Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Olmaz bence çünkü tenimizden daha koyu renk fondöten sürdüğümüzde kırmızı durur. Yani kahverengiden ziyade kızıla çalan kötü bir görüntü oluşturur. Tavsiyem kontürü bronzerla yapman❤️
00 Yorumla Evet yapabilirsin. Bir tane açık ton bir tane koyu ton fondöten yeterli :)
00 Yorumla- +1 yıl
neden olmasın ;) çok da güzel olur. hatta bronzer ve koyu kahve fardan bile olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Onu bilmiyorum da mavi ojeden arabama çok güzel rütuş boyası oluyor
00 Yorumla Cildinin 2 3 ton koyusuyla yapabilecegini düşünüyorum yalnizca gerisi fark edilmez bence
00 Yorumla- +1 yıl
olmaz ama sen bilirsin bir deneme yapabilirsin
00 Yorumla Olmaz kötü durur
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Birkaç yabancı YouTuber yapmış da emin olamadım
- +1 yıl
Çamur gibi kalabilir de ama iyi yaymak lazım
00 Yorumla - +1 yıl
düzünde kat kat durur
00 Yorumla - +1 yıl
Bence olur ama yüzün çok koyu olabilir
00 Yorumla füntüten? kontür?
00 Yorumlaevetttt ben oyle yapiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Deneme bence
00 Yorumla - +1 yıl
Kontür ne ki
00 Yorumla Olur mu
00 Yorumla- +1 yıl
olur bence
00 Yorumla - +1 yıl
neden olmasıın
00 Yorumla - +1 yıl
tonuna bagli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Sevgili kullanıcı,
Güzel bir soru sordunuz. Sürekli karşılaştığım bir soru. Koyu renk fondötenden tabii ki de Contour olur. Hatta eğer elde malzeme yoksa bronz göz farından bile aynı sonuç elde edilebilir.
Doğru rengi seçip Contour'u doğru yere uygularsanız aynı illüzyonu verecektir. Piyasa da satılan Likit Contour ürünleri fondötenlerle aynı formül kullanılıp üretiliyor ve aynı şey farlar ve bronzerlar arasında da geçerli. Sadece içindeki pigmentler farklı hepsi o...
Çekimler sırasında eğer elimde doğru renk tonu Contour malzemesi yok ise, kullandığım ton fondötenin içine aynı ton da ama biraz koyu renkli fondötenleri karıştırıp kullandığım çok olmuştur. Eğer doğru rengi ve tonu tutturabilirseniz ve doğru görüntüyü yakalayabilirseniz, makyajda sınırlama yoktur.
Umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir eğer başka sorularınız olursa yanıtlarım.
Sevgiler,
Daniel