Ortaçağda yaşıyor olsaydın böyle soru aklına bile gelemezdi. Popüler kültür kadınlara bacaklarının kıllarını almalarını öğütlüyor sık sık. Bu kültürün tacizlerine maruz kalmış her ergen genç için kıllı kadın bacağının çekiciliği pek yoktur. Bacağında ki kıllara kafayı takıp seni iğrenç bulan ergen kişisi de içinde taşıdığın sabun gibi güzelliği perdeleyen bu kılları aşabilirse muhtemel şanslı kişi olur düşüncesindeyim. Bol şans.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir erkek olarak kendi görüşümü yazmam gerekiyorsa HAYIR derim, eğer hayatımı kendisiyle geçireceğim bir sevgilim varsa ki benim onu beğenme nedenim huyları ve duyguları olurdu ozaman şu küçücük ve incecik bir kıl ki erkekte belki 10 belki 100 kat daha fazlası var, benim ondan vazgeçmeme neden olamaz kesinlikle, tabiki herkes benim gibi düşünmediği için sizin sevgiliniz nasıl algılar bilemem ama umarım ki hoş karşılar, önemli olan bu fikirleri insanlara verebilmektir.
10 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi seven birisi değilse zaten onunla boşa vakit harcıyorsun demektir. Dolaylı yoldan öğrenmesini sağla ve tepkisine bak. Malum tepkiyi ve sonrasında malum davranışı sergilerse zaten ayrılman gerektiğini anlayacaksın. Size değer veren insanlarla olun.
20 Yorumla
Kusura bakmayın ama sevgiliniz beğenmezse beğenmesin. Gülü seveyim ama dikeni batmasın hesabı. Sevgilim olmadı. Ama olsaydı bacakları kıllı diye bırakmazdım onu.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
+1 yılSöylemek zorunda değilsin görmediği sürece de sorun yok ne bilecek? Belki de hiç açık giyinen biri değilsin soyup bakacak hali yok ya.
111 Yorumla- +1 yıl
Demek ki soyunma ihtimalleri olduğu için soruyo :)
Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Almayı düşündüğünüz mü hiç sevgiliniz için değil kendinizi iyi hissedip değer vermektir bu:)
160 Yorumla
+1 yılEpilasyon dene bir şey var ki ben 8 sene önce yaptırdım, hamileyken dondurdum hakkımı ve doğumdan sonra devam ettim 1-2 sene düzenli bir şekilde gidersen hiçbir şey kalmaz çok yoğunsa da görüşmeyecek kadar azalır. Ayrıca tabi ki iğrenir erkekler günümüzdeki erkekler bayanlardan daha bakımlı, saç ektiriyorlar , pedikür manikür yaptırıyorlar, epilasyon onlar dahi yaptırıyor diode buz lazer var sıfır 0 acı korkuyorsan ondan yaptır temizlik bir kere imanında şartı bayana yakışmaz bırak erkek arkadaşının iğrenmesini bir bayana yakışmaz anladın mı kujum😉
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen hormonsal bozukluk yüzünden kıllıyım, sırf görsün diye kol kıllarımı uzattım, hiç iğrenmedi ya da tepki vermedi. Bacaklarımda varken dizi yırtık giydim sıcak tutuyorlar mı diye şakalaştı benimle😂Ama esasında alıncak hale geldi mi alırım yani 3 haftada bir. Ve evet koluma kadar alıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha 2 ay almasan bacak kıllarını erkek bacağı kdr yoğun olur mu peki? :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlırsan gözünde daha güzel görünürsun mutlu olur yani kim pasaklı bi kadınla olmak ister ki (burda sana pasaklı demiyorum onu yanlis anlama ama erkek arkadaşında öyle bir izlenim bırakabilirsin ) belki bu zamana kadar alma ihtiyacı duymadın rahatsız olmadın ama almaya başlamalısın
