Güzellik göreceli bir kavramdır. Ama sanırım ülkemizde beyaz tenli kadınlar daha çok ilgi görüyor. Artan fondöten satışlarından bunu anliyorum. Zira bir kesim sırf olduğundna bir-iki ton daha açık görünmek adına fondöten kullanıyor. Bana kalırsa kimse için kendini değiştirmeye değmez. Ve evvela kendimizi oldğumuz gibi kabul edip sevmemiz gerekir. Biz kendimizi sevmezsek, "kendini sevmeyen birini ben neden seveyim ki" derler. Ayrica kendimizi sevdirmek zorunda da değiliz orası ayrı tabi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir yerde okumuştum beyaz ten, sarı saç doğurganlığın daha yüksek olduğunu işaret ediyormuş yani olay evrime dayanıyor. Üreme arzusuyla yanıp tutuşan insanoğlunun aslında çocuğuna en iyi ebeveyni arama durumu, çekicilikte denebilir. Tabi kişiden kişiye değişir çekicilik ama bence de beyaz tenliler daha çekici kadınlarda özellikle.
Genelleme yapmaya karşıyım ama gerçekten tenim bembeyaz ve bir şort ya da mini elbise giydiğim ya da foto attığım zaman erkeklerden çok iltifat alıyorum tenin süt gibi diye @anastaberata da tatildeki resmime mantar gibisin demişti bu da bir iltifatsa kabul edebilirim 😂😂😂
Bunlar için bi kızın asklıylka şortla plaj da oturması da nude sayılıyor zaten çoğu için o resme bakıp tahrik olmaları normal bu kesimin arap kırmaları
Ben ampulcu değilim hiçbir partiyi tutmam konu nerden nereye bağlandı gerçekler acıdır doğruları konuştuk diye oturduğumuz köyden mi kovulalım boş atmayı hiç sevmem neyse onu söylerim bende yanlışa eğriye yer olmaz.
@JAPANMOTORS Kormam mı gerekiyor şimdi ? : D 3 senedir burdayım şimdiye kadar sayısız klavye bordoberelisinden tehdit aldım açık adres verdiklerim de oldu daha bi tanesi karşıma çıkamadı 3 yıldır bekliyorum :\. sana tavsiyem fazla uçma fena hoplatırlar koçum ; )
Ülkelere göre değişiyor mesela Türkiyede genel olarak esmer kadın nufusu hakim o yüzden beyaz tenli sarışın kızlar daha çok dikkat çekerken rusyada ve Baltık üzerinde kızlar ve erkekler sarışın beyaz tenli olduğu için esmer tenliler daha çok ilgi çekiyor bence en büyük etken nufusa oranla yoğunluk
Yoo. Ulkedeki millet niye rihannaya, beyonceye, jennifer lopeze, adriana limaya, irina shayka falan hasta o zaman? Ulkenin begendigi dunyaca unlu kadinlara baktigim zaman bile beyaz tenli unluye rastlamadim pek. Ya da bizimkiler ne istedigini bilmiyor.
@JAPANMOTORS sen ve cevrendeki erkekler genellemeye girmez. Bence yani gozlemledigim kadariyla turkiyedeki cogu erkek esmer begeniyor. Unlu olduklari icin degil. Erkekler kadinlara unlu diye ayrim yaparak bakmaz. Gozune ve baska tarafina hitap ediyorsa bakar. herkesin zevki farklı. Saygi duyarim.
Tam tersi çoğu beyaz ten köylü kızı gibi doğal sever ünlülere bakan o tiplere bakan kesimleri bilemem büyük ihtimalle çevrendeki erkekler le kiyasladin 😃
@JAPANMOTORS yoldan 10 tane adam cevirsem hangi kadinlari begeniyorsun diye agzindan ilk cikacak adriana lima falan olacak. Benim cevremle ilgisi yok bunun. Sen begenirsin o begenmez. Ben hepsi begeniyor diye bir sey demedim. Benim gozlemime göre dedim. O da senin gozlemin.
@JAPANMOTORS arkadasim amma uzattın. Benim gozlemim boyle. Seninki gozlemin de oyle tamam saygi duyarım diyorum. Beni bir seylere ikna etmeye çalışıyorsun hala. Tamam konu kapandi. Sen beyaz de ben esmer diyorum bitti. Iyi gunler.
