiyor insana :(
Seren Serengil'in bu saygısız yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Reisliğimin ilk gününde seni kutsuyorum yabancı (peder de olduk, rahibe de olabilir) izimden yürüdüğün için sana minnettarım osss (bu da japon teşekkürü) kfmfkfmdkdkk
ahslqştöşqögşalşd verimli bi görüşmeydi.. sağolun sağlıcakla kalım efenim.. bana ihtiyacınız olduğunda el ele tutuşup 'ü-fürük-çü üfürükçü üfürükçü' diyin hemen yanınızda selam kızlar diye beliririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın gündeme gelmek için elinden geleni yapıyor. Kimse umursamaz ise istediğine ulaşmaz. Böylece belki sağa sola saldırmayı bırakır.
Çok komik duruma düşürüyor kendini dkkffkkfk her yerinde ayrı estetik djfkkfkd
Kendisini gündeme getirmek için başkalarına pislik atmış olay bu çoğu unutulmaya yüz tutan ünlü bunu yapıyor özellikle orta yaşlardaki kadın ünlüler
Çok doğru.
Bunu kova boyasına düşen mi söylüyor? :D :D Gül gül öldüm.
Ben de ben de
İlk değil ki bu kendini her zaman gözler önünde kalmak için bunu hep yapıyor.
Evet
Ben böyle sevsesizlikten nefret ederim. Heleki başkalarını karalayıp.
noldu buna yine parası mı bitti ortaya çıkıp yok hadiseye sallıyo yok şuna sallıyo
Dimi kdkfkfkfkkfk komik gelmeye başladı artık. Eğlence çıktı bana da fjdmkfkf
kendileri bi b*k başaramayıp ona buna sallayanlarla dalga geçip eğlenen insan benim dostumdur ahdşqşöfşw
Aha çak beşlik bro
ben beşlik çakmaya karşıyım
Bir manda filozofu gördüm sanki
Tamam bişey yapmadan da dost oluruz kfkfdmdkk
mandıra demedin ya işte orda kalbim kırıldı
Ay evet mdkfkfkfkkfkfkfk mandıra diye yazdım elim manda yazmış dmmdkfkfkdkkdkdk
ahslaşgöaşföaş bişi olmaz bişi olmaz
Tamam dkkdkdkksk
Sen orda bişi yazdın ya orda bi uzaklaştık senle
sen burda bi yazdın ya asıl şimdi uzaklaştık senle
Ya gülmemten ölücem birazdan xmkdkdk
ahakşaöfşqöfşöw bi hayır duası karşılığında bi gün güldürülür
bak 'bi' yazdım.. neden çünkü izindeyiz
Reisliğimin ilk gününde seni kutsuyorum yabancı (peder de olduk, rahibe de olabilir) izimden yürüdüğün için sana minnettarım osss (bu da japon teşekkürü) kfmfkfmdkdkk
herşeyi b*k ettin ortaya karışık.. kabile ile başladın Hristiyanlığa geldin japonla tamamladın ahdlşqödşqöa
Şey her zaman ayrı yazılır deyip bir de TDK' yi karıştırsam işin içine kdkffkkdk
kendi kendimin TDK'si olduğumdan benim için geçerli diil bu ahdlaşföşad
Woww bu iyiydi xmmdfjkdk izimdeki insanların kendi habitatı ve o habitat için geçerli kuralları var 😅
habitatta dedin işte şimdi manda filozofu oldum
Espri düşündürmeliydi, Nasreddin Hoca senin deden miydi fkmdkdmföfk Not: sesli güldüm.
hoooppaa bi hayır duası daha ahdoqşlfşaör
Hayırlara vesile olsun inşallah
JFKDKFKFKFKFKDKXÖDKKDL
modern üfürükçüyüm... güldürerek hayır duası cukkalıyorum ahdşşamfşaödş
Üfürükçülerin kralı 👏🏻
bekle beni sörvayvır üfürmeye geliyorum
Sörvayvır evet fkkdjfjfk
herşey %100 türkçe olmalı lütfen
Ya bana diyene bak dkkdmljxkk
noldu ya ahdlşqmflalld herşey TDK'ye göre olmalı demedim türkçe olmalı dedim
Tamam artık bu hikayede gülen ben oldum djkdkdmfkkdk
ahslqştöşqögşalşd verimli bi görüşmeydi.. sağolun sağlıcakla kalım efenim.. bana ihtiyacınız olduğunda el ele tutuşup 'ü-fürük-çü üfürükçü üfürükçü' diyin hemen yanınızda selam kızlar diye beliririm
buna dinime küfreden müslüman olsa diyoruz😂
Ağzımdan aldın yemin ederim fkdndjkdk
Kendisi çok güzel ya mal
Aynen mal gibi ona buna bulaşıyo
Hadisenin adı yeter onu susturmaya
Kadın seviyesini hiç bozmadı. Kale alıp cevap bile vermedi.
Fesatlığından kuduruyor kadın
Çok doğru.