bu yaz tahlihsiz bir durum yüzünden bacağım yandı ve izi kaldı etek elbise vs giyince çok kötü duruyor gittikçe koyulaşıyor rengi o yüzden dövme yaptırmak istiyorum yaptırırken canım yanarmı bu izi kapatmak için nasıl bir dövme yaptıra bilirim ? İstanbul veya bursada yaptıra bilirim mekan ve dövmeci önerilerinede açıgım :)
Biri bacağına erkek bacağı demiş saçmalamış kamera açısından öyle duruyo, ve bence o yanık izi bi şekilde geçebilir dövme yaptırma bence çünkü gerektircrk durum yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim yorumunuz için kamera açısından biraz kötü gözükmüş ama iz geçmiyor 7 yaşındayken dizime kaynar su dökülmüştü dizim dede iz var ama o bu kadar bellli degil dikkat li bakınca belli oluyor buda motor egzozuna yapıştı deri hiç yoktu bu baya koyu izi fotoraflarda bile belli oluyor
Bacağa bak... erkek bacağı gibi maşallah.. allasen zayıfla azıcık
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
170 boya 63 kilo ile baya ideal bi kiloya sahibim aslında kamera çekim açısından ve yakın çekim olmasına bakarsak baya kilolu görünmüş ama hakkını yiyemem :D
birazı 3 kilo daha versem tam olur aslında kameranın kalitesizligi ve yakın çekim olmasından kaynaklı tel tost makinesi gibi çekmiş bide çok büyük degil iz görünsün diye baya yakından çektim :D
@___ѕυrαтѕız___ bazıları dürüstlük ile patavatsızlıgı karıştırıyor malesefki ama ben pek takmıyorum o yüzden sıkıntı degil görünene bakınca pekte haksız degil uslubu çirkin acıklamasını yaptım pekte yargılamaya gerek yok :D
@___ѕυrαтѕız___ sjsjsjsjs 🤣 Zaten sen sadece kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın bana ancak 😎 Görüşüme yorum yapma, git kendi görüşünü yap. Ve orda isteğini dile getir sapık şey
@___ѕυrαтѕız___ seviyesiz biriyle Adımın aynı görüşte çıkması bile tiksindirdi beni 😛 Gerisini sen düşün yani 😎 Rüyalarında bile göremeyeceğin, hayalini dahi kuramayacağın biriyle adımın çıkmasını istemem.
Son kez diyorum git kendi görüşünde yavşa kime yavşayavaksan🤣 aç
Bence dövme daha da göze batar ve dövme için güzel bir yer değil; bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
göze batması vs degil bu iz sinirimi bozuyor amacım dikkat cekmek degil sadece motivasyon olarak bu iz yüzünden kötü hissediyorum ama evet çok ara bi yer o yüzdne nasıl bişi yaptırcam hiç bilmiyorum :S
yaptırmak zorunda degilim ama bu görüntüde rahatsız ediyor yeri geliyor etek elbise vs giyiyorum hoş durmuyor yazın denize girerkende gözüme takılıcak bu benim :S
önerin ve tavsiyen için teşekkürler 4 aylık bir iz bu ben kendimde tıbbi ve aromatik bitkiler mezunuyum bitkisel açıdan yapabilecegim herşeyi yaptım gönderdigin linkide inceledim denemedigim bir iki şey var pazartesi bi aktara ugrar eksikleri alır denerim 4 aylık bir izde etkili ya da degil deneyim edinmiş olurum :D
ben tıbbi ve aromatik bitkiler mezunuyum yani bitkisel açıdan çogu şeyi denedim aleovere da kullandım kantaronda ve bildigim bitkisel diger seçenekleride 4 ayda en fazla bu kadar geçti ve daha koyulaşıyor ona ççözüm bulamadım :S
Botoksla yağ dokusu enjeksiyonu o vakit e haliyle kiloda var hiç sorun olmaz bence şöyle düşün yağın yer değiştiriyor iç derinin oluşumu yağ ve doku dövme ilerde daha büyük iz açar bu sefer doku tamamen ölebilir geçmiş olsun.