Off, üzücü gerçekten. Neden yaparsınız bunu anlamam. Lütfen yüze ağda falan yapmayın. Yazık değil mi, yüz bu bacak değil. Kim öğretiyor böyle saçmalıkları. Üzüldüm adınıza, kendi canım acıdı. Furacin'e bir bakın içeriğine. Yanıkta kullanılıyor muydu tam hatırlayamadım. Bepanthol iyi gelebilir. Merhem olanı.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim. normalde bir sıkıntı çıkmıyordu bu sefer çok beklettim sanırım. sürdüğüm furacin pomad zaten
Bepanthol merhem her şeye iyi geliyor. Bol bol geceleri sürün. Ve ağda yapmayın yüze naçizane fikrim. Yüze ağda ile ilgili biri daha soru paylaşmıştı. Sivilce yaptığı ile ilgili. Lanet olasıca kıllara yüzde ağda iyi bir yöntem değil bence. Sarartmak daha makul. Çok geçmiş olsun.
Soran
+1 yıl
bepantol alacağım bş de görüşün için teşekkürler :)
Teramisin en iyi yara kremlerinden birisidir ancak iz bırakır mı bırakmaz mı bir fikrim yok çok geçmiş olsun aynısı bende de olmuştu ama bende iz kalmadı yinede dikkatli ol tenden tene fark gösterir sonuçta yaralar
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim renk olarak biraz daha açıldı umarım bende de kalmaz
Tamam da bu kızarıklık normal keşke bi yüzünü temizleyip öyle sorsaydın soruyu. Biri şişirdiğin sakızı yüzünde patlatmış gibi duruyor. Fito krem der geçerim
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında normal değil su değdiremediğim için yıkamadım