Nesrin Cavadzade
Serenay Sarıkaya
Cansu Dere
Mine Tugay
Merve Boluğur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mine Tugay’ın biraz anlaşılır yanı olmakla beraber şayet seçenekler senin en seksi bulduğun kadınlarsa çok zevksiz olduğunu üzülerek belirtmek isterim.
Bizim için 2020’nin yegane seksi kadını sensin
😀
Şu joker ağız serenay kadar overrated biri varsa o da hadisedir. Gına geldi ikisinden de. Pr oldukları acaip sırıtıyor. Merve vasat bence. Nesrin, mine ve Cansu alımlı kadınlar. Nesrin ve mine estetikli. Yine de ünsüz olsaydı farkı olacak olan cansu. Eleye eleye bulduk 😅
Cansu'da da estetik var :)
Yine de doğal karı
Fotoğraflar arasında bir kıyaslama yaptım ve bir karar verdim.. bence 2020 yirminin bakışıyla ve asil duruşuyla sensin... bu benim fikrim.. az birşeyde kadından anlıyorsam😄
Teşekkürler :)
Türkiye’de fena harcanıyorum :D
👌🏻

Ahan da bu kız. En çok onu gördüm beyyle bu sene.
Ahahah mersi efenim
Cevap
141Cevap
Mine Tugay hiç kuşkusuz gadası
İnstigramda ki resmini koy buraya kimse bunlara tek oy vermez.. Sen bunlardan çok ama çok çok güzel ve sexisin.
Teşekkürler albayım
ben tabiki asdfjkfjsjdjfj
Özelden foto at doğru mu :D
Nesrin Cavadzade. Kadında güzellikten çok bir çekicilik var. Kendisinden daha güzel kadınlar var ama kendisinin albenisi çok yüksek. Erkek olsaydım düz güzel bir kadına kendisini sırf çekiciliğinden dolayı tercih edebilirdim. Aura meselesi olduğunu düşünüyorum. Bence bir kadında da olması gereken bu.
sen sarısınlıkdan vazgec bunlar senin getir götürünü yapsın :)
Sarışın değilim ki şu an zaten.
:)) iyi bari
ya şu nesrini katmayın hacı yüzde 98 i ameliyat yahu yeter da 5 yıl önceki haliyle bile karşılaştırın 15 yıl önceyi geçiyorum yani
Sadece duymuşluğum var arda gördüklerim lakin ben yapay bebekler sevmiyorum çekici veya seksi gelmiyorlar
Mine Tugay ve Nesrin Cavadzade ikisi de estetikli güzellerden
Bunlar kim yahu
Tüm zamanların ilik ül ilikiye hatunu monica bellucci yaşarken
Hiçbiri alayı estetikle Merve de dahil alakası yok ama Gal Gadot
Diyer şıklara hiç bakmadan nesrin cavadzade tıkladım ❤
Nesrin'in kaşları çok kötü, Serenay'ın kafası vücuduna göre küçük cekici gelmiyor, Cansu Dere 'de çok güzel ama Mine Tugay hepsini eler... Ne kadar estetik yaptırmış olsa da spor ve bakımı bırakmadan ilerledi.. güzelliğine katkısı var yani :))
Merve de çok itici, kamera görünce kaplan havasına giriyor aslinda neşeli olunca seks. Neden böyle yaptığını bilmiyorum... çok çocukça hareketleri var.
Seksi olacaktı
Şöyle baktım resimlere en güzel yüzlü ve fiziği güzel o geldi gözüme aralarından ikisini oldum olası beğenmedim de mine tugay en güzeli geldi gözüme 🥰
Pardonda serenayin neyi Seksi sexiligi geç güzel bile değil ondan daha guzel var !! ama tanınmamış insanlar ünlü kapasitemizin bu kadar kısıtlı olması beni üzüyor
Bide selenayin memesi yok neyi Seksi pardon
Nesrin Hanım, yürüyen asalet. Titanik'te bile rahatlıkla oynayabilirdi. Eski Türk dizilerinden sihirli değnek ile gelmiş gibi. Kadının güzelliği o kadar güzel ki.