03 Yorumla- +1 yıl
Aga ne alaka ya pasaklı falan. Ülkede ki kızların çoğu kıllı zaten hepsi mi pasaklı oluyo yani. Bu arada kadınları da pek sevmem yani savunmuyorum ama umrunda değil ister alsın ister almasın severse yeterli olur ilişki için düşünüyorsak
Cevap sahibi+1 yılBir kadın kıllarıni almiyorsa bence bakımsız ve pasaklıdır hee ille kadına al diyemem bu onun tercihi ve buda benim görüsüm katılmak zorunda değilsin. Hadi Bb
- +1 yıl
İyi sen bilirsin
Canın nasıl istiyosa öyle devam et seni böyle sevmicekse daha fazla zamanını çalmasın. Fakat ben temiz bir görüntü için almanı öneririm. Tabiki senin kadararın ve saygı duyması gerek herkesin
20 Yorumla
+1 yılNiye söyleme gereği duyuyorsun ki
Sanki alınmayacak bişi
Gerektiği durumda alırsın olur biter göreceği zaman
Ayrıca kızım alsana bacağını ne uzatıyosun snns20 YorumlaYa böyle sorumu olur ya ne iğrenç aldır onları biliyorsun içtiskinti oldugunu ne dememizi bekliyorsun kıllı dahamı güzel git epilasyon diye bir şey var tanış artık komple yaptır pamuk gibi ol sonra ver müzügi keyfine bak 😉
00 YorumlaYani biz kesin birşey diyemeyiz bunu sevgiline sorman lazım bu tur konulari sevgilinle konuşman ilişkiniz için önemlidir yani bence ona sormalısın ve yani killarini gormuyor gorunecek sekilde giymedigin surece
01 Yorumla
+1 yılbacak kıllarını almakla işe başlayabilirsin tatlım ne dersin
50 Yorumla
+1 yılBende almıyorum çünkü kıl yok😂 olsaydı alırdım. Pis gezmemek lazım. Ağda ile al 1 ay rahat dolaşırsın.
217 Yorumla- +1 yıl
Kollarimda da yok😂
- +1 yıl
😂😂 olabilir aynen
- +1 yıl
Uzun hikaye boşver 😂 kısacası burdaki insan dışı varlıklar daha çok hanimlar
- +1 yıl
😂😂evet ya
- +1 yıl
Aynen iyi insanlar sayesinde burdayım yoksa 1 dk durmam djddbsjs
- +1 yıl
Bdixbsizb iyi yaparsın
- +1 yıl
Pembeliler eksilemis😂 ne var arkadaşlar gıcık mısınız bana
- +1 yıl
Bdxhbsuzb
Açık görüşlü biri ise sorun çıkaracağını sanmıyorum ben
Biraz dar görüşlü ise emin ol öğrendiği veya gördüğü zaman tepki verecektir kesinlikle
Ayrıca neden almadığın da çok önemli burada?00 YorumlaBacak kilari nasil olduna bagli ama zaman zaman alinsa daha iyi bence
Bazi arkadaslar söylemesen nasil görecek diyorlar
Ama bilmiyorlarki belki benim gibi düsünen birisin yani bir beraberligi bir ciddi olarak düsünüyorsun bir bulusma bile ciddidir yani bunun evliligi var
Ama erkek sana nasil davrandina bakar ya yani sevi, orsa öylede sever00 Yorumla
+1 yılKıl kadınlarda belli yerlerde güzel gözüp belli yerlerde de çok itici olan bir şey, Bacaklar bence hoş olmayan bir görüntü olabilir göstermek istemiyorsan tabii ki senin elinde ama bence dikkatli ol daha sonra Üzüleceğin ya da kırılacağını bir duruma düşme.
