Güzellik & Bakım Kızlar ne bu esmer isteği? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kız sarışın erkekleri itici buluyormuş nedeni ne acaba?Edit:Kıvanç tatlıtuğ yakışıklı değil diyeni bile duydum Kızlar ne bu esmer isteği? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Ben de sarışın erkekleri itici buluyorum ama esmerleri de aşırı tipsiz buluyorum.Kumral en iyisi 1 2 Yorumla kraven62 +1 yıl Siyah saç? Ya da kahverengi Yorumla Uzeyy +1 yıl @kraven62 normal Yorumla
coronamagduruyum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl daha maskülen geliyor herhalde. hani böyle kara yağız tabiri vardır ya. ama bana fark etmez :D 0 0 Yorumla
GÜZgü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl şöyle söyliyim kumral ve esmer erkekler daha çekici 0 7 Yorumla kraven62 +1 yıl Siyah saçlılar? :D Yorumla GÜZgü +1 yıl @kraven62 derken soruyu anlamadım :) Yorumla kraven62 +1 yıl Herkes kumral esmer sarışın arasında gidiyor siyah saçlılar sence? Yorumla GÜZgü +1 yıl @kraven62 siyah saçlılar esmer oluyo ya zaten Yorumla kraven62 +1 yıl :D Ben buğday tenliyim mesela kahve saç hangi gruba giriyorum bilmiyorum esmerle beyaz arası Yorumla GÜZgü +1 yıl @kraven62 esmerr sanırım Yorumla kraven62 +1 yıl O zaman şanslıyım djakdadada Yorumla
kraven62 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Erkekler sarı kzılar kızlar da esmer erkek... Bu bir paradoks 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla bilmiyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de sarışın erkekleri itici buluyorum ama esmerleri de aşırı tipsiz buluyorum.
Kumral en iyisi
Siyah saç? Ya da kahverengi
@kraven62 normal
daha maskülen geliyor herhalde. hani böyle kara yağız tabiri vardır ya. ama bana fark etmez :D
şöyle söyliyim kumral ve esmer erkekler daha çekici
Siyah saçlılar? :D
@kraven62 derken soruyu anlamadım :)
Herkes kumral esmer sarışın arasında gidiyor siyah saçlılar sence?
@kraven62 siyah saçlılar esmer oluyo ya zaten
:D Ben buğday tenliyim mesela kahve saç hangi gruba giriyorum bilmiyorum esmerle beyaz arası
@kraven62 esmerr sanırım
O zaman şanslıyım djakdadada
Erkekler sarı kzılar kızlar da esmer erkek... Bu bir paradoks
Kumral olmaktan mutluluk duydum 😀
Ben kumral sarışın severim
Sari pek sevmem dogru
Niye
Valla bilmiyoruz
Esmerler daha çekici bence.
Ben de karşı cinste esmer seviyorum.
Kivança da denmez o kadar değil abartmış