Tecrübe ve bilgileriniz nelerdir? Kolaylık olsun diye kullanmayı düşünüyorum, kalınlaştırma yapıyor mu?

Tecrübe ve bilgileriniz nelerdir? Kolaylık olsun diye kullanmayı düşünüyorum, kalınlaştırma yapıyor mu?

Esmersen sakın. O kadar pişman oldum ki kaşımın üzerinde çıkan tüyler bak tüy diyorum anla güçsüz cımbız ile aldığımda fazla acı vermeyen tüycüklerdi kullandım. O kadar kalınlaştı ki. 1 senede anca seyrekleşti.
Esmer değilim de kaşlarım gür ve biçimli
Yapma ya ağda kullansan olmaz mı
Hiç kullanmadım cımbız ve ipten de gına geldi artık uğraşasım gelmiyor 😅
Kaş usturası, kaş alma işlemi için tasarlanmış bir araçtır ve ucunda küçük bir jileti bulunur. Bu küçük jilet cilde zarar vermeden kaşları hızlı bir şekilde almayı sağlar. Kaş usturası, ergonomik yapısı sayesinde kaş şekillendirme işlemini çok pratik şekilde yapılabilir.
Ergonomik bir yapısı bulunan kaş usturası, kaşları şekillendirme işlemini çok daha kısa sürede ve pratik bir şekilde yapmayı sağlar. Kaş usturası, jiletten farklı olarak tamamen kaşlar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle kaşların doğal çıkış yönüne uygun şekilde kaş usturası ile şekillendirilebilir.
Kaş usturası kullanırken dikkatli olmak önemlidir. Eğer kaşlarınızı yanlışlıkla çok fazla alırsanız, kaşlarınızın doğal görünümünü bozulmasına sebep olabilirsiniz. Ancak kaş usturası doğru kullanıldığında, kaşlarınıza istediğiniz şekli verebilir ve kaşlarınızda güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kaş usturası kullanımı oldukça pratiktir. Kaşlarını kaş usturası ile almadan önce hangi bölgelerini alacağına karar verilmelidir. Kaşlarınızın üst kısımlarını almak istersen önce kaşlarını aşağı doğru tarayabilirsin. Kaş çevresinde çıkan kılları belirledikten sonra hangilerini alacağına karar verebilirsin. Kalın kaş görünümü için yalnızca kaş çevresindeki tek tük çıkan dağınık kıllarını toparlayabilirsin.
Kaşlarını kaş usturası ile alırken mutlaka yukarıdan aşağı doğru olacak şekilde hareket ettirilmelidir. Aşağıdan yukarı doğru almak hassas göz çevrene zarar verebilir. Ayrıca, kaş usturasını kullanırken kaşlarınızın kuru olduğundan emin olmalısınız. Kaş kıllarını mümkünse tek tek ve yavaş bir şekilde alarak kaş şekillendirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Kaş usturası, pratik kullanımı nedeniyle kaş şekillendirme için tercih edilir. Kaş usturası kullanmak, kaşlarınızın şeklini ve inceliğini kontrol etmenize, daha belirgin görünmelerini sağlamanıza ve daha hassas sonuçlar almanıza yardımcı olur. Kaş usturası kullanmanın faydaları şöyle sıralanabilir:
Kaş usturası kaşları kalınlaştırmaz. Ancak eğer kaşlarınızın kalınlaşmasını istiyorsanız, kaş alma aralıklarını sıklaştırabilir ve kaş besleyici bakım ürünleri kullanabilirsiniz. Örneğin, hint yağı, badem yağı veya zeytinyağı kullanmak kaşları güçlendirmeye yardımcı olabilir.
Kaş şekillendirmede kaş usturası kullanmak, dikkatli bir şekilde yapılırsa güvenlidir. Kendi kendinize tıraş ederken, kesik ve kesintilerden kaçınmak için nazik olmanız önemlidir. Kaş usturasını kaşların çıkış yönüne doğru nazik hareketlerle istenilen şekilde tıraş edebilirsiniz. Kaş usturasını kullanımını kolaylaştırmak için öncesinde kaşlarınıza bir bakım yağı uygulayabilirsiniz.
Kaş usturası, kaş, çene, dudak üstü ve yanak gibi yüz bölgesindeki tüyleri almak için oldukça pratik bir yöntemdir. Ancak, bu işlemi yaparken dikkatli olunması gereken birkaç nokta vardır. Öncelikle, cildinizi güzelce temizlemeli ve cildinizde herhangi bir makyaj ya da kir kalıntısı bırakmaymaya dikkat etmelisiniz. Kuru ve temiz bir cilde kaş usturasını uygulamanız, tüyleri daha kolay almanızı sağlayacaktır. Kaş usturasını 45 derecelik bir açıyla tutarak, tüylerin çıkış yönüne doğru hareket ettirin ve kısa hareketlerle işlemi gerçekleştirin. Tüm yüz bölgesini tek seferde almaya çalışmamalısınız. Kaş usturasının kullanımını kolaylaştırmak için cildinizi gerebilirsiniz.
Cevap
5Cevap
Ya güzel baya kullanışlı fakat her kadına farklı oluor mesela bende sorun olmuor ama bazılarında daha cok cıkartıor karşılaştırıo vs vs ama bende hiç öyle etkileri olmadı şahsen
Ben kaşlarım uzadığında saç sakal makinamın özel kaş ucunu kullanıyorum
Bi influencer yapmıyor diyordu. Tabi bu senin kıl yapınla alakalı.
Ayn ya kıl kökleri kalinlasiyir mu? Çoğalıyor mu? Sorunu çaldım kb 😀
bir zararı dokunmaz rahat ol
O ne be ilk defa duydum
İlk defa duydum
Kiz ürünü çünkü shsjs
Ne işe yarıyor
Kaş alıyorsun hemencecik şipşak
Nasıl şekil mi veriyor ortasını mı alıyon ben pek bilmiyorum Kaş aldırmadığım için merak ettim
Antalyalı çok masumsun sjsjsj etrafındakileri almak için yoruldum çünkü
Masumum evet :/ kaşlarımla arama girme :/
Tamam girmiyorum 😕😅
zararlı olabileceğini düşünüyorum.
Bildiğin jilet bu
Bu ne
Kalınlaştırıyor
Hiç kullanmadım
Ben kullanmıyorum
Kullanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?