00 Yorumla
+1 yıldaha önceden gördümü hiç görmediyse bunu izah etmelisin ve kendine her daim güvenmelisin seven insan sorun etmez kiöde neler var neler ya bıyıklı ya da üçgen kaşlı olaydın nolacaktı 😁🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kadına da kıllı olmak yakışmıyor be güzelim. Al kıllarını. Sevgilini de kandırmış gibi olma yani
50 YorumlaSöylenecek birşey değil bu. Kadın dediğin bakımlı olur temiz olur. Bu erkek içinde öyledir. Kedi bile her gün tüylerini yalar düzeltir. Bakımını eksik etmez. Bakımsız kadın düşünemiyorum
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsan al olmuyorsan alma rahatsız olmuyorsan sırf sevgilin için aldırma derim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin diye her şeyini bilmesine gerek yok.Üstelik kış ayındayız eğer bacağını görmeyecekse şuanda almana gerek yok. Yazın kısa bir şeyler giyiniyorsan o zamanlar da alırsın
30 YorumlaTeol kesin soru fakat. Artık herşeyin kolayı var lazerle aldırabilir ve o gördüğünde hayalindeki gibi olabilirsin.. zor değil yani
10 Yorumla
+1 yılAlsan iyi olur şahsen kıldan hoşlanmam bende bile hiç almama ve köse olmadığıma rağmen kolumda ve bacaklarımda çok az kıl var
10 YorumlaKadinin kıllısına ayi erkegin kine dayi derler mis ama sen yine de al bence kadin dedigin her haliyle kusur suz olmali
10 Yorumla
+1 yılSöylemene ne gerek var. Rahatsız oluyorsan al gitsin
20 YorumlaAşırı itici ayrılma olanağı yüksek.. yani ben muhtelemen yılbaşı hediyesi epilasyon aleti alırdım gerisini sen anla
00 Yorumla
+1 yılKendi kişisel bakımına dikkat etmiyorsun demektir. Bacak kıllarını neden almıyorsun ki almama sebebi ne? Neyse tuhaf çocuk haklı ne derse
00 YorumlaAşkın gözü kördür. Sevdiğim kız kıllı diye bırakmazdım. Ama çözüm arardım. Bu bence çok büyük bir sorun değil.
-İNSANIN KALBİ KILLI OLMASIN00 Yorumla
+1 yılNiye şimdiye kadar alamadığınızı anlıyamadım. Söylemene de gerek yok. En güzel çözüm, epilasyon lazer ile problemsiz kökünden halloluyor...
00 YorumlaBence söyleme😕 ilk önce gözlem yap yemle kıl vs gibi şeylere nasıl düşüncesi. Ama genelde biz hoşlanmayız öyle natüralist kadınlardan.😕
00 Yorumla
+1 yılYa sevgilin de çok saf insan kıllı olabilir 😏 kız erkek olsun olabilir de olmayabilir de, ama bakım ile kıllardan kurtulunur. Kız erkek farketmeksizin bu böyledir.
00 YorumlaKaç yasindasin sen kendin icin ama tam temiz pürüssüz görmek istemiyormusun?
20 Yorumla
+1 yılbacak kılların ümit özatın ki gibi değilse bence problem yok
10 YorumlaZor işmi aldır missler gibi olursun, çok severim :)
00 YorumlaKıllarını almanı söylerdim sevgilin olsam onun dışında sırf bu yüzden insan sevgilisinden sogumaz
00 Yorumla
+1 yılElbette hoşlanmam, biraz özen göstermek lazım tabi.
00 Yorumla
+1 yılKadında, erkekte bakımlı olmalı. Bakımsız kadından hoşlanmam
00 Yorumla
+1 yılSen igreniyorsan herkes iğrenir yani sonuçta kadında kıl yakismaz
00 Yorumla
+1 yılo kadar da abartmaya gerek yok soğumaya da gerek yok
00 Yorumla
+1 yılEpilasyon yaptır. Ben öğrenmem hatta hoşuma gider. Ama önce bi citlat istersen
00 Yorumla
+1 yıliğreniz bazen erkekler bile alıyor. bi bayanın kıllarını almaması iğrenç bi durum
