Güzellik & Bakım Çene kası erkekte nasıl sizce? tayfunnceylann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kızlar çene kası erkekte nasıl buluyorsunuz iticimi yoksa yakışıyormu? Güncellemeler+1 yıl Bu ara da resimde ki benim Çene kası erkekte nasıl sizce? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hosgeldimks Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Cekici.Herkesde olmadigi icin göze güzel farkli geliyor 1 0 Yorumla
Perperik62 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Kardeşim çene kası, maskülen bir görüntü yaratıyor ve kadınlar için beğenilen bir unsurdur. Sakal bırakmalısın, daha çok yakışır. 0 7 Yorumla Perperik62 +1 yıl Atabilirsin Yorumla Mannn00 +1 yıl maskülen derken? Yorumla Perperik62 +1 yıl @Mannn00 Erkeksi. Yorumla Mannn00 +1 yıl anladım. Yalnız çene kasınıda ilk defa duydum :/ Yorumla Perperik62 +1 yıl @Mannn00 Z kuşağı gümbür gümbür geliyor. 😅 Bizden geçti. 😊😊 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Hahahhahahahaha Yorumla Mannn00 +1 yıl Pek gümbür gümbür geldikleri söylenemez :D Yorumla
FiravunHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İnstagram da bir tane adam vardı üçgen peynire dönmüştü yüzü😂 o gibi olmasın 1 3 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Yok yok benim ki ideal fotodaki benim zatenn Yorumla FiravunHanım +1 yıl Kardeş övülmek için pusuda bekleyen tiplere benziyorsyn Yorumla tayfunnceylann +1 yıl HAHHAHAHAHAH yok beee merak ettim Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Saçın uzun olsa bende düşecektim kardeş xcvbnmöçnbmöç 0 1 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Lindis Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Uff bu foto ne kamki bütün kızlar ıslandı düştüler seni bekliolar sldşfnflgo 0 1 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. genelde güzel duruyor fotograftakinde de güzel durmuş✌🏻 0 13 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Fotograftaki benim tesekkur ederim hahahaha Yorumla benmeloww +1 yıl güzel rezil oldum jsjxjs manken falandır sandım Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Ahahhahahahahah zaten git diyen çok var Yorumla benmeloww +1 yıl bence de git ciğerim zaten senin böyle bir sitede bulunman şaşırtıcı jszjjs Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Estağfurullah yaa takılıyoruz burda güzel oluyor hshshsjs Yorumla benmeloww +1 yıl sjjdksd takıl bakalım kullanıcı adıma iyi bak ünlü olunca unutma ✌🏻😅 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Sen bizi 2 dk da ünlü yaptirdin yaa hahahahaha Yorumla benmeloww +1 yıl yönetmen olduğumda ilk filmimde başrol olmak ister misin snxjjs Yorumla benmeloww +1 yıl sjjdjs instagram kulllanmayan elit bir yönetmen olucam ben Yorumla benmeloww +1 yıl o da yok nsjsjs Yorumla benmeloww +1 yıl yok ben seni bulurum dert etme sjzjsn Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Ahhaha peki Yorumla benmeloww +1 yıl hadi görüşürüz başrolüm 😅🖐🏼iyi geceler 🌙 Yorumla
Varsınickimolmasin Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Seni gören abilerin utansinnda yün yumağı gibi dolanmasınlar 0 1 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Hahahahahahahahahahah neeedennn böylee dedin shshsje Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Diğerlerini bilmem ama sana tam oturmuş 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çok erkeksi buluyorum 0 3 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Bunu da mi öyle buldun PiLLy_BheBek +1 yıl Kendine bunu da mı diyorsun😄Evet tayfunnceylann +1 yıl HHAHA YA resimdekine işte
strangersreverywhere Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl B a y ı l ı y o r u m 0 2 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Yaaa fotoda nasil durmuş peki Yorumla strangersreverywhere +1 yıl Bu müthiş fotoğrafa layık bir kelime bulamadım dısnskskms Yorumla
__karamelleis__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çene kası diye bir şeyi ilk defa duydum. 0 0 Yorumla
CokkkSevdimmm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Ohaa cok tatli masallah 0 2 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Tesekkur ederim benim bu arada ahshhss Yorumla CokkkSevdimmm +1 yıl Gordum yazıyı Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. güzel durur cene kası nasıl yapılıyo 0 3 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Yapılıyor diye bişi yok kanka ben 116 kiloydum 82 ye düştüm zayifladim yüzüm açıldı resimdeki de benim Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Geneetik yani kanka Yorumla Semihh98 +1 yıl Ben o kadar demiri bosuna mı kemirdim şimdi :/ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok yakışıklısın lan şerefsiz ❤️🧿 0 1 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Hahaha teşekkür ederimm :) Yorumla
Bir_Kızçe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzel duruyor 0 5 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Resimde yani bende nasil durmuş? Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl Aa sen miydin Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl İyi iyi Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Evet bendim tesekkur ederimm Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Sen fal bakabiliyorsun sanırsam rica etsem bana da bakabilirmisin mesaj atmak istedim ama kapalı kutun istek attım sana eğer kabul edersen tabi Yorumla
İskenderSavars Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yakışıyor bence 0 2 Yorumla İskenderSavars +1 yıl Mankenlik sorusunu soran değil misin aldjaşdkwğfk gerçek hayatta daha yakışıklı olan Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Hahahahaha evet Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Güzel özellik. 0 3 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Ohaa takipçiye bak buraya da yorum atti beklemezdim Ayzıiıttt +1 yıl Ben diğer fenomenlerden değilim lütfen köpek sürüsü gibi sadece takip ettiklerine gidin ahaha. tayfunnceylann +1 yıl Yok benim işim olmazda fenomenlerle seni görünce şaşırdım
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. O ne la? 0 5 Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Kanka çene kası ya hahahaha Yorumla SırrıYok +1 yıl Garip bir durum.. Çene kasını da ilk defa duyuyorum 😂😂 millet de tonla yorum yapmış.. Garip Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Harbiden he bende beklemezdim benden bu kadarını Yorumla SırrıYok +1 yıl Çene kasından fazlası etki ediyor.. Yarı çıplak fotoya yorum yapıyorlar bence.. Yorumla tayfunnceylann +1 yıl Bilmemm onu dusunmedim jdjdid Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cekici.
