Güzellik & Bakım Yüz şeklimi beğenmiyorum sizce çirkin miyim? merveda12 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor lütfen dürüst olun beni kırmamak için güzel yorum yapmayın Yüz şeklimi beğenmiyorum sizce çirkin miyim? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Benimhikayemde Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yüz şekline yorum yapmicam ama kişi kendini sevmeli her haliyle bence🍀başkasının nasıl gördüğü ya da yorumu değil önemli olan. 4 0 Yorumla
Raad_Hatunn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Benim gibi olsan napican😂gayet güzel takıntı yapma 1 0 Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl suratına hardal dökmüş gibi boyamışsın kapatmasan yorum yaparızda birşey gözükmüyor ki 0 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Betin benzin atmis kardas. Seklini suklunu bosverde doktora git acil karaciger de problem var senin. 0 0 Yorumla
Burakkk29 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Görünen bişi yokki çizgiler güzel baya belirgin 0 0 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yüzünü sansürlemeseydin söylerdik. 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kral bu ne hâl yahu kadavra gibi çıkmışsın 😅 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende begenmedim turuncu turuncu biseyler var 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel değil evet 0 6 Yorumla merveda12 +1 yıl sence nasil duzelir Yorumla Theseussz +1 yıl Yaşın kaç ki daha yüzün oturmamış sanki Yorumla merveda12 +1 yıl 1818 Yorumla Theseussz +1 yıl Daha oturur bence ya şu an dhaa olgunlaşmamış Yorumla merveda12 +1 yıl amelitai estetigi var mı Yorumla Theseussz +1 yıl Yavaş ya daha 18 sin yüzünü tam görsem dicem bir şey de Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl evet 0 1 Yorumla merveda12 +1 yıl sence ne yapmam gerek bunun icin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yüz şekline yorum yapmicam ama kişi kendini sevmeli her haliyle bence🍀başkasının nasıl gördüğü ya da yorumu değil önemli olan.
Benim gibi olsan napican😂gayet güzel takıntı yapma
suratına hardal dökmüş gibi boyamışsın kapatmasan yorum yaparızda birşey gözükmüyor ki
Betin benzin atmis kardas. Seklini suklunu bosverde doktora git acil karaciger de problem var senin.
Yüzünün yan profilini görmeden bir şey demek doğru olmaz
bence çok karakteristik.
O nasıl korkunç bir efekt
Görünen bişi yokki çizgiler güzel baya belirgin
Yüzünü sansürlemeseydin söylerdik.
Kral bu ne hâl yahu kadavra gibi çıkmışsın 😅
pek kötü görünmüyorsun
Bende begenmedim turuncu turuncu biseyler var
Baya anladık yanlız çok net
Güzel değil evet
sence nasil duzelir
Yaşın kaç ki daha yüzün oturmamış sanki