00 Yorumla
+1 yılSabun sanmış ama sen baya tel süzgeç çıkmışsın al tabiki
00 Yorumla
+1 yılArada alsan iyi olur kadinda killi olduğunu biliyoruz çok problem değil
00 Yorumlaona söylemene gerekyok senin özelindir o zaten görmüyor
00 Yorumlaİtici gelir, ayrılığa yol açar.
Almanı tavsiye ederim00 YorumlaSeni beyaz peynir gibi sanıyor ama sen kokmuş güzelsin 😃
00 YorumlaPeki neden almıyosun ki sebebi ne madem böyle bir olayınız var en baştan deseydin...
00 YorumlaKızların yorumu midemi bulandırdı. Erkek için değil kendim için pürüzsüz bir vücuda sahibim <3
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden almadın peki yani acıyacağından falan mı korkuyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKuzum bu konuları danışabileceğin çevrende biri yok mu
Sevgilini ilgilendirmez bu konu ama kıllarını almak senin açından daha rahatlatıcı olmaz mı? Ben kıllarım olunca rahat edemiyorum o açıdan söyledim.
40 Yorumla
+1 yılKesmeyemi kiyamiyorsun 😂 al kanka hiç iyi birşey değil senin bedenin kimse karışamaz diyenleri dinleme erkek adam tiksinir soğur riske atma işini makyaj yapmaman pek önemli olmaz o kadar ama kıl işi kaderini belirler diyebilirim
00 YorumlaBen iğrenirim bence kesmelisin. Hadda farkına varmıştır ama sen üzülme diye bi şey dememiştir.
10 Yorumla
+1 yılKillarini almak cokta zor bisey değil . Bunlar icin makineler satiliyor. Agda satiliyor. Kuaforlerdede blli bi miktar karsiligi aldirabiliyorsun. Suana kadar aldirmamis olabilirsin. Ama bi cok erkek kadinda kil istemz
00 Yorumla
+1 yılKardeşim almadıysa sevdiğim beraber alırız. Bunda Ne var. Hepimiz insaniz bilmediğimiz şeyler olabilir. Yapmadığımız şeyler olabilir ama telafisi var. Bunlar igrenclik veya soğumak icin bahane olamaz bence. Seviyorsa bunları beraber aşarsınız
00 YorumlaKılldan bir insan asla tiksinilmemeli yüreği güzel olmalı insanın kıldır tüydür sorun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani söylemene çok da gerek yok gerçi , seven erkek takmaz ama yine de artık böyle bir algı oluştuğu için alırsan daha iyi olur gibi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYok be tek mi çift mi diye çeker iddiaya gireriz düşündüm zevkli olur.
00 YorumlaHerkesin tüy oranı aynı olmuyor. Sen rahatsız değilsen sorun yok ama alsan kendin için bile daha mutlu hissediceksin en azından ben tüysüz temizmişim gibi algılayan biriyim.
10 YorumlaBıyıklı olan hrmcinslerin var bacaklarda kollarda olsa ne olur 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Tabiki itici ama çözümsüz değil sende başkası için değil kendin için bakım yapmalısın lazer epilasyon en kesin en güzel çözüm
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin senin bedenin. Kusarım igrenirim diyen erkeklere soruyorum sizin de var iğrençsiniz o halde? Herkesin kendi bedenine kimse karışamaz.
25 Yorumla- +1 yıl
@son_oç_bükücü yakışır yakışmaz tartışılır. Konu burada özgürlük.
- +1 yıl
@mirbotanexe Türk düşmanı güle güle
- +1 yıl
@mirbotanexe Ben kadınların mecbur olmadığını söylüyorum. Beni neden katıyorsun? Özgür iradesiyle kıllarını almayabilir. Bu iğrenç gelmemeli insancıl yaklaşmalıyız.
- +1 yıl
Bende yok genelleme yapma @AşırıHassasbirii
+1 yılErkek arkadaşımla geçen gün buluştuk ve kollarımda kilalr vardı tam tersi hoşuna gidiyordu tabi kişiye göre değişir
24 Yorumla- +1 yıl
Gay olabilir dsdsssd
- +1 yıl
Ben farklı yerlerde bazen seviyorum. Hoşuma gidiyor oranın kıllı olması🍑
- +1 yıl
Emin ol üzülme diye bendede aynısı olmuştu kırmamak için Ama cidden çok itici duruyor kadinlarda
- +1 yıl
Ya o kadar da çok yoktu
- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat