Sivilceye meyilli cilt tipine sahip olanlar ne kullanıyor? Ben akşam işten geldikten sonra bu peelingi kullanıyorum gece uyumadan önce de disk pamuk ile gül suyu sürerim yüzüme faydası da oluyor sizler ne kullanıyorsunuz? :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bunun ile birlikte haftada 2 kez gözenek sıkılaştırıcı bioderma sebium loiton kullanıyorum deneyimlerim iyi sonuçlar verdi soruyu sorma sebebim de yardımcı olmak☺
Sivex losyon ve imex krem ve imex sydney sabun var istersen araştır vedoktora danış uygun görürse tavsiye ederim. :-) ayrıca çay ağacı sabunu kullan, sabah ve akşam uyumadan önce yüzünü bununla yıka. Yüzünü havlu ile kurulama mesela ben kağıt havlu kullanıyorum gerçekten etkisi büyük umarım geçer. :)
Ya ben şükür ediyorum yüzümde öyle büyük sivilce yok diye. Dibime kadar girmesen gözükmüyor zaten ama selfie falan çekerken biraz rahatsız ediyor. Siz ne kadar şükür etsniz azdır 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sivilce için kullanmadigim bir şey kalmadı gecmiyor yahu affedersin ama yzuume bi tezek sürmedigim kaldı ne varsa denedim gecmiyor.
Demek ki yanlış şeyler kullandın.
Ya doktor krem falan verdi hepsi daha çok çıkardı. Ondan daha bisi kullanmıyorum.
Ne kadar süre kullandın peki?
2 ay kadar kullandım. Sivilcelerimi kusturmaya başladı bıraktım doktora danistim biraktim
Adları neydi peki 2 krem birden mi kullandın
AcGun kremiydi
Sivex losyon ve imex krem ve imex sydney sabun var istersen araştır vedoktora danış uygun görürse tavsiye ederim. :-) ayrıca çay ağacı sabunu kullan, sabah ve akşam uyumadan önce yüzünü bununla yıka. Yüzünü havlu ile kurulama mesela ben kağıt havlu kullanıyorum gerçekten etkisi büyük umarım geçer. :)
Çay ağacı yagi kullanmistim oda kusturdu hep. Benim sivilcelerin midesi bozuk sanırım 😂. Kusuyorlar ama ufak ufak
Hahaha ne yüzmüş senin ki ya kendime şükrettim shdhhd
Ya ben şükür ediyorum yüzümde öyle büyük sivilce yok diye. Dibime kadar girmesen gözükmüyor zaten ama selfie falan çekerken biraz rahatsız ediyor. Siz ne kadar şükür etsniz azdır 😂
😂😂😂😂
Allahim sabah uyandim. Kasimla burnum arasında sivilce çıkmış hintlilere dontu
Dondum*
Yika nemlendir yallah dermokozmetik kullaniyorum haftada bi ya da iki yesil kil maskesi
Şu kili bir ben mi sevmiyorum ya
En temiz hassas cildr uygun gozenek temizligi yapan tek maske o ama😇
Ben ziaja 'dan aşırı menunum bununla birlikte bioderma da kullanıyorum.🤭
Aynen 😇
Duş alıyorum temizlik için... Bir ara darlık için streoid cream kullandım biraz daha hafifleme oldu
Cildim çok hassas çoğu şeyde direkt kızarıyor bu arada cidden bir öneriniz vb var mı bunun için?
Tam olarak içinde tanecikler olan ürünler mi kullandın? Yıkama sonrası bu ürünler yüzü çiziyor ve kızarıklara yer veriyor.
Sabah yüz yıkama nemlendirici ve diş fırçalama dışında bir hikayem yok. Akşam da aynı şey.
Colagen her derde deva 👍
kafamı yıkarım
O nasil oluyor reis 😂
Reis olayı temelliyen yanlış anlamış shshdhd
😂😂 benim günlük bakımım shshdh
Geceleri yapıyorum bakımımı
Bakım yapmıyom
Evet aslında belli
Garnier