Güzellik & Bakım Kalça yanaklarıma lazer olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhabalar seneye evleneceğim ve kesinliğinden emin olamadığım bir konu varkalça yanaklarına ve içine lazer epilasyon yapılıyormu açaba? Kalça yanaklarıma lazer olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Vurulduğunda şap şap ediyorsa olabilir tabii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de kafama taktığım bi konu bu çok seyrek ve sarı benim oradaki tüylerim ama yine de eşim beğenir mı Yoksa soğur mu bilemiyorum 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapılıyor koyu ve kalın mı kıllar? 0 5 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Bilgiliyim bu konuda sorularını sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl kalça yanaklarının iç tarafları koyu sanırım Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl orası daha iyi olur kalçalarda ne renk? Yorumla Soran +1 yıl açık renk Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sarıysa lazer almaz. Aksam gelicem 8den sonra sorulaırnı sorabilirsin. Merkezde tavsiye edebilirim istanbuldaysan. Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 776 cevap paylaştı. Yaplılıyodur ama gerek olduğunu sanmıyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim de kafama taktığım bi konu bu çok seyrek ve sarı benim oradaki tüylerim ama yine de eşim beğenir mı Yoksa soğur mu bilemiyorum
çokmu kıl varda arkadaşım
yapılıyordur yüksek ihtimal
Yapılıyor koyu ve kalın mı kıllar?
Bilgiliyim bu konuda sorularını sorabilirsin.
kalça yanaklarının iç tarafları koyu sanırım
orası daha iyi olur kalçalarda ne renk?
açık renk
sarıysa lazer almaz. Aksam gelicem 8den sonra sorulaırnı sorabilirsin. Merkezde tavsiye edebilirim istanbuldaysan.
Yaplılıyodur ama gerek olduğunu sanmıyorum
Arkadan dusundugun icinmi
anüs deliğine mi
Bakımlı kadınları seviyorum doğru yoldasin
Olabilir
Evet yapılıyor.
Esimin kalca yanskta kılı çok oluyo
yapılır
Olur