Buradan birine sordum çok güzelsin falan dedi diğeri de yüzün çok tatlı falan.
Madem güzelim neden hiç teklif almadım bu ana kadar? Çirkin miyim ya da bilemiyorum.
Çekinen insan sosyal medyadan itiraf eder ama bende o da olmadı. Yaş 25 oldu beğendiğim birine teklif etmeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Madem güzelim neden hiç teklif almadım bu ana kadar? Çirkin miyim ya da bilemiyorum.
Çekinen insan sosyal medyadan itiraf eder ama bende o da olmadı. Yaş 25 oldu beğendiğim birine teklif etmeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Tesettürlüyüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Profil yapta bizde yorumlayalım dobrayimdir bu arada karsimdaki alınır mi diye dert etmem soylerim gercegi😂😂
Bu Tamamen yanlış bir düşünce tarzı. Kendini beğeniyorsan olay bitmiştir. Güzel kadınlara erkekler yazmaz. Red edilme korkusu oluştuğu için
abi normal biri isen biraz düşük güzelsen yani herkese göre güzelsen seni isteyen çok olur
25 yaşındasın ama büyüyememişsin. Önce büyü sonra neden olmadığını anlarsın zaten.
Kim neden tesetturlu birisine teklif etsin ki amac ne yani
Yüz kişiye sor yüzde 51 çirkinsen çirksin yüzde 61 güzelsen güzelsindir..
güzellik çirkinlik göreceli bi kavram. herkesin bi talibi çıkıyor takılma bu konulara teklif et sen
Oturayım, gelsin teklifler zihniyeti pek işe yaramaz.
güzellik göreceli bir kavram ama çok güzel olan kişiler bile yalnız kalabiliyor yalnız olmanın güzellikle çirkinlikle alakası yok bence
Belki biraz seninde onlarla olan mesafendende olabilir. Bence çok acele etme. İllaki karşına biri çıkar. Mühim olan iyi biri olması. O kişi senin güzelliğine bakmaz bile.
Bence biraz kendine güven karşındaki insan o zaman hayranlık duyacaktır.
güzel kızlar yalnızdır genelde zamanla eden olur öyle
Bende bakayım mı doğru veya yanlış fikrimi söylerim ama kırılma darılma yok
Yani seni görmeden de yorum yapılmaz ki?
Gormem lazim yorum için
Nasıl baktığına bağlı
Görmeden nasıl yorum yapılabilir ki
At bakim bana foto bi bakalimms
Görmek lazım
görmem lazım neyse onu derim
Güzelsin
Sorduğun için.
Sen teklif etme
Güzel kızların yalnız kalma sebebi erkeklerin konuşmaya cesaret edemedikleri içindir instada gördüydüm 😜