Güzellik & Bakım Salisil spirti ve aspirin karışımı cildi mi yaktı nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sivilcelerim için karışım yaptım cildim yandı yanık izine ne iyi gelir iz kalmaması için? Salisil spirti ve aspirin karışımı cildi mi yaktı nasıl geçer? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sonerben Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Ağda yanıgına bepanthol iyi geliyordu ama bunu gecirirmi bilmem koltuk altimi bu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır boyun çene altı Yorumla sonerben +1 yıl Hmm eczaneye bi göster olmadı cildiyeye gidersin neden kullandinki böyle biseyi yakacagini bilmiyodunmu Yorumla Soran +1 yıl Tamam , hayır kurutur sandım bir yerde görmüştüm Yorumla sonerben +1 yıl Anladim bende ağdayla yakmiştım kuaför yapiyo bende yaparım sandım yapamadım😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet oluyor öyle 😅 Yorumla sonerben +1 yıl Agdaylada yaktim deme sakın😅😅 Yorumla
kadiiiirrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl arkadaşlar çene altı eğer merak eden varsa :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla kadiiiirrrr +1 yıl bilmeden etmeden herşeyi yaparsan böyle tepki görürsün olmuş sivilceler sadce bebek pudrası sür 2 günde kuruyup gidiyor zaten ama ellleme elledikçe çoğalırlar Yorumla Soran +1 yıl Aynen bilemedim kurutur sandım Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kantaron yağı sür hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim🙏 Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağda yanıgına bepanthol iyi geliyordu ama bunu gecirirmi bilmem koltuk altimi bu
Hayır boyun çene altı
Hmm eczaneye bi göster olmadı cildiyeye gidersin neden kullandinki böyle biseyi yakacagini bilmiyodunmu
Tamam , hayır kurutur sandım bir yerde görmüştüm
Anladim bende ağdayla yakmiştım kuaför yapiyo bende yaparım sandım yapamadım😂😂
Evet oluyor öyle 😅
Agdaylada yaktim deme sakın😅😅
arkadaşlar çene altı eğer merak eden varsa :D
Aynen
bilmeden etmeden herşeyi yaparsan böyle tepki görürsün olmuş sivilceler sadce bebek pudrası sür 2 günde kuruyup gidiyor zaten ama ellleme elledikçe çoğalırlar
Aynen bilemedim kurutur sandım
Yani bilmedigin şeyleri yaparsan bu şekil olur
Kantaron yağı sür hemen
Tamam teşekkür ederim🙏
Rica ederim
Cildiye doktoruna gitseniz iyi olur
Hametan sür
Cildiyeye go