Kullandığınız fondöten ve kapatıcı markaları var mı önerebileceğiniz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Estée Lauder - Double Wear Stay in Place Flawless Wear Concealer
Yağlı bir cilde sahipseniz 15 saatlik kalıcılık vaadiyle bu kapatıcıya bir şans verin. Yarı mat duruşu ve kusurları rahatça kapatan yağsız formülüyle bu ürün bir buhar banyosundan çıktığınızda bile kusursuz görünmenizi sağlayacak.
Make Up For Ever - Ultra HD Concealer
Make Up For Ever’ın HD ürünlerinin ününü bilmeyen yok. Kameralar tarafından keşfedilemeyen bu serinin en popüler ürünlerinden biri olan Ultra HD Concealer maksimum kapatıcılık ve minimum miktarla doğal bitişli bir görünüm vadediyor, ayrıca tüm cilt tipleriyle de uyumlu.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
2Cevap
Yüz tipin nasıl çok mu sorunlu kapatıcı arıyorsun? Mac falan çok ağır kaç sene kullandım sana gelmez onlar este lauder ağır kalıp gibi bence oralara bakma günlük kullanacaksan maybeline süper stay infialıble ya da max factor sana yeterli olur diğerleri hem ağır hem cebine zarar saydırmışlar onları salla
12 YorumlaÇoook kapatıcı bi şey arıyorrsanız dermacol veya newellin fondöteni ama ağır baya cildinizi iyi hazırlamanız gerekiyo. Orda kapatıcı sivilcelerimi neyi küçük lekelerim kapansın diyorsanız maybelline super stay kesinlikle hem fiyatı ortalama hemde iyi
11 Yorumlabb krem tarzında arıyorsan nyx öneririm çok iyi kapatıyor hem de yapısı çok hafif ben 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum her cilt tipine de uyuyor ayrıca
12 Yorumla- +1 yıl
ben eskiden hep mac kullanırdım. simdi de özel günlerde mac baz ve fondoten tercih ederim. gunluk hayatımda sadece gunes kremi
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Note nin mat olan fondötenini kullanıyorum duruşu çok güzel ve doğal oluyor yağlandırmıyor kokusu da kapatıcılı da çok iyi 👍🏻 Üçüncü kez alıcam 😊 kapatıcı olarak da farmasının kapatıcısından memnunum
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek rica ederim 😚
Is haricinde kullanmıyorum krem.. ama kullandığım b. b krem güzel en önemlisi nemli tutması kurutmamasi
10 Yorumla- +1 yıl
Benim cildim aşırı şekilde fondöten kusuyor fakat yaklaşık bir yıldır maybelline new york affinitone kullanıyorum. Ve en çok memnun kaldığım bu oldu dene istersen:)
11 Yorumla - +1 yıl
Fondöten kullanmıyorum bazen pure beauty bb krem sürüyorum
Kapatıcı olarak da fit me kullanıyorum10 Yorumla - +1 yıl
Loreal true match fondöten , loreal ınfallıble kapatıcı güzel bence ben memnunum
10 Yorumla Kapatıcı maybelline affinitone yıllardır kullanırım bide cc kremi fondöten olarak kullanırım flormar
10 YorumlaNote fondöten olarak güzel bir marka tabi bir mac değil uygun fiyat arıyorsan note iyi onun dışında wet’n wild göz altı kapatıcısı olarak kullanıyorum tonlarıda çok iyi fiyat desen çok uygun
10 YorumlaYüzün yağlı ise kesinlikle Maybelline fit me
11 Yorumla- +1 yıl
Flormar ıngvısıble cover. Çok ince bir dokusu var kırşıklıklara dolmuyor katman oluşturmuyor
10 Yorumla Banada acılarımı kapatıcak bi kapatıcı önerin be kskskslslsp
01 YorumlaFarmasi 3 numara bb krem
10 Yorumla- +1 yıl
estee lauder double wear
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Fondöten fit me
Kapatıcı da fit me10 Yorumla - +1 yıl
Nars ve YSL 👌🏻👌🏻
10 Yorumla MAc studio kullanıyorum günlük kullanıma uygun
10 Yorumla- +1 yıl
Clinique kullan cok iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Bimdeki
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, cikin kizlarin daima yanindayim
Farmasi bb krem
20 Yorumlamac ve nars netttt
20 Yorumla- +1 yıl
Catrice
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba sorunuz için teşekkürler. Böyle sorular gelince çok mutlu oluyorum ve sorularınızı cevaplandırmak için çok sabırsızlanıyorum. Sizlerden sorular almak beni çok sevindiriyor. Hadi geçelim sorunuza. 🤗
Sormuşsunuz “En iyi kapatıcı fondöten hangisidir?”
Kalitesiz bir fondöten seçmek cildinize sadece zarar verir. Her fondöten ne yazık ki makyajınızın mükemmel gözükmesini sağlamıyor ve sürekli fondöten değiştirmek zorunda kalıyor olabilirsiniz. Bu yüzden cildinize uyum sağlayan ve cilde zararı olmayan markaları seçmek çok önemlidir. Öte yandan bazılarımız fondötenin cildi kapattığı ve nefes aldırmadığı gerekçesiyle kullanmamayı tercih ediyor.
Ancak fondötenin cildimize sağladığı renk eşitleme, yüzdeki lekeleri kapatma ve pürüzsüz görüntü imkânı başka hiçbir ürünle sağlanamıyor. Bu yüzden de günlük hayatımızın ayrılmaz parçası haline geliyor. Bu fondötenlerin fiyatları pahalı olsa da buna değeceğini düşünüyoruz. Cildi kusursuz hale getiren güzelliği ön plana çıkaran en iyi fondötenler;
Umarım yazdığım cevaplarla size yardımcı olabilmişimdir. Eğer herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeyin yazın bana her zaman cevaplayacağım sorunuzu. S
orunuz için teşekkürler
Çok teşekkür ederiimm kesinlikle deneyeceğim 🙃
hocam ben face and body kullanıyorum, sizce studio fix biraz kalın gelebilir mi günlük kullanım için?
Evet bence ağır gelir günlük kullanım için cildinde kusur falan yoksa face and body ama varsa kapatmak için kullan