Biliyorum acil spor diyete baslamam lazım 40,45 kg fazlam var
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Kilon kaç ki 😳
Soran
1 ay
95,100 arası boyumda 173
Görüş sahibi
1 ay
Yani 65-70 e düşsen en azından çok iyi olur senin için
Soran
1 ay
Evet en azından
Görüş sahibi
1 ay
Ama boyun iyi yine de ona sevin 😂 kilo versen fiziğin nasıl olur kıvrımlı olabilir misin sence
Soran
1 ay
Ztn zayifken fiziğim güzeldi yüzümde çok güzeldir kendime iyi bakarım ama 8 ayda 40 kg aldim çok tatlı yemeye başladım normalde sürekli spora giderdim korona çıkınca onuda bıraktım böyle oldum
Görüş sahibi
1 ay
Ohaaa 8 ayda nasıl aldın ya o kiloyu 😳 hm dolgun fizik önemli bence de kilo verince göğüs kalça küçülmez umarım 🤔
Soran
1 ay
Yok kuculmez ya ins küçülür ama çünkü ben 12 yaşındayken bile dolgun bir kadının fiziğine sahiptim ama rahatsız edici bı durum orası ayri
Görüş sahibi
1 ay
Yok ya küçülmesin niye inş diyorsun 😂 nasıl 12 yaşındayken bile ya kilo almadan önce kaçtı ki ölçülerin 😳
Soran
1 ay
Göğüslerim 12 yaşından beri 100 bedeni geçik ve kalçalı bı kizdim çok rahatsız olurdum hep 40 kg minyon kızlara hep ozenmisimdir ama 😢
Görüş sahibi
1 ay
Senin en zayıf olduğun kilon kaçtı 🤔
Soran
1 ay
47
Görüş sahibi
1 ay
47 kiloyken 100 beden göğüslerin mi vardı 😳
Soran
1 ay
Hıhı😢
Görüş sahibi
1 ay
Nasıl ya anlayamadım ben şimdi 100 beden kocaman bişi değil mi ya 😂
Soran
1 ay
Evet
Soran
1 ay
Allah vergisi napim
Görüş sahibi
1 ay
Bence büyük göğüs çok seksi şanslısın diye düşünüyorum ama seninkiler baya baya büyükmüş o kiloda iki tane karpuz falan taşıyor gibisindir
Soran
1 ay
Öyle iste
Görüş sahibi
1 ay
Ailenizde kilo sorunu var mı peki 🤔
Soran
1 ay
Hyr
Görüş sahibi
1 ay
Hm göğüsler genetik mi oluyor peki aileden mi geliyor böyle olması 🤔
Soran
1 ay
Hyr.
Görüş sahibi
1 ay
Hm anladım hoşuna gitmedi mi bu konular 🤨
Soran
1 ay
Yok ondan değil
axish2s | Güzellik & Bakım konusunda 858 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Sadece aliyorum
Yemene içmene dikkat etnezsen daha kötü olur ama
Biliyorum acil spor diyete baslamam lazım 40,45 kg fazlam var
Kilon kaç ki 😳
95,100 arası boyumda 173
Yani 65-70 e düşsen en azından çok iyi olur senin için
Evet en azından
Ama boyun iyi yine de ona sevin 😂 kilo versen fiziğin nasıl olur kıvrımlı olabilir misin sence
Ztn zayifken fiziğim güzeldi yüzümde çok güzeldir kendime iyi bakarım ama 8 ayda 40 kg aldim çok tatlı yemeye başladım normalde sürekli spora giderdim korona çıkınca onuda bıraktım böyle oldum
Ohaaa 8 ayda nasıl aldın ya o kiloyu 😳 hm dolgun fizik önemli bence de kilo verince göğüs kalça küçülmez umarım 🤔
Yok kuculmez ya ins küçülür ama çünkü ben 12 yaşındayken bile dolgun bir kadının fiziğine sahiptim ama rahatsız edici bı durum orası ayri
Yok ya küçülmesin niye inş diyorsun 😂 nasıl 12 yaşındayken bile ya kilo almadan önce kaçtı ki ölçülerin 😳
Göğüslerim 12 yaşından beri 100 bedeni geçik ve kalçalı bı kizdim çok rahatsız olurdum hep 40 kg minyon kızlara hep ozenmisimdir ama 😢
Senin en zayıf olduğun kilon kaçtı 🤔
47
47 kiloyken 100 beden göğüslerin mi vardı 😳
Hıhı😢
Nasıl ya anlayamadım ben şimdi 100 beden kocaman bişi değil mi ya 😂
Evet
Allah vergisi napim
Bence büyük göğüs çok seksi şanslısın diye düşünüyorum ama seninkiler baya baya büyükmüş o kiloda iki tane karpuz falan taşıyor gibisindir
Öyle iste
Ailenizde kilo sorunu var mı peki 🤔
Hyr
Hm göğüsler genetik mi oluyor peki aileden mi geliyor böyle olması 🤔
Hyr.
Hm anladım hoşuna gitmedi mi bu konular 🤨
Yok ondan değil