1 yıl önce saçlarımın önünü açıcı ile açıp mor rengine boyadım haliyle mor boya aktı ve sarı kaldı. Saçımı öyle hiç beğenmedim ama 6 ay boyunca öyle gezmek zorunda kaldım ardından ise 4-5 ay önce falan saçımı direk açıcı ile açtım saçlarım tamamen sarıydı. Başlarda hoşuma gitsede asıl istediğim rengin bu olmadığını biliyordum ve saçımı tamamen siyaha boyayıp daha saçıma dokunmadım, tekrardan üstüne basarak söylüyorum bunlar 4-5 ay önce oldu.
Saçlarım çene hizhasındaydı o zamanlar şu an göğüs hizasında. Subliminal dinlemeye başladım.(Subliminal: Zihninize gönderilen mesaj ile düzenli olarak dinlendiğinde vücudunuzda değişimlere yol açar, DNA değiştirmek gibi birşey diyebilir miyiz bilemiyorum.) Normal saç rengim kumral boyadan dolayı şu an daha koyu bir renk fakat kızıl saç rengine sahip kişileri hep çok sade ve doğal bulurum. Kızıl saç rengi subliminalleri dinlemek istiyorum fakat saçım boyalı olduğu için ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Ne yapmam doğru olur?
Saçlarım çene hizhasındaydı o zamanlar şu an göğüs hizasında. Subliminal dinlemeye başladım.(Subliminal: Zihninize gönderilen mesaj ile düzenli olarak dinlendiğinde vücudunuzda değişimlere yol açar, DNA değiştirmek gibi birşey diyebilir miyiz bilemiyorum.) Normal saç rengim kumral boyadan dolayı şu an daha koyu bir renk fakat kızıl saç rengine sahip kişileri hep çok sade ve doğal bulurum. Kızıl saç rengi subliminalleri dinlemek istiyorum fakat saçım boyalı olduğu için ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Ne yapmam doğru olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer