Afrika'da kadınların ve erkeklerin fiziksel olarak güçlü olmasının tek nedeni zayıf olanın ölmesidir. Tür içinde sürekli güçlü olanların hayatta kalması ve bunların soyunun çoğalması sorunun cevabıdır.
Güzel evet ama beyaz cilt ve makyajın beyaz ciltte duruşu çok daha güzel😉
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama şunu söylemeden de edemiycem. Zenci kızlar beyazlara göre çok daha cesur ve özgüvenli ve erkeği yormuyorlar. Beyaz bir kızın telefonunu alana kadar insanın canı çıkıyor telefonunu alsan bile olayın sekse gitmesi çok zor. Zenci kızlar ise çok açık insanı yormuyorlar telefon numarasını veriyorlar buluşmaya çağırıyorsun geliyorlar seks yapacakları zamanı gayet iyi biliyorlar beyaz kızlar gibi seks konusunda çok naz yapmıyorlar.. Ama işte sorun şu ki ben beyaz ten takıntısına sahibim ve beyaz bir karı istiyorum. Yoksa geri kalan her alanda zenci kızlar daha üstün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadın halimle ben bile off çekiyorum. :D
Afrika'da kadınların ve erkeklerin fiziksel olarak güçlü olmasının tek nedeni zayıf olanın ölmesidir.
Tür içinde sürekli güçlü olanların hayatta kalması ve bunların soyunun çoğalması sorunun cevabıdır.
yurt dışında genelevde birini çok beğendiğim halde girmeye korktum, kadının bir bacağı neredeyse benim iki bacağım, boyum ancak boynuna geliyordu :D
Genetik erkeklerde kızlar da yapılı baya fizikleri genelde kıvrımlı ama kilolu oldukları için daha çok göze batıyo
sen beğeniyormusun büyük kalça?
Yani abartıya gitmedikçe
Güzel evet ama beyaz cilt ve makyajın beyaz ciltte duruşu çok daha güzel😉
Ama şunu söylemeden de edemiycem. Zenci kızlar beyazlara göre çok daha cesur ve özgüvenli ve erkeği yormuyorlar. Beyaz bir kızın telefonunu alana kadar insanın canı çıkıyor telefonunu alsan bile olayın sekse gitmesi çok zor. Zenci kızlar ise çok açık insanı yormuyorlar telefon numarasını veriyorlar buluşmaya çağırıyorsun geliyorlar seks yapacakları zamanı gayet iyi biliyorlar beyaz kızlar gibi seks konusunda çok naz yapmıyorlar.. Ama işte sorun şu ki ben beyaz ten takıntısına sahibim ve beyaz bir karı istiyorum. Yoksa geri kalan her alanda zenci kızlar daha üstün
Onlarda o fizik o kalça falan olmasaydı zenci erkeklerde başlarını sokacak bir yuva bulamazdı 🤗
Melez/Siyahi olmamız bunu gerektiriyor🤣
fotodaki senmisin?
Evet, ben de öyle görüyorum... çekici bence
tam kucağa almalık demi?
Kesinlikle
Aynen cok iyiler malesef
Yok ya kalçaları çok büyütüyorlar
dogustanmı öyoe kalcaları yoksa silikonmu?
Genetik onlarda şişko olanlar hele o nasıl kalçadır hayret edersin
tam vurmalık ;)
Sen lezbiyen misin 😅
Çok iri fizikli kadın sevmiyorum
Benim ilgimi cekmiyor
neden ki
Zevk meselesi ben narin minyon kizlardan hoslaniyorum turk kizlarindan
çok iyi yaaa
tak kucağa almalık demi?
tabikde
İyi güreş tutulur.
Aynn öyleler ama çirkinler