Birde sakal bende pek çıkmıyor, saçı 3 numara yapınca yumurta kafa oluyorum, çok kötü bir şey bu, milletin çene karakteristlik keskin benim çene dar, feminen ve çocuksu duruyorum, benim çene oval yüzlü kişilere göre daha da dar düşünün yani, jawline dolgusu diye bir şey var ama geçici her yıl yaptırman gerekiyor. aşağıdaki kişiler jawline dolgusu yaptırmış kişiler, ameliyatı olsa yaptırıcam
Oval yüzlüyüm, çenem kafama göre dar, çene genişletme ameliyatı diye bir şey var mı?
Kanka mewing diye bir şey var internetten araştırabilirsin 1 2 sene içinde ömrün boyuncak kalıcı etki sağlıyor hemde bedava :D Dilini damağına bastırıyorsun ama güzel teknikle olması lazım ve uyurkende ağzını kapalı tutucaksın.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk ben onlara inanmıyorum, benim çeneyi nasıl genişletebilir ki 🤔
Dayı ben 3 senedir yapıyordum ve aşırı gelişti çenem. Aynı zamanda spor da yapıyorum ve elmacık kemiklerimle eşitlendi çenem. Burnum yamuktu, düzeldi. Yanaklarım çukurlaştı yani daha ne olsun kesinlikle işe yarıyor. Çenen gerideyse, öndeyse düzeliyor. Üst damak genişlediği için baskıdan dolayı, Daha maskülen bir görüntü oluşturuyor yüzünde. Ama eğer daha hızlı ama ücretli bi' sonuç istiyorsan git hastaneye, ver 3000 lira yaptır çene dolgusu yani. Ama şunu söyleyeyim çok daha yapay duruyor ve gitmeyebilir yüzüne. hemde sağlıksız ve kalıcı bir şey olmadığı için 1 2 yılda tekrarlaman bile gerekebilir. Bir çözüm daha var: diş sağlığı için kötü olan ama yinede etkisini gösteren çene kasını geliştirmek. İnternette sakızlar satılıyor jawline çiğneme sakızı diye. Fakat jawline toplarını duymuşsundur onları kesinlikle önermem. Zamanında almışlığım vardı ön dişleri çök kötü etkiliyor.
Fitness da vücut geliştirme yapıyorum: Yağ oranını düşürüp kas kütlesini arttırmak, hem yüzümü güzelleştiriyor, hem de vücudumu. Evdeki spor, salondakinden tek farkı biliyorsundur daha geç sonuçlar almak. ama steroidi asla önermiyorum yüzü kötü etkiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka mewing diye bir şey var internetten araştırabilirsin 1 2 sene içinde ömrün boyuncak kalıcı etki sağlıyor hemde bedava :D Dilini damağına bastırıyorsun ama güzel teknikle olması lazım ve uyurkende ağzını kapalı tutucaksın.
Knk ben onlara inanmıyorum, benim çeneyi nasıl genişletebilir ki 🤔
Dayı ben 3 senedir yapıyordum ve aşırı gelişti çenem. Aynı zamanda spor da yapıyorum ve elmacık kemiklerimle eşitlendi çenem. Burnum yamuktu, düzeldi. Yanaklarım çukurlaştı yani daha ne olsun kesinlikle işe yarıyor. Çenen gerideyse, öndeyse düzeliyor. Üst damak genişlediği için baskıdan dolayı, Daha maskülen bir görüntü oluşturuyor yüzünde. Ama eğer daha hızlı ama ücretli bi' sonuç istiyorsan git hastaneye, ver 3000 lira yaptır çene dolgusu yani. Ama şunu söyleyeyim çok daha yapay duruyor ve gitmeyebilir yüzüne. hemde sağlıksız ve kalıcı bir şey olmadığı için 1 2 yılda tekrarlaman bile gerekebilir. Bir çözüm daha var: diş sağlığı için kötü olan ama yinede etkisini gösteren çene kasını geliştirmek. İnternette sakızlar satılıyor jawline çiğneme sakızı diye. Fakat jawline toplarını duymuşsundur onları kesinlikle önermem. Zamanında almışlığım vardı ön dişleri çök kötü etkiliyor.
Sen hangi egzersizleri yapıyorsun
Fitness da vücut geliştirme yapıyorum: Yağ oranını düşürüp kas kütlesini arttırmak, hem yüzümü güzelleştiriyor, hem de vücudumu.
Evdeki spor, salondakinden tek farkı biliyorsundur daha geç sonuçlar almak.
ama steroidi asla önermiyorum yüzü kötü etkiler.
Ameliyat var evet
Nerede adı ne diye geçiyor
Jawline diye geçiyor çoğu yerde yapılıyor dolgusu yapılıyor bayağı işe yarıyor
Dolgusunu ben detaya yazdım, bana direk kalıcı çözüm lazım