Hayır çirkin demiyorum ama öyle bir bahsediliyor ki sanki Afet-i Devran
Sıradan saç ten rengi vs neyi abartılıyor?
Sıradan saç ten rengi vs neyi abartılıyor?
Gözleri dudakları her şeyi çok güzel şimdiki kızlarla kıyaslamıyorlar ki eski zamanla kıyaslıyorlar bide Hülya Avşar var güzellerden. Sen kalkıp Aleyna Tilki velediyle kıyaslarsan zaten olmaz günümüz ve geçmiş güzellik algısı sürekli değişiyor şu an mesela küçük burun dolgun dudak dalgalı saçlar moda böyle kadınları görünce erkekler düşüyor ama önceden böyle değildi. Her şey değişiyor güzellik algısı da. Ayrıca güzellik göreceli bir kavram, sana göre güzel değil bana göre dehşetül vahşet ocpsleldme
Cevap
5Cevap
Çirkin demiyorum ama abartılacak kadar bir güzelliği yok bence de
Gençliğini hiç gördün mü seyrettin mi? dudakları kara gözleri ve her şeyden önemlisi oyunculuğu kadınlığı fiziği kısaca senin dediğn gibi idi.
Evet seyrettim sıradan geliyor
Ya da bizim sülale çok güzel ondan bana abartı gelmiyor😅
Bence güzel bir kadın ancak hayat hikayesini okuduğum kitabında bir fotoğrafı vardı genç haliydi o fotoğrafı görünce soğumadım değil :)
Siyah olunca sıradan mı oluyor? Güzel olması için sizin sarı saç renkli göz kalıbınıza mı uyması gerekiyor? Çok çekici ve güzel bşr kadın
Boş yapma sarışın renkli göz sevmem
Simsiyah saç bembeyaz ten severim.
Kadının yüz hatları da abartılacak kadar güzel değil.
Sen boş yapmışsın apt. lca sormasaydın o zaman direkt yüz hatlarını sevmiyorum deseydin
Herkesin güzellik algısı farklıdır sende kesin maymundan hallicesindir😂o yüzden burda laf söylüyorsun güzellere
O zamana göre güzelmiş demek evet sıradan ama yinede güzel bence
Baygın gözler. Sevmem ama
Türkiyenin en güzel kadını
Gülşen çirkin olduğu halde güzel bulanlara sor onu
Eski resimlerine baktın mı 0 estetik
Estetiksiz hali vasat altı
Çünkü güzel ve karizmatik, napalım
guzel eli yuzu duzgun abartilacak kadar degil
Biraz abartıyorlar evet.
Birtek yüzünü gördük... Oda güzeldi
Yüreği
Bencede abartiliyor