Herkesde olmadigi icin göze güzel farkli geliyor
Kardeşim çene kası, maskülen bir görüntü yaratıyor ve kadınlar için beğenilen bir unsurdur. Sakal bırakmalısın, daha çok yakışır.
Atabilirsin
maskülen derken?
@Mannn00 Erkeksi.
anladım. Yalnız çene kasınıda ilk defa duydum :/
@Mannn00 Z kuşağı gümbür gümbür geliyor. 😅 Bizden geçti. 😊😊
Hahahhahahahaha
Pek gümbür gümbür geldikleri söylenemez :D
İnstagram da bir tane adam vardı üçgen peynire dönmüştü yüzü😂 o gibi olmasın
Yok yok benim ki ideal fotodaki benim zatenn
Kardeş övülmek için pusuda bekleyen tiplere benziyorsyn
HAHHAHAHAHAH yok beee merak ettim
Saçın uzun olsa bende düşecektim kardeş xcvbnmöçnbmöç
😂😂😂😂😂😂
Uff bu foto ne kamki bütün kızlar ıslandı düştüler seni bekliolar sldşfnflgo
😂😂😂😂😂😂😂
genelde güzel duruyor fotograftakinde de güzel durmuş✌🏻
Fotograftaki benim tesekkur ederim hahahaha
güzel rezil oldum jsjxjs manken falandır sandım
Ahahhahahahahah zaten git diyen çok var
bence de git ciğerim zaten senin böyle bir sitede bulunman şaşırtıcı jszjjs
Estağfurullah yaa takılıyoruz burda güzel oluyor hshshsjs
sjjdksd takıl bakalım kullanıcı adıma iyi bak ünlü olunca unutma ✌🏻😅
Sen bizi 2 dk da ünlü yaptirdin yaa hahahahaha
yönetmen olduğumda ilk filmimde başrol olmak ister misin snxjjs
sjjdjs instagram kulllanmayan elit bir yönetmen olucam ben
o da yok nsjsjs
yok ben seni bulurum dert etme sjzjsn
Ahhaha peki
hadi görüşürüz başrolüm 😅🖐🏼iyi geceler 🌙
Seni gören abilerin utansinnda yün yumağı gibi dolanmasınlar
Hahahahahahahahahahah neeedennn böylee dedin shshsje
Diğerlerini bilmem ama sana tam oturmuş
Abarti olmadigi surece itici degil
Çok erkeksi buluyorum
Bunu da mi öyle buldun
Kendine bunu da mı diyorsun😄
Evet
HHAHA YA resimdekine işte
B a y ı l ı y o r u m
Yaaa fotoda nasil durmuş peki
Bu müthiş fotoğrafa layık bir kelime bulamadım dısnskskms
Çene kası diye bir şeyi ilk defa duydum.
Ohaa cok tatli masallah
Tesekkur ederim benim bu arada ahshhss
Gordum yazıyı
güzel durur cene kası nasıl yapılıyo
Yapılıyor diye bişi yok kanka ben 116 kiloydum 82 ye düştüm zayifladim yüzüm açıldı resimdeki de benim
Geneetik yani kanka
Ben o kadar demiri bosuna mı kemirdim şimdi :/
Kötü değil
Çok yakışıklısın lan şerefsiz ❤️🧿
Hahaha teşekkür ederimm :)
Erkeklere yakışıyo bence çene kası
Bence gayet güzel.👍🏼
Güzel duruyor
Resimde yani bende nasil durmuş?
Aa sen miydin
İyi iyi
Evet bendim tesekkur ederimm
Sen fal bakabiliyorsun sanırsam rica etsem bana da bakabilirmisin mesaj atmak istedim ama kapalı kutun istek attım sana eğer kabul edersen tabi
Yakışıyor bence
Mankenlik sorusunu soran değil misin aldjaşdkwğfk gerçek hayatta daha yakışıklı olan
Hahahahaha evet
Güzel özellik.
Ohaa takipçiye bak buraya da yorum atti beklemezdim
Ben diğer fenomenlerden değilim lütfen köpek sürüsü gibi sadece takip ettiklerine gidin ahaha.
Yok benim işim olmazda fenomenlerle seni görünce şaşırdım
he iyi
Seksi
Çok hoş bence
Güzel duruyor evet.
O ne la?
Kanka çene kası ya hahahaha
Garip bir durum.. Çene kasını da ilk defa duyuyorum 😂😂 millet de tonla yorum yapmış.. Garip
Harbiden he bende beklemezdim benden bu kadarını
Çene kasından fazlası etki ediyor.. Yarı çıplak fotoya yorum yapıyorlar bence..
Bilmemm onu dusunmedim jdjdid
Çekici