Ben anlamıyorum hayatınızdaki herşey vücudunuzun şekli uzuvlarınız bile karşı cinse göre mi endeksli? Sizin kendinize karşı hiç mi sevginiz yok? Neden kendinizi bir bütün olarak başınızdan ayaklarınıza kadar olduğunuz gibi kabul etmiyorsunuz? Sana nacizane tavsiyem yanlış anlama kendi öz saygın için kendini beğen ve sev göğüs ayak bacak kalça bunları karşı cinsin sevip sevmemesine göre yorumlama :) Unutma önce sen kendini sevip öz saygını korumalısın
Erkeklerin sevip sevmesini boşver kendini düşün sarkık olmadığı iyi fiziğini bozmaz erkek istedi dolgun olsun yok şöyle olsun böyle olsun fiziği düzgün bayanlarda hep ayriktir
Benimde öyle millet elbise giyince falan ne güzel oluyor dekolteleri benim tahta gibi görünüyor hem ayrı hem küçük olması çok kötü ama yapacak bir sey yok
@Cumhuriyetçi82 kdjfkdndkend ben hoş buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz yani tabii küçük olmamalı misal benim öyle biraz büyük ve atletik göğüsüm olsa çok mutlu olurdum ama kader.. :(
Bişey olmaz var mı boyları da portakal kadar varsa mesele yok. Kimi kadınlar var ki meme kanseri vs. bir kadın görmüştüm 10 sene önce gögsünü almışlar kanserden ötürü , o açıdan olduguna şükret
Efenim üç güzelde burda bir hata var. Özellikle memeliler 3 e ayrılır 4 de değil. Dik memelilrr buruşuk memeliler sarkık memeliler düzeltelim lütfen öyle ayrık mayrık yok
Güzelim içlerinden en mükemmeli o zaten benimki de öyle 70A seninki de küçüktür büyük ihtimalle zevkli erkekler küçük ve şekilli seviyo zaten sakın moralini bozma göğüs dekoltesi çok yakışır sana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bağla yapıştır birbirine belki düzelir. Ayrık iyi görünmüyor :/
@Ketum1dost doğru söylüyorsun mesela şimdi sana penisini sorsam penisine manas destanı yazarsın. Balta sapı gibi dersin. 50 kızla yattım hepsi de benimle yatmak için çıldırıyordu. Şeyime deli oluyorlardı dersin. Dersin de dersin 😂😂😂😂😂
@Ketum1dost oğlum bir şeyde kaldığım falan yok. 😂😂😂😂 ben hiçbir erkek görmedim kendi libidosunu övmeyen, seks performasını övmeyen. Bu kadar madem her erkek mükemmel seks yapıyor da her evli kadından %70’lik kısmı orgazm olamıyor? Dünyada da üçte biri hiç orgazm olamazken onda biri her sekste orgazm oluyor. Yani Türkiye olarak da durum vahim dünya olarak da durum vahim. Ama sen şimdi kesin o yüzde 1’lik kısımdasındır. 😂😂😂😂 kadınların kendi vücutlarını övmesinden bilmem kaç bin katı övmeyi erkek kendi şeyine yapıyor. Kadınlar bu kadar kendi vücutlarını, seks hayatlarını övmüyorlar. Övmemesi, gizli tutması bunun gerçekçi olduğunu, aşırı övülmesinin de cips paketindeki çok görünsün diye basılan azot olduğunu söyleyebiliriz. Ve bu gerçektir de😂😂😂😂
DBASJBDSJABDJSADJSABDJB hahaha doğru söylüyor benim yattığım kadınların çoğunun parmak desteği olmadan orgazm olduğunu görmedim daha kaldı ki onlarca kadınla da yattım yani tecrübesizde değilim ama yine de sıkıntı var yani dürüst olmak lazım bazı konularda :d
@SingForMe parmak olmak zorunda kadına esas zevk veren kısım klitoris. Oraya bir şekilde uyarılma baskı şart. Vajinada da ilk giriş kısımları zevk veriyor. Erkeğin sabırlı ve biraz daha uzun süre de erekte olması gerekiyor. Sürekli vajinaya yapılan gir çık kadını orgazmdan delirtmiyor. Çünkü vajina yapısı itibarıyla esneyebilen bir kas. Oradan 3 kilo çocuk çıkıyor tekrar eski haline geliyor. En az sinir yapısının olduğu yer orası. Öyle olmasaydı kadın doğumda orgazm olmaktan bebeği çıkaramazdı. Bu da hala göküm göküm konuşuyor. 😂😂😂😂 https://youtu.be/ialGhx4yWl0
@cumhuriyetci82 Katılıyorum. Bakma sen sorsan herkesinki keser sapı sor şurda çevir birini en az 21 cm kalın damarlıdır kesin... söylediğinde yüzde yüz haklısın.
@SingForMe haklısın ama herif eğer ciddiyse bir de yoruma fotoğraf çekil atıyormuş 😂😂😂😂😂 ne gülerim ha. Beni kıl eden şey “benim de öyle bence güzel” yorumuma yaptığı ilk yorum. Yoksa bana ne milletin şeyinden. Ama erkeklerin kendilerini erkek hemcinslerinin yanında övmesinin ve ksde övmesinin yanında hiçbir şey. 😂
@cumhuriyetci82 Erkekler biraz övülmeyi sever gururları okşansın erkeklikleri sevilsin isterler kırma sende yerim seni de geç yorumundan belli yani oradan sana bir olta salladı sende penis menis deyince de aklı uçyu azdı pc başında kudurduğuna eminim yani onun şimdi düşünüyordur karıya bak lan s*kli mikli konuşuyo off eminim yani bunları görüyoruz biliyoruz uzun uzun yazmışsın parmaklarına yazık :D