Güzellik & Bakım Dövme yaptırcak olsanız nerenize yaptırırsınız? ÇayınaDertDinleyen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor siz nerenize yaptırırsınız? Güncellemeler+1 yıl güncel Dövme yaptırcak olsanız nerenize yaptırırsınız? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kol bileğime yaptırırım, ön tarafına küçük zarif bir şey 0 1 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl önnderken iç kısma mı Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Sol kasigimin biraz uzerine legen kemiginin oldugu yer olabilir 0 2 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl neden orası ve ne yaptırcan? Yorumla þórtaclausa +1 yıl Minik bir sey olabilir hosuma gidiyor Yorumla
sıradanlardan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yaptıracak olsaydım bileğime yaptırırdım. 1 1 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl ne yaptırırdın Yorumla
Gulrüya96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Omzuma yapacam 1 3 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl ne yaptırcan Yorumla Gulrüya96 +1 yıl Kelebek Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl mm anladım Yorumla
Shhadows Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Boynuma 0 3 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl ne dövmesi ve neden boynun Yorumla Shhadows +1 yıl Estetik duruyor Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl hmm. ne yaptırcan Yorumla
Armandooooou00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Göğüs omuz sırt boyun 0 2 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl ne yaptırcan o kadar Yorumla Armandooooou00 +1 yıl Kafamda var bir şeyler Yorumla
granpuff Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl gögus ustu 0 1 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl nr yaptırcan oraya Yorumla
sbaahwhssh Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl ayak bileğime 0 3 Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl neden ve ne yatırırdın Yorumla sbaahwhssh +1 yıl bilmem yaptırmayı düşünmüyorum mesela olarak yazdım ayak bileği daha hoş durur veya el bileği Yorumla ÇayınaDertDinleyen +1 yıl hmmm anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kol bileğime yaptırırım, ön tarafına küçük zarif bir şey
önnderken iç kısma mı
Sol kasigimin biraz uzerine legen kemiginin oldugu yer olabilir
neden orası ve ne yaptırcan?
Minik bir sey olabilir hosuma gidiyor
Yaptıracak olsaydım bileğime yaptırırdım.
ne yaptırırdın
Omzuma yapacam
ne yaptırcan
Kelebek
mm anladım
penisimin ust tarafina
Boynuma
ne dövmesi ve neden boynun
Estetik duruyor
hmm. ne yaptırcan
Göğüs omuz sırt boyun
ne yaptırcan o kadar
Kafamda var bir şeyler
Kasığima
gögus ustu
nr yaptırcan oraya
ayak bileğime
neden ve ne yatırırdın
bilmem yaptırmayı düşünmüyorum mesela olarak yazdım ayak bileği daha hoş durur veya el bileği
hmmm anladım