Alla halla az önce buna benzer soruyu yanıtladım şimdi Şimdi olumsuz bişey yazıp bu tür sorulardan gına geldiğini belirtmek Kıskanç kindar damgası yeriz Şu sarışınlığa kafayı rakam kız kimse bi gizliden bi açıktan soru yardırıp siteyi işgal etmiş durumda Allah sarışınlıktan önce akıl versin böylelerine ne diyim:)
Beyaz derken mesela ben rusların da buğday tenlilerinden hoşlandıklarını biliyorum. Yani böyle hastalıklı gibi oluyor aşırı beyaz ten, özellikle makyajsızsa. Onun dışında Türk erkeklerinin en az yarısı esmere bayılır.
@RomantikYagmur bence sen Türk değilsin. Karadenizliler soluk beyaz tenlidir ama güzel olarak geçmez. İzmir, Ege, Akdeniz ise güzel kızlarıyla bilinir ve iklimden dolayı daha koyu tenlidir. Sokakta yürümek bile bronzlaştırır, beyaz tenli olsan bile.
Ben beyaz tenliyim, en yakın arkadaşım esmer. Ben 0 kişiyle çıktım, o 4. Bence bunun güzellikle, tenle falan alakası yok. Arkadaşım diye söylemiyorum çok eğlenceli ve sempatik bir insan. Ben ise soğuk nevale. Elbette o tercih edilecek.
bu çok değişken bir durum beyaz ten kızıl saç erkekleri cezbettiği söylediği kadar orjinal esmer kadınlarda erkekleri cezbettiği söylenir buğday tenli kadınlarda keza öyle bence çok değişkenli bir olay bu.
Walla benim sevgilim de beyaz tenli ve ben ona çok aşığım fakat ayrıca beyaz tenli kızlar bana çekici geliyor diyemem her tenin kendine göre çekici yanları vardır 👍🏻
Şahsen ben, sadeliği ve bakımlı olmasını daha çok tercih ederim. Temiz ve bakımlı bir kadın daima çekicidir benim gözümde ve dikkat çeker. Beyaz tenli, esmer veya kumral olması fark etmiyor bakımlı, alımlı ve temiz olması çok daha önemli. Bakımdan kastım ise abartı bir makyaj değil, sade duru bir makyaj kadının kendi doğal güzelliğini kapatmayacak şekilde olması kadını daha alımlı çekici yapar.
Beyaz tenli kadınlar narin ve hassas oluyor dolayısıyla da ten kokuları bile daha hoş oluyor ama benim esas nedenim beyaz tenli ve renkli gözlü bir kadından bir çocuk sahibi olmak ve ona benzemesi
Bilimsel verilere dayanıyor bu. Yüz kontrastı beyaz tende daha ortadadır. Göz kaş ve dudak çevresinde oluşan ton farkı daha belirgindir ve daha sağlıklı bir görünüm verir. Bilinç altı bunu bu şekilde algıladığı dan ve yüz konstrası beyaz tenli kadınlarda daha yüksek olduğundan daha çekici görünürler.
Bu bir gerçek, beyaz tenli kız her zaman öndedir, daha duru, temiz ve çekici bir görünüme sahipler. Yaz aylarında kapkara olup bronzlaşan tipleri de hiç anlamış değilim.
Beyazım ama bu genellemeler o kadar komik, o kadar saçma, o kadar çocukça geliyor ki böyle postlar görünce gülüyorum ve yazan kişi adına utanıyorum ya.. Senin deyiminle Rihanna, Beyonce vs. çekici değiller öyle mi? Ahahahahahahaaaa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet Ya. eski erkek arkadaşım bir önceki sevgilisinden bahsederken kapkara birşeydi diye bir ifade kullanmıştı. ben buğday tenliyim yırttım demistim.
Ben öyle düşünmüyorum buğday tenli ler daha çok o planda beyaz tenliler soğuk oluyor ben öyle görünüyorum ennazindan jdjdjdjdj esmerler çok dikkat çekici
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben beyaz tenliyim ama yüz güzelliği, boy, vs. pek olmayınca nerdeee
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nooo, yine yanlış bir genelleme. Bana vitaminsiz gibi geliyorlar😁😁.
@RomantikYagmur Bence. Şu zamana kadar beyaz tenin tek bir ayrıcalığını görmedim. Bir iz hemen belli oluyor sonra göz altı için çok büyük tehlike. Ay 2 tane de dislike almışım yahu kendimi kötüledim ben be.
yalan söylüyor coguda genelde beyenilen seyi kötülemei seven cok mantikli söyle biseyki gözün cokca gördügü seyden sikiliyor inan malesefki mesela almanyanin türkerkekleri esmer isterim dio hep cünkü heryer sari