Evet öyle ben ipek şallar biraz parlak olduğundan dolayı özel günlerde kullanıyorum. Jazz şallara bakabilirsin. Marka olarak da ipekevinin ipek şalları güzel ama biraz pahalı. Normal fiyat gündelik şallar için fresh scarf veya modakaşmire bakabilirsin
Anlamaz. Bende genelde siyah yarı ipek takıyorum. Ama tafta pişmanlıktır alma. Beb ilk kapandığım zaman almıştım tabi o zaman pek bilmiyorum kumaşlarını falan çok rahatsız edici sürekli kayıp kabarıyor. Ama vakkonun diğer ipek şal serilerine bakabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben ipek şalları genelde özel günlerde kullanmayı tercih ediyorum. Günlük olarak pamuklu şallar kullanıyorum
Benim yanağımı kaşındırıyor ya
Penye, keten de kullanabilirsin. Nasıl modeller kullanmak istiyorsun ona göre önerebilirim
Ama erkeklerin gözünde İpek de diğer 50 liralık şallar da aynı kı duruyor sence çünkü onlar markaları bilmiyorlar sonuçta şalda
Evet öyle ben ipek şallar biraz parlak olduğundan dolayı özel günlerde kullanıyorum. Jazz şallara bakabilirsin. Marka olarak da ipekevinin ipek şalları güzel ama biraz pahalı. Normal fiyat gündelik şallar için fresh scarf veya modakaşmire bakabilirsin
Ama ucuz durmaz mı ya? Gerçi açık kızlar ya da erkekler nasıl anlayacak
Kumaşın kalitesine göre ucuz durabiliyor.
Aslında tesettürlü kızlar hariç kimse İpek ve tafta arasında fark görmez demi
Gerçi ben hep siyah İpek şal takıyorum ama sıkıldım ondan tafta daha parlak durur gibi geliyor
Anlamaz. Bende genelde siyah yarı ipek takıyorum. Ama tafta pişmanlıktır alma. Beb ilk kapandığım zaman almıştım tabi o zaman pek bilmiyorum kumaşlarını falan çok rahatsız edici sürekli kayıp kabarıyor. Ama vakkonun diğer ipek şal serilerine bakabilirsin
Vakkonun dediğin İpek şalı monogram olan mı
Evet
Vay sen de mi uyumadın🥰
O monogramdan taktın mı vakkonun
Evet uyumadım😊yok bende almayı düşünüyorum
Kız ben de tam bu sabah onlara bakmıştım hep varya
Yaa
Düz daha iyi gözüküyor
Şunun gibiler?
Yani evet
Böyle modelli şallar fakir işi mi gözüküyor ya
İpek düz şallarda güzel pamuklu incede senin gösterdiğin rahat olmuyor onla fazla
Benim gösterdiğim düz değil ki onları beğenmediğim için karşılaştır diye örnek verdim. Pamuklu da ipekle bir durmuyor değil mi
Evet
Sen örnek göster fikir verelim
Şu şal mesela kalitesiz durmuyor mu 50 lira
www.instagram.com/.../?igshid=gnjfhanq59dc
İpek şal dışında takılmamalı mı İpek 200-300 lira
Yok be kalitesiz değilde tabi hersey fiyatina göre
Yani 50 liralık olduğunu belli ediyor öyle mi
Siz erkekler bile nasıl anlayabiliyosunuz şalın kalitesini
Anlatmak isterdim ama uzun biraz
instada cok var bazılarına yakısıor
Böyle ucu taşlı şallar düz şallara göre nasıl sence
bence guzel ama bir kac cesıt olmalı kıyafetlerıne uygun kurtarıcı olur senı
Düz İpek şal bunlardan daha mı havalı
şala gore degısır bazıları oyle tabı
Bu ucu süslü şallara göre düz İpek siyah şalı düşün?
düzz
Niye peki😁