Güzellik & Bakım Kılları aldıktan sonraki kırmızı noktalar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Epilasyon cihazıyla kıllarımı aldıktan sonra kırmuzu noktalar için buz sürsem iyi gelir mi? Başka tavsiyesi olan var mı Kılları aldıktan sonraki kırmızı noktalar? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sb33553355 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Vallaha öyle bi süre kalıyor ben bi ara fondöten mi sürsem dedim de çözümünü merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bacak fondöteni diye bir şey duydum da hiç denemedim Yorumla sb33553355 +1 yıl Bende denemedim. Yorumla
elifcetir555 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bende ağda ile aldıktan sonra oluyor neden oluyo bende merak ediyorum ağda ile almadan önce jilet ile alıyodum hiç öyle olmuyordu 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kökünden alındığından oluyor sanırım. Jilet de kalın çıkarıyor ya Yorumla elifcetir555 +1 yıl Evet ondan bıraktım jiletile almayı bence kırmızı benekler kılları aldığımızdan acı çektiğimizden oluyo sanırım Yorumla Soran +1 yıl Benim canım kılları alırken hiç acımaz hissetmem bile o bence ciltten cilde değişiyor Yorumla elifcetir555 +1 yıl Bende çok acıyor bı kere çok kızarmıştı dokunamamıştım bile Yorumla Soran +1 yıl Ya kötü olmuş Yorumla elifcetir555 +1 yıl Evet ama sen istemiyorsan lazer yaptır lazerde olmuyodur Yorumla Soran +1 yıl Evet lazer geçiriyormuş ama şu an bütcem yetişmez Yorumla elifcetir555 +1 yıl Hmm neyse geçmiş olsun inşallah geçer aslında kremlerde var Yorumla
maliah Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Vücut/Bebek yağı sürünce geçiyolar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldıktan hemen sonra mı sürmeliyim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Vallaha öyle bi süre kalıyor ben bi ara fondöten mi sürsem dedim de çözümünü merak ediyorum
Bacak fondöteni diye bir şey duydum da hiç denemedim
Bende denemedim.
Bende ağda ile aldıktan sonra oluyor neden oluyo bende merak ediyorum ağda ile almadan önce jilet ile alıyodum hiç öyle olmuyordu
Kökünden alındığından oluyor sanırım. Jilet de kalın çıkarıyor ya
Evet ondan bıraktım jiletile almayı bence kırmızı benekler kılları aldığımızdan acı çektiğimizden oluyo sanırım
Benim canım kılları alırken hiç acımaz hissetmem bile o bence ciltten cilde değişiyor
Bende çok acıyor bı kere çok kızarmıştı dokunamamıştım bile
Ya kötü olmuş
Evet ama sen istemiyorsan lazer yaptır lazerde olmuyodur
Evet lazer geçiriyormuş ama şu an bütcem yetişmez
Hmm neyse geçmiş olsun inşallah geçer aslında kremlerde var
Sanmıyorum Bi doktora gorundunmu
Vücut/Bebek yağı sürünce geçiyolar.
Aldıktan hemen sonra mı sürmeliyim