Güzellik & Bakım Islak makyaj sadece yazın mı olmalı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda moda olan ıslak makyaj yaz aylarında bir çok kadın tarafından oldukça sevildi. Peki ıslak makyaj tarzı sadece yazın mı olmalı?#Edameda 🌺#EdaİleMakyaj 💄 Güncellemeler+1 yıl Güncel Islak makyaj sadece yazın mı olmalı? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kışın pek yapan kadın görmüyorum gadası. Zaten şu an maske olduğu için, rimel kullanılıyor. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Yaza daha çok gidiyor sanki hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum 1 0 Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İslağını kurusunu bilmemde o görseldeki hatun maşallah ya nazar değmesin shshshshhshs soranda sende kusura kalmayasın soruna pek cevap olmadı ama 😅👍 0 0 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kadına yakışan bir makyaj bence kendini mutlu hisseden her kadının uygulaması gerek. 0 0 Yorumla
UPSAHL Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır, her daim olmalı çünkü şahane duruyor. 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı. Ne olur ıslak ıslak bakma öyle.. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. yaz kış fark etmez her zaman olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kışın pek yapan kadın görmüyorum gadası. Zaten şu an maske olduğu için, rimel kullanılıyor.
Yaza daha çok gidiyor sanki hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum
İslağını kurusunu bilmemde o görseldeki hatun maşallah ya nazar değmesin shshshshhshs soranda sende kusura kalmayasın soruna pek cevap olmadı ama 😅👍
Kadına yakışan bir makyaj bence kendini mutlu hisseden her kadının uygulaması gerek.
Hayır, her daim olmalı çünkü şahane duruyor.
bence her zaman olmalı. çok tatlı görünüyor çünkü
Ben kışın da kullanirim
ıslak ıslak durma bu havalarda
Ne olur ıslak ıslak bakma öyle..
yaz kış fark etmez her zaman olabilir
Fotodaki kızı nerden buldun taşmış😂
yaza çok yakışıyor
Senin makyaja ihtiyacın yokki
Şu an maskelerle nasıl olacak ki ıslak makyaj