Nasılım? En güzel göz şekli ne sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düşük göz Uzak göz Yakın göz Yuvarlak göz Çekik göz Badem Göz Küçük göz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En güzel göz şekli ne sizce? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blonnd Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl hafif çekik göze bayılıyorum eriyorum falan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hafif çekik göz derken badem gözden mi bahsediyorsun çekik mi? Badem hafif çekik ve iri göz oluyo cünkü Yorumla Blonnd +1 yıl bademin biraz çekiği, çekiğin biraz çekilmemişi Yorumla Soran +1 yıl Angelina Jolie’nin öyle galiba, yukarı kıvrımlı göz Yorumla Blonnd +1 yıl hayır kanks. bu benim söylediğim www.google.com/search Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım Yorumla
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Çekik göze çocukluğumdan beri bir sempatim var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hafif çekik göze bayılıyorum eriyorum falan
Hafif çekik göz derken badem gözden mi bahsediyorsun çekik mi? Badem hafif çekik ve iri göz oluyo cünkü
bademin biraz çekiği, çekiğin biraz çekilmemişi
Angelina Jolie’nin öyle galiba, yukarı kıvrımlı göz
hayır kanks. bu benim söylediğim
www.google.com/search
Hımm anladım
Çekik göze çocukluğumdan beri bir sempatim var.
Badem ve çekik
Badem göz çok hoş
D diyorum
Çekik
Çekik
Badem