Serenayı görmemişim yanlışlıkla d yi seçtim seroyu tek geçerim
Her kezin kendine göre güzelliği çekiçiliği sexiliği vardır estetikle Seksi ılunmaz orjinalde neymişlerki
Erkek gözünle nesrın abla fena degıl ama yakından görmek lazım okadar makyaj vs vs ıle tv den veya fotolardan karar vermek zor olur ama ben aurası anlamında nesrını fena bulmuyorum bizi zehırlemezse tabıkı:))
Nesrin cevadzade
Anlamsızca çok Seksi bir kadın gibi geliyor ama ben bile bu görüşüme şaşırıyorum
Serenay dönemi bitti hâlâ Serenay diyen var, komiksiniz
Bence kendini de eklemeliydin listeye
Nasıl unutmuşum 🙈
Unutmaman gerekiyordu nasil oldu o. is :)
Üzgünüm ama Cansu hepsini eledi.
Kimse seksi bilmem Ama Cansu dere dedim çünkü seviyorum
Sen yoksun bunlarin içinde
O yuzden secim yapamadım
Mersi :))
😊😊😊
Mine tugay güzel ama full estetik , onun için merve boluğur’u seçtim :)
Serenay sevimli tatlı baya hoş ama seksi değil bence mine tugay erik gibi yalnız 😬
Bence yaz sonuna doğru yaptığı ataklarla Merve öne geçti :-)
Farklı bir görüş yapacağım iznizle, nedense hep bana Cansu Derenin ağzı kokuyor gibi geliyor.
Nesrin Cevadzade deki maskulen umursamaz bi o kadar da feminen tarz hic birinde yok o nedenle o
Seksi ile güzelliği karıştırdığımız için bu anket sonuçları böyle :)
Hepsinin ayrı yerlerini seviyorum ama Mine bir başka beee
Nesrinle Cansu arasında kaldım. İkisi de çok farklı auralı güçlü çekici kadınlar.
Nesrinim çok seksi cekici bir kadin maşallah doğallığı da var bence
Estetiksiz halini görsen tiksinirsin ne doğallığı
@Mantıklıkız03 estetiklimi o bee burnu bile kendinin eski halide kiloluydu kilo verdi yani onda estetikmi var ?
Göz kapağı ameliyatı falan var daha da vardır eminim
bence 2019 için nesrin 2020 için cansu daha iyi olur😏 dizileri ve gündem olduğu zamanları baz alırsak🧐...
bu arada nesrin (kaşlarını almamakta ısrarcıymış)
Nesrin Cavadzade çok seksi geliyor, şıklarda yok ama Hande Erçel de öyle bence
Mine tugay iyide, Cansu derenin de Başka bir havası albenisi var kadının.
Hepsi bikini ile olsa, karar vermek daha kolay olurdu
Cansu Dere dedim ama digerlerini kötü secmissin, hicbiri sikki yoktu!

@Gizemcaglar tabikide hem bu sitenin üyelerinden birisi
Her zaman ki gibi serenay Sarıkaya
Serenayın neresi seksi yaa
Nesrin. Hele yasak elmada endamı, giydigi kiyafetler, kiyafeti taşıyışı, fizigi, bacaklari falan gayet iyi. Su secenekler arasinda nesrin diyorum.
Kendall jenner her mevsim modadır 😍😍👌
Kesinlikle nesrin bayılıyorum kadına
Bunlar cok zayif ya hicbiri uzgunum😅😇
ben daha seksiyim la bunlardan
Sevmesem de maalesef bu şıklara karşı nesrin.
Mine Tugay 🎈
Serenay Sarıkaya 🎈
Bu siralamadaki hiç biri değil
Yaşına göre mine genelde nesrin
Merve Boluğur: ben ne alaka?
Mine tugay diyorum değişik bir havası var kadının.
Benim sevdiğim kadın ve o listede yok :)
aslında hiçbiri
yalnızca Cansu Dere havalı ve güzel
Nesrin çok çekici yani
Sen bunlardan daha seksisin beyaz orkidem😘
muck
Cevap tabiki de hiçbiri çünkü dünya üzerindeki bütün kadınlar aynı seksiliğe sahiptir.
İlla birisini söylemem gerekiyorsa kendimi söylerdim ;)
Nesrin boyu posu ile tek atar
Nesrin Cavadzade Şaaahikaa 🌺
Ay kesinlikle Cansu! Hatun ateşşş
nesrin cavadzade cok cekici seksi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?