Güzellik & Bakım Diș macununun tüyleri dökme etkisi var mı? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam kuzularım 💜Diș macununun gerçekten böyle bir etkisi var mı? Diș macununun tüyleri dökme etkisi var mı? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ahsennn_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Aynen diş macunu tüyleri döküyor ama onca insan acı çekmekten hoşlandığı için her seferinde ağda epilasyonla ağlaya ağlaya tüy alıyorlar. 3 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Tüy dökmeyi duymadım ama. Kemiği eritme yani kırma etkisi var diye biliyorum. 1 10 Yorumla Pelinnnn90 +1 yıl Nasıl yani. Hangilerinde dediğin olur Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl Niye sordun ki😄 Yorumla Pelinnnn90 +1 yıl Korktum biran. Böyle basit bir şeyin kemik eritmesi Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl 😄korkma zaten uzun süre bekleyince. Dişlerde bir yan etkisi yok ama koluna falan sürersen kolayca kırılabilir. Yorumla Pelinnnn90 +1 yıl Yani kardeşim yeni ergen olduğu için yüzünde sivilce oluyor. Diş macumu sürüyor daha çabul iyileşiyor. Ondan sordum Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl Haa evet öyle de tedavi oluyor. Ama bunlar zaten söylenti denemedim kırılıp kırılmadığını söylentiler var sadec😄 Yorumla Pelinnnn90 +1 yıl Teşekkür ederim bilgin için Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl Rica ederim, biraz değişik oldu ama 😄 korkuttum 🤭 Yorumla Pelinnnn90 +1 yıl Yani haberdar oldum sayende. Bazen ummadığımız şeyler bize zarar verir. Önceden bilmek bu zararların bir kısmının önüne geçiyor Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl Çok haklısın 🙏🏻 Yorumla
TevfikKOLAYLI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Onu bilmiyy ama florlu diş macunu ile kemiğini kıra bilirsin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen millet de grizekalı zaten ağdaya epilasyona gidip boşu boşuna acı çekiyor. 4 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Tuy dikucu krem ya da hamamotu tozu daha etkili. 0 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynen diş macunu tüyleri döküyor ama onca insan acı çekmekten hoşlandığı için her seferinde ağda epilasyonla ağlaya ağlaya tüy alıyorlar.
Tüy dökmeyi duymadım ama. Kemiği eritme yani kırma etkisi var diye biliyorum.
Nasıl yani. Hangilerinde dediğin olur
Niye sordun ki😄
Korktum biran. Böyle basit bir şeyin kemik eritmesi
😄korkma zaten uzun süre bekleyince. Dişlerde bir yan etkisi yok ama koluna falan sürersen kolayca kırılabilir.
Yani kardeşim yeni ergen olduğu için yüzünde sivilce oluyor. Diş macumu sürüyor daha çabul iyileşiyor. Ondan sordum
Haa evet öyle de tedavi oluyor. Ama bunlar zaten söylenti denemedim kırılıp kırılmadığını söylentiler var sadec😄
Teşekkür ederim bilgin için
Rica ederim, biraz değişik oldu ama 😄 korkuttum 🤭
Yani haberdar oldum sayende. Bazen ummadığımız şeyler bize zarar verir. Önceden bilmek bu zararların bir kısmının önüne geçiyor
Çok haklısın 🙏🏻
Onu bilmiyy ama florlu diş macunu ile kemiğini kıra bilirsin.
Aynen millet de grizekalı zaten ağdaya epilasyona gidip boşu boşuna acı çekiyor.
Hiç duymadım, var mı öyle bişey 🙄
Yok daha çok cildin ph bozarsin
Hepsi'nin değidi gibi Yalaann
Hayır ama yüzü purussuz ve gergin yapıyor
Kullanmadım bilmiyorum
Tuy dikucu krem ya da hamamotu tozu daha etkili.
Evet var
Hayır. Yok.
Yok böyle bir şey yok
Sanmıyorum.